Kategóriák

Gyártók

AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.


TOVÁBB >>

---------------------------------


AJÁNLD
WEBÁRUHÁZUNKAT!

Ajánld webáruházunk barátaidnak és mi barátonként 500 Ft-al honoráljuk ezt neked!
(sőt ajánlásod miatt ők is kapnak 500 Ft kedvezményt!)
Mindketten jól jártok!
(regisztrált vevőnk kell légy ajánláshoz) RÉSZLETEK ITT.

-----------------------------

 

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretne tanácsokat kapni egészségének megóvásához, kérem adja meg nevét és email címét!
Név:*
E-mail cím:*
 

---------------------------------

 

HŰSÉG PROGRAM


Minden vásárlásod után 2% jóváíródik a fiókodban.
(az akciós termékek esetén is!)
Minden 100 Ft után 2db Pont.  2db Pont = 2 Ft

(A pontjaidat bármikor levásárolhatod, nincs vásárlási limit. Összegyűlt hűségpontjaidat a Fiókod menü-ben ellenőrizheted, illetve konvertálhatod kuponná.)

Hoodia Gordonii 2011-11-08

Hoodia Gordonii



A dél-afrikai Hoodia Gordonii kaktusz több néven is ismert. A Szan busmanok xshoba vagy xhooba-nak nevezik, és emésztési zavarok, gyenge bőrfertőzésekre használják, valamint éhség- és szomjúság megszüntetésére a sivatagi vadászatok során. A hivatalos elnevezés Hoodia Gordonii. Mivel egy nedvdús növény, nem megfelelő a Hoodia kaktusz vagy dél-afrikai kaktusz elnevezés de ezekkel az elnevezésekkel gyakran találkozunk.Megtekintve a növényt a vad Kalahári sivatagban, egy kaktuszra hasonlít.

A Hoodia Gordonii (Asclepiadaceae család) hasonlít egy kaktuszhoz, azonban a meténgfélékhez tartozik. Botswanában, valamint a Délnyugat-Afrikában található Kalahári-sivatagban honos. A 2004-es év elején lett bevezetve az amerikai piacra.

Hatásmechanizmusa

A Hoodia Gordonii már évezredek óta használatos a Dél-Afrikában élő bennszülöttek által. Vadászat idején használták, mivel segített számukra elnyomni az éhségérzetet és plusz energiát biztosított számukra az elnyúló vadászatok ideje alatt!

A modern tudomány fényt derített a Hoodia titkára.

A Hoodia olyan jeleket küld az agynak, melyek hatására az abban a hitben lesz, hogy a szervezet el van látva tápanyaggal, még akkor is, ha ez nem igaz. Ezek a jelek állítólag ezerszer erősebbek, mint amiket a cukor fogyasztásának hatására kap az agy ugyanilyen üzenettel.

Ezáltal a Hoodia egy igen erős étvágycsökkentő, és nagyon hatásos testsúlycsökkentő termék. Ezért aztán mára már sok testsúlycsökkentő kiegészítő összetevője lett.

A Hoodiában található P57 molekula felelős annak étvágycsökkentő, valamint energiaszintet növelő hatásáért, így segítve elő a testsúly csökkentését.

Használata:

Azok, aki szeretnék csökkenteni étvágyukat, fokozni energiaszintjüket, és egyúttal csökkenteni testsúlyukat, jelentősen profitálhatnak a Hoodia kiegészítők fogyasztásából.

Amennyiben egy tervszerű, precíz diéta részeként alkalmazzuk, a Hoodia segítségünkre lehet abban, hogy testsúlyunkat radikálisan megváltoztassuk, és az egyén egészségi állapotára is rendkívül jó hatással lehet.

Minden diéta legnehezebb része az éhség szülte kísértések leküzdése. A Hoodia megálljt tud parancsolni az ilyen kísértéseknek. Így erős maradhatsz, és nem térsz le a sikerhez vezető útról!

Mindig szigorúan tartsuk magunkat a címkén írtakhoz.

A tudományos adatok még mindig hiányosak kissé, a Hoodia pedig nem való mindenkinek. Használata előtt mindenki, aki bármiféle változtatást szeretne eszközölni táplálkozásában, konzultáljon előbb kezelőorvosával.

Az étrendkiegészítők gyógyászati célra történő felhasználása előtt feltétlenül kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze véleményét, akik az állapotának, korának, gyógyszerszedési szokásainak ismeretében egyénre szabott tanácsot tudnak adni az étrendkiegészítő készítményekkel kapcsolatban!  A lehetséges kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. 

Forrás: Shop.builder





Belépés/Regisztráció

Kosár  

Nincsenek termékek

Szállítás 0 Ft
ÁFA 0 Ft
Teljes 0 Ft

Pénztárhoz