Kategóriák

Gyártók

AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.


TOVÁBB >>

---------------------------------


AJÁNLD
WEBÁRUHÁZUNKAT!

Ajánld webáruházunk barátaidnak és mi barátonként 500 Ft-al honoráljuk ezt neked!
(sőt ajánlásod miatt ők is kapnak 500 Ft kedvezményt!)
Mindketten jól jártok!
(regisztrált vevőnk kell légy ajánláshoz) RÉSZLETEK ITT.

-----------------------------

 

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretne tanácsokat kapni egészségének megóvásához, kérem adja meg nevét és email címét!
Név:*
E-mail cím:*
 

---------------------------------

 

HŰSÉG PROGRAM


Minden vásárlásod után 2% jóváíródik a fiókodban.
(az akciós termékek esetén is!)
Minden 100 Ft után 2db Pont.  2db Pont = 2 Ft

(A pontjaidat bármikor levásárolhatod, nincs vásárlási limit. Összegyűlt hűségpontjaidat a Fiókod menü-ben ellenőrizheted, illetve konvertálhatod kuponná.)

Illóolaj párologtató, aroma diffúzor, elektromos, KW-010, fehér, 230 V, 12 W

Illóolaj párologtató, melynek szárazgőz technológiájával kellemes látványt és hangulatot teremtve a karácsonyhoz, vagy a mindennapok otthonérzetéhez.

További részletek

10,900 Ft ÁFA-val.

569600

10 db raktáron

Csak online!

Kosárba teszem

Hűségprogram Ennek a terméknek a megvásárlásával 217 hűségpontot kapsz. A kosarad jelenleg összesen 217 pontot tartalmaz, amit köv. vásárlásodkor az alábbi értékű kuponra válthatsz be: 217 Ft.


30 hasonló vitamin

Illóolaj párologtató, aroma diffúzor - kerek, fehérIllóolaj párologtató, melynek szárazgőz technológiájával kellemes illatot teremthet otthonában. 
A diffúzor működés közben váltogatja színét és szobahőmérsékletű gőzt pöfékel, kellemes látványt és hangulatot teremtve a karácsonyhoz, vagy a mindennapok otthonérzetéhez. A diffúzor apró molekulákra  töri a vizet és az illóolajat . Az olajok oxigénmolekulákhoz kötődnek,  kapcsolódnak pár órán keresztül, ezáltal frissítik, javítják a levegő minőségét.  A nyugtatás és lazítás mellett térfertőtlenítésre, immunerősítésre, álmatlanság, stressz kezelésére is tökéletesen megoldás. Az olajok vírusölő, antibakteriális és fertőtlenítő tulajdonságai által megölik a baktériumokat, és segítenek a gombák és penészgombák semlegesítésében is, az erre alkalmas terápiás tulajdonságú illóolajok alkalmazásával. Használhatjuk meghűlés esetén inhalálásra, illetve a tüdő kapacitás növelésére, a lassú ki és belélegzésekkel. Számos diffúzor a szagláson történő terápián túl az ősi gyógyító módszert, a fényterápiát is alkalmazza, ami befolyásolja a hangulatot és az általános mentális egészséget.


Ha a készülékben a viz szintje meghatározott szint alá süllyed, akkor automatikusan lekapcsol.Honnan Cím Hozzászólás
2015-01-10 P. György. Kipróbáltam Nekem van (pontosabban már csak volt) egy hasonló párologtatóm a húgomtól. Szép fa hatású külalak, egyező funkciók, azonban a szétszedése, feltöltése... elég körülményes volt.
Ez a Natur7 párologtató viszont milliószor egyszerűbb! Csak leemelem a kupakot a tetejéről, feltöltöm vízzel, csepegtetek bele az éppen kedvenc illóolajból, kupakot visszahelyez, indítás. Szuper! A színe, látványa is nagyon-nagyon esztétikus. Árban pedig szerintem lehet a legjobb jelen pillanatban.
Negatívum? Nem találtam. Talán a mérete, de arra meg van a tojás alakú alternatívaként amin a boltban még nagyon gondolkoztam.
CSAK AJÁNLANI tudom!

Belépés/Regisztráció

Kosár  

Nincsenek termékek

Szállítás 0 Ft
ÁFA 0 Ft
Teljes 0 Ft

Pénztárhoz