Kategóriák

Gyártók

AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.


TOVÁBB >>

---------------------------------


AJÁNLD
WEBÁRUHÁZUNKAT!

Ajánld webáruházunk barátaidnak és mi barátonként 500 Ft-al honoráljuk ezt neked!
(sőt ajánlásod miatt ők is kapnak 500 Ft kedvezményt!)
Mindketten jól jártok!
(regisztrált vevőnk kell légy ajánláshoz) RÉSZLETEK ITT.

-----------------------------

 

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretne tanácsokat kapni egészségének megóvásához, kérem adja meg nevét és email címét!
Név:*
E-mail cím:*
 

---------------------------------

 

HŰSÉG PROGRAM


Minden vásárlásod után 2% jóváíródik a fiókodban.
(az akciós termékek esetén is!)
Minden 100 Ft után 2db Pont.  2db Pont = 2 Ft

(A pontjaidat bármikor levásárolhatod, nincs vásárlási limit. Összegyűlt hűségpontjaidat a Fiókod menü-ben ellenőrizheted, illetve konvertálhatod kuponná.)

Now vitaminok 2011-12-05



"Amerika Egyik Legtisztább Vitaminja"

VitaminSpecialista a NOW vitaminok kiemelt forgalmazója.

„Étrendkiegészítők az optimálisan jó közérzetért és a testi-lelki kiegyensúlyozottságért”

Mit üzen nekünk az immár 40 éve sikeresen működő, családi vállalkozásként is piacvezető pozíciót elfoglaló Nowfoods jelmondata? ANowfoods olyan magas minőségű táplálékkiegészítők előállítását tekinti alapvető küldetésének, melyek mindenki számára elérhetők és maximálisan megfelelnek a modern, civilizált életmód által felállított kihívásoknak.

A Nowfoods komoly hangsúlyt fektet a folyamatos   termékinnovációra.  A cég világszínvonalú kutató laboratóriumában biofizikusok és biokémikusok kutatják folyamatosan a leghatékonyabb  termékösszetevőket,és az újabb és újabb hatóanyagokat.

A cég által elnyert „Legtisztább termékek” cím, és az „Amerika Legtisztább Vitaminja” díj és sok nemzetkőzi díj bizonyítja, hogy a magas minőségi követelmények, az alapanyagok rendkívüli tisztasága és a szigorú termékkontroll nem csak a cég reklámjaiban jelenik meg, hanem ténylegesen végig kíséri a gyártási folyamatot.

 

A Nowfoods termékek egyedülálló módon összetétel-garanciával kerülnek forgalomba. A címkén található felirat garantálja, hogy a valós termék összetevők 100% ban megfelelnek a feltűntetett értékeknek.

 

  • •         A NOW 100%-os Elégedettséget garantál

  • •         Barátságos, segítőkész  vevőszolgálat

  • •         A Vásárló Többet Kap a Pénzéért

  • •         Értéktudatos Vásárlók Kiszolgálása

  • •         Egyedi, Specializált Formulák

  • •         Innovatív Új Termékek

  • •         Folyamatos Termékfejlesztés

  • •        Tiszta & Természetes

  • •         Több mint 60 termék évente

  • •        Alaposan Tesztelt Védjegyes Összetevőkből.

  • •        Tőbb mint  40 éve az üzletben

  • •         Több mint 1500 termék

  •  
  •  

  • A NOW Története

     

    A NOW vitamin még mindig családi vállalkozás, épp úgy, mint a kezdetekkor. A vállalatot El Richard  alapította 1968-ban, és azóta az egész család szerepet játszott NOW sikerében.

     

    40 éve az egészségesebb élet szolgálatában

     

    1968-ban a NOW vitamin vállalatot azzal a meggyőződéssel alapították, hogy a jó egészség nem csak a gazdagok számára elérhető luxus. Az elmúlt negyven évben életünk munkájává vált, hogy a legjobb minőségű reformélelmiszereket és étrend-kiegészítőket kínáljuk tisztességes, és az ilyen termékeket keresők számára elérhető áron.

     

    A NOW vitamin mostanra az egyik legtöbbet forgalmazott márka a bioboltokban, termékdíjas gyártó, a természetes alapú termékipar elismert szószólója, és vezető cég a táplálkozástudomány és eljárásfejlesztés terén. És miközben az elmúlt négy évtized során jelentős növekedésen mentünk keresztül, egy dolog sosem változott: elkötelezettségünk, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek egészségesebb életvitelt tesznek lehetővé az emberek számára.

     

     

  •  

     

    Létesítményünkről

     

    A NOW 24400 négyzetméteres létesítményét széles körben az egyik tudományosan legfejlettebb üzemnek tekintik a természetes alapú termékek gyártásban. A szabályozott hőmérsékletű, maximálisan kihasznált területű raktár, precizitásra törekvő üzemeltetési osztály és hőérzékeny tároló illetve hűtőterület mellett a NOW vállalati létesítménye több házon belüli laboratóriumnak is otthont ad. Ez nem csak a nyersanyagok, minták és késztermékek bevizsgálását gyorsítja meg, de bizonyos fokú minőségellenőrzést is lehetővé tesz, ami gyakorlatilag páratlan a természetes alapú termékiparban. Végső soron a NOW létesítménye kulcsszerepet játszik abban, hogy állandó szintű minőséget, eredményességet és termékbiztonságot tudjunk elérni.

     

    2009 márciusában a NOW vitamin befejezte azt a fejlesztési projektjét, mellyel összesen 500 négyzetméterrel bővítette gyártó és laboratóriumi területét, hogy a NOW jelenlegi és jövőbeli növekedésének teret adjon.

     

    A kétszintes bővítési projekt szintenként 250 négyzetméterrel növelte az alapterületet, és számos új létesítménynek ad helyet. Az új szinteken helyet kapott négy világszínvonalú laboratórium, benne fizikai, mikro, kozmetikai és élelmiszer-vizsgáló berendezésekkel. A valósidejű laboratóriumi kapacitással való kiegészítés a funkcionális előkészítő laboratóriummal karöltve lehetővé teszik, hogy a NOW kutatói a termékfejlesztés és tesztelés során fokozott környezeti elszigeteltségben dolgozhassanak. Ezenkívül a bővítés részét képezi további irodaterület megépítése, több mint két tucat új munkakabin, öt új irodahelyiség, valamint egy a fotózásra és képalkotásra szánt terület kialakításával.

     

    Dan Mirjanic a NOW mérnökigazgatója szerint "Ez a bővítés végső soron a technológiai fejlődés teljesen új szintjét fogja lehetővé tenni a NOW szervezetén belül." Hozzátette: "Az egész létesítmény teljesen megfelelő a cGMP rendelkezéseknek, és számos olyan intézkedést hoztunk, amely teret biztosít a jelenlegi és jövőbeli növekedésnek."

     

    A NOW hagyományos üzemelési és technikai kiválóságával összhangban számos tervezési sajátságot alkalmaztak a biztonság és a szervezeti hatékonyság biztosítására. Ezek között szerepel az epoxigyantával borított padozat, a műanyag bevonatú falszerkezetek, fűtő és légkondicionáló berendezések.

     

    A Tesztelés a kulcs

     

    A nyersanyagok, feldolgozás alatti félkész termékek valamint a kész termékek tesztelése a NOW Foods folyamatosan felvállalt felelőssége. Nagy gyakorlattal rendelkező, tanult és szakképzett szakemberek a legújabb technológiát alkalmazva a teljes gyártási folyamat során  számos vizsgálatot végeznek el. Ezek anyagmeghatározási, potenciál, mikrobiális, érzékszervi  és szennyezettségi vizsgálatok. Bár a minőségi termékeke gyártásában minden típusú vizsgálat fontos, a mikrobiális vizsgálatok létfontosságúak abban, hogy a NOW termékek biológiai szennyeződéstől mentessek és biztonsággal fogyaszthatók legyenek. Egy műszakilag fejlett, saját telephelyen belüli mikrobiológiai labor teszi lehetővé, hogy a NOW kutatói páratlanul magas minőségű mikrobiológiai ellenőrzést végezzenek mindig időszerűen, gyors analízises eljárással.

     

    A NOW jelentős befektetéseket hajtott végre a különféle saját laboratóriumok fejlesztésére és személyzetének feltöltésére. A NOW egyike azon igen kevés vitamingyártó cégnek, amely saját telephelyén tud mikrobiális vizsgálatokat végezni, ezzel magasabb szintű ellenőrzést elérni. A NOW befektetései biztosítják, hogy a cég meg tudjon felelni a növényi és élelmezési nyersanyagok valamint a fogyasztói késztermékek pontos analízise terén felmerülő egyre növekvő követelményeknek.

     

    Ezek a kezdeményezések az egészségügyi és termelékenységi előnyök széles skáláját kínálják, csökkentik az esetleges keresztszennyeződés kockázatát. A bővítések befejezésével a NOW még felkészültebben tudja teljesíteni forgalmazói igényeit, és eleget tenni küldetésének, hogy segítse az embereket az egészségesebb életvitelben.

     

    Filozófiánk a minőség

     

    A minőség iránti elkötelezettség - Al Powers, az NHG Inc. elnöke

     

    Néha nehéz elhinni, hogy a NOW már több mint negyven éve kínál természetes egészségtermékeket. Cégünk történetére visszatekintve, számos elkötelezettséget vállaltunk, köztük Elwood Richard fogadalmával, melyet még 1968-ban bioboltjában tett, hogy vásárlóinknak kivételes értéket nyújt. Ez idő alatt hatalmas növekedésen és fejlődésen mentünk keresztül. A családi vállalkozásban üzemeltetett bioboltból növekedtünk a táplálékkiegészítő ipar egyik vezetőjévé. Küzdöttünk a vásárlók jogaiért, hogy étredkiegészítőket szedhessenek. És mindeközben sosem feledkeztünk meg küldetésünkről, hogy olyan értéket nyújtsunk termékeinkben és szolgáltatásainkban, amelyek segítenek az embereknek az egészségesebb életvitelben.

     

    Most azonban már más időket élünk, és iparágunkat folytonos támadások érik. Álságos sajtóközlemények következetesen lejáratják a táplálékkiegészítők értékét, és megkérdőjelezik hatásosságukat és biztonságosságukat.

     

    A NOW mindig elkötelezett volt a minőségi termékek gyártása iránt, és ezután is az marad. Ebbe beletartozik a legfrissebb, legfejlettebb tudományos eredmények felhasználása termékeink receptúráinak kialakításánál, a legszigorúbb vizsgálatok az alapanyagok kiválasztásánál, magas fokon álló bevizsgálási módszerek és jóváhagyott eljárásfejlesztés, valamint olyan képzett és gyakorlott emberek alkalmazása, akik szenvedélyesen törekednek küldetésünk beteljesítésére.

     

    Mint cég, egyike vagyunk a minőségi termékek legszembetűnőbb szószólóinak a reformtermék iparban. Azon felül, hogy segédkeztünk a Természetes Alapú Termékek Szövetségek Szabvány Bizottságának létrehozásában, kezdeményeztünk, sürgettünk és támogattunk olyan kezdeményezéseket, amelyek a táplálékkiegészítők biztonságosságát és hatásosságát igazolják. A NOW főállásban alkalmaz egy igazság-szószólót, aki a félrevezető tudományos és sajtóközleményekre reagál, és cégünké az iparág legelkötelezettebb minőségellenőrzési és minőségbiztosítási csoportja. Tömören fogalmazva, nem kell nagyon tüzetesen vizsgálódnia, hogy lássa, elkötelezetten tesszük, amit teszünk. Ez az elkötelezettség napról napra növekszik, ahogy mindjobban megértjük mindazok változó igényeit, akiket szolgálunk.

     

    A Now kötelezettséget vállalt a társadalmi és környezeti felelősség terén is. Szeretnénk termékeinket megfizethetővé tenni, ugyanakkor azoknak is rendelkezésére bocsátani, akik nem tudják megfizetni. Partnerkapcsolatunk az olyan jótékonysági szervezetekkel, mint például Vitaminangyal Szövetség, azon elkötelezettségünket tükrözi, hogy termékeinket elérhetővé tegyük azok számára, akik a legkevesebb forrással rendelkeznek, de a legnagyobb szükségük van rá. A NOW elismerésben részesült környezeti felelősségvállalásáért is, mivel folyamatosan új lehetőségeket tárunk fel természeti erőforrásaink megőrzésére a jövő generációk számára.

     

    A mai üzleti környezetben, ahol gyakori a cégek tulajdonosváltása és fúziója, a NOW családi tulajdonú vállalkozás marad, amely generációkon át tovább is azon igyekszik, hogy megfeleljen elkötelezettségeinek.

     

    Minőségbiztosítás - Michael Lelah Ph.D, műszaki igazgató

     

    Az elmúlt néhány évben hatalmas lépéseket tettünk termékeink minőségében, és büszkén mondjuk el, hogyan értük ezt el a legfejlettebb módszerek és eljárások segítségével. Mivel az iparág folyamatosan fejlődik, mi is fejlődtünk, hogy olyan termékeket tudjunk kínálni amelyek meghaladják az azokat ajánlók, használók és árusítók elvárásait.

     

    Röviden, a NOW termékei működnek. Termékeink receptúrái biztonságra törekvőek, és igyekszünk hogy termékeinkre igaz legyen: "Olyan természetes, amennyire csak lehet™".Termékeink "Megfelelő Gyártási Gyakorlat" szerint készülnek, és a vizsgálatok szerint felülmúlják az Amerikai Élelmiszer és Gyógyszer Hatóság által előírt szigorú szabványokat. Ezek a minőségről szóló honlapok tulajdonképp a mi próbálkozásunk, hogy ajtót nyissunk Önök felé. Szeretnénk tájékoztatni Önöket gyakorlatunkról, hogy érthessék, mit is teszünk a termékek minőségének javításáért - és nem csak a NOW termékek esetén, hanem a teljes természetes alapú termék ipar javára.

     

    Kezdettől a végéig, minőségi eljárásaink masszívak. A NOW személyzetét alkotó tapasztalt kutatók és laboránsok tökéletesen tisztában vannak a minőségi természetes alapú termékek koncepciójával. És ami még fontosabb, képzett szakembereink nagy tapasztalattal alkalmazzák alapos műszaki ismereteiket hogy eleget tegyenek az Önök igényeinek. Honlapjainkon láthatják néhány munkatársunkat mindennapi szerepében. Reméljük, így betekintést nyernek abba, mit és hogyan teszünk, és miért is fontos mindez.

     

    Tesztelünk, ellenőrzünk és igazolunk. Éberek vagyunk. Ötvözzük a legmodernebb tudományt és kutatást, hogy megértsük és felismerjük összetevőink tulajdonságait. Összetevőinket ezenkívül alaposan megvizsgáljuk, hogy nem tartalmazzanak-e szennyező anyagokat, nem hamisítottak vagy hígítottak-e. Beszállítóinkkal szoros együttműködésben dolgozunk, és negyven év tapasztalatából megtanultuk, hogyan válasszuk ki és teszteljük ezeket az összetevőket gyártás előtt. Ez az alaposság olyan termékeket eredményez, amit mi magunk is bizalommal szedünk, és ajánlunk szeretteinknek. Végső soron azért teszünk ekkora erőfeszítéseket, hogy kiérdemeljük és megtartsuk az Önök bizalmát. Ha bármi hiba történik, azon dolgozunk, hogy kijavítsuk, olyan intézkedések bevezetésével, amelyek megakadályozzák azok újbóli előfordulását.

     

    Annak érdekében, hogy Önökhöz megfizethető, de egyben a legjobb minőségű termékeket juttassuk el, nem vagyunk hajlandók kompromisszumokra. Helyette az erősségeinkre építünk: komoly vásárlóerő, csökkentett rezsiköltségek, kézben tartott terjesztési költségek, és hatékony gyártás. Éveken át folyamatosan egyre többet fektettünk a minőségbe, jóval többet, mint ágazatbeli kollégáink. Ezek a lépések együttesen olyan receptúrákat eredményeznek amelyek megfelelnek a modern kor követelményeinek,olyan termékeket, amelyeket a biztonságot szem előtt tartva fejlesztettünk, és "Olyan természetesek, amennyire csak lehet™."

     

    Önök közül sokan írtak nekünk, hogy beszámoljanak róla, milyen jó munkát végzünk, és ezek közül a levelek közül néhányat feltettünk a honlapunkra, hogy elolvashassák. Az egész NOW család nevében remélem, hogy termékeink tartós egészséget és jó közérzetet nyújtanak majd önöknek és vásárlóiknak.

     

    A természetes jobb

     

    Természetes: Mit jelent ez nálunk?

    Michael Lelah Ph.D, A NOW Foods műszaki igazgatója

     

    Mi a NOW Foodsnál hiszünk abban, hogy a természetes termékek jobbak az egészség és a jó közérzet támogatására, mint a szintetikus termékek. Számos termékcsoportban - köztük a étrend-kiegészítőkben, táplálékokban és testápolási termékekben - természetes és természetazonos készítményeket egyaránt kínálunk. Természetes alapú termékeink kiemelnek bennünket a tömegpiacból. Igyekszünk különbözni ágazatunk sok más vállalatától is, akik azt állítják, természetes eredetű termékeket árusítanak, de ha elolvassa a termékek feliratát, láthatja, hogy azok temérdek szintetikus összetevőt és adalékanyagot tartalmaznak. Elwood Richard kizárólag azzal a céllal alapította a NOW Foods céget, hogy megfizethető természetes termékeket kínáljunk mindenkinek, és mi a mai napig is hűek vagyunk az ő álmához. Elwood vegyészként tudta, milyen veszélyeket jelenthetnek a szintetikus összetevők, és még inkább, hogy az egészség és a jó közérzet azokkal a termékekkel kezdődik, amelyek "Olyan természetesek, amennyire csak lehetnek". 1968 óta ilyen termékeket szállítunk az önök háztartásaiba, és ezután is így fogunk tenni. Ezt azért tehetjük meg, mert családi vállalkozás vagyunk, így nem vagyunk a befektetők és részvényesek lekötelezettjei.

     

     

    Termékeink működnek

     

    NOW vásárlói vélemények – NOW tudomány - Közzétett, szemlézett tanulmányok

     

    Az alábbi “sikertörténetek” vásárlóktól származnak, akik azért írtak nekünk, hogy elmondják, a NOW termékek beváltak nekik. Álljon itt mindössze két példa, hogyan is segítenek a NOW termékek egészségesebb életet élni.

     

    “Katonaorvos vagyok és jelenleg Irakban szolgálok. Nagy rajongója vagyok a NOW Foodsnak, csak ettől a vitamin/táplálékkiegészítő cégtől vásárolok… Van egy élethosszig tartó vevőjük. Azóta használom az Önök táplálékkiegészítőit, hogy tavaly szeptemberben felfedeztem… Sok katonát is rábeszéltem a termékeikre. Ki sem tudom mondani, mennyire hálás vagyok a segítségükért. Büszkén (szolgáljuk) önöket.” Don K.

     

    “Körülbelül két éve idült szárazszeműségben szenvedtem. Az orvos szemcseppet rendelt, ami a fájdalmat csillapította, de a szárazságon egyáltalán nem segített. A táplálkozási tanácsadóm javaslatára elkezdtem minden reggel egy evőkanállal szedni a NOW DHA Omega Supreme-ből. Körülbelül tíz nap múlva már nem fájt úgy a szemem ébredéskor. Az étrendemben semmi mást nem változtattam, csak azt hogy szedtem a DHA-t. Azóta is folyamatosan minden reggel szedem a NOW DHA Omega Supreme-ot.” Sue V.

     

    NOW tudomány

     

    Tapasztalt szakembereink és laboránsaink úgy állítják össze a receptúrákat, hogy a termék a legjobb minőségű legyen. Van egy biokémikusokból, vegyészekből táplálkozási szakértőkből és élelmiszermérnökökből álló csoportunk, akik nyomon követik a tudomány aktuális alakulását és a tápérték tényezőket, és úgy állítják össze a termékeket, hogy azok a tervezett felhasználási célra hatékonyak legyenek. Az összetétel/felhasználás leírásaink a hatóanyagok esetén kutatásokra épülnek, illetve a tápértékek esetén az élelmezéstudományra. Az adagolási értékek klinikai kutatások és egyéb közzétett adatok alapján határoztuk meg. Jelenlegi receptúráinkat úgy állítottuk össze, hogy azok megfeleljenek a mai vásárlók egészségi és közérzeti igényeinek. Az általunk felhasznált összetevők hatékonyságát klinikai és laboratóriumi vizsgálatokkal teszteljük.

     

    Tudományunk szíve a harmadik fél által végzett független kutatás. Megkeressük és áttanulmányozzuk az összetevőinkkel és receptúráinkkal végzett klinikai és laboratóriumi vizsgálatokat. A legjobb tudományt használjuk a legjobb receptúra összeállításhoz, ami a legjobb minőséget eredményezi.

     

    Termékeinket folyamatosan a legjobb egyetemek és kutatólaboratóriumok tesztelik országszerte, és a világ számos pontján. Termékeinket olyan dolgokra vizsgálják be, mint az ízületek védelmében való hatékonyság, a rákbetegek életminőségére tett hatás, szívérrendszeri hatékonyság, sportolók állóképessége. A hatékony termékek jótékony egészségi és közérzeti hatást jelentenek, ami maga a minőség.

Belépés/Regisztráció

Kosár  

Nincsenek termékek

Szállítás 0 Ft
ÁFA 0 Ft
Teljes 0 Ft

Pénztárhoz