Kategóriák

Gyártók

AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.


TOVÁBB >>

---------------------------------


AJÁNLD
WEBÁRUHÁZUNKAT!

Ajánld webáruházunk barátaidnak és mi barátonként 500 Ft-al honoráljuk ezt neked!
(sőt ajánlásod miatt ők is kapnak 500 Ft kedvezményt!)
Mindketten jól jártok!
(regisztrált vevőnk kell légy ajánláshoz) RÉSZLETEK ITT.

-----------------------------

 

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretne tanácsokat kapni egészségének megóvásához, kérem adja meg nevét és email címét!
Név:*
E-mail cím:*
 

---------------------------------

 

HŰSÉG PROGRAM


Minden vásárlásod után 2% jóváíródik a fiókodban.
(az akciós termékek esetén is!)
Minden 100 Ft után 2db Pont.  2db Pont = 2 Ft

(A pontjaidat bármikor levásárolhatod, nincs vásárlási limit. Összegyűlt hűségpontjaidat a Fiókod menü-ben ellenőrizheted, illetve konvertálhatod kuponná.)

Arkocaps 2012-02-07

Arkocaps

Az Arkopharma (alpítva: 1980) idejekorán felismerte egy új kor eljövetelét a gyógyászatban. Ez azzal köszöntött be, hogy megnőtt az átlagéletkor, ezzel a népesség, így többek igényelnek gyógyászati szereket egészségük fenntartására, de kevesebb lett a szabadidő, így nőtt az öngyógyszerezés, orvos nélküli gyógyszer beszerzés mértéke. Nem utolsó sorban pedig megvalósult a természetes alapú szerek reneszánsza.

Így az Arkopharma természetes alapú egészségfenntartó, növényi alapú készítményeket, étrend-kiegészítőket fejleszt és gyárt.

A cég mindenkori tulajdonosa és felelős szakmai irányítói fontosnak tartják, hogy készítményeik tudományos háttere, hatásuk klinikai bizonyítottsága megfeleljen a kor követelményeinek, másrészt ezek a készítmények gyógyszer minőségűek legyenek.


Egyedi technológia

A vállalatban jelentős intellektuális és piaci értéket képez az egyik alkalmazott technológiája, a fagyasztva őrlés. Ezen technológia alkalmazásával készülnek a tisztán növényi eredetű hatóanyagokat tartalmazó készítményeik, például az Arkokapszulák.

Az eljárás lényege, hogy a felhasználandó teljes növényi részeket - kellő előkészítés után - folyékony, - 196 fokos folyékony nitrogén segítségével -50 fokra fagyasztva kb. 125 mikronnál kisebb méretű részecskékké őrlik, majd az így kapott anyagot kemény cellulóz anyagú kapszulákba töltik.

Minthogy az átlagos növényi sejt mérete kb. 50 mikron körül van, az őrleményben a sejtek mindegyike az őrölt részecskék felületére kerül, így a bennük levő hatóanyag a szervezetbeli felvevő közeggel (a gyomor- és bélnedvvel) közvetlenül érintkezik, ami elősegíti a hatékony hatóanyagleadást, illetve felszívódást.

Az eljárás másik előnye, hogy a teljes növényi rész kerül felhasználásra, nem pedig a szokásos kivonat, mely utóbbiba számos, a fő hatóanyagot előnyösen kiegészítő mellékhatóanyag rossz oldékonysága következtében már nem jut át, hanem a veszteséglistára kerül.

A vállalat folyamatos fejlesztéseinek célja minél több ismert és újonnan felfedezett gyógynövény hasznosítása az emberi életminőség javítására és az élettartam növelésére a korszerű tudomány eszközeivel.

arkocaps

Néhány adat a cégről:

•    Az Arkopharmát 1996-ban vezették be a párizsi tőzsdére.
•    Alkalmazottainak száma 1500.
•    Éves eladásai 200 millió EUR fölöttiek, ebből 48 % megy exportra, ez utóbbinak a 80 %-a Európába.
•    Leányvállalatai vannak Ausztráliában, Belgiumban, az Egyesült Államokban, Görögországban, Hollandiában, Írországban, Nagy-Britanniában, Spanyolországban és Svájcban.
•    Ezenkívül 60 országban van helyi kereskedelmi partnerük, így Magyarországon a Cremum Pharma Kft.
•    Orvoslátogatóinak, illetve kereskedelmi képviselőinek száma Franciaországban 170, külföldi vállalatainál 260.
•    1400 termékforgalmazási engedély birtokosa a világon.
•    A vállalat minőségbiztosító munkatársainak száma 55. A minőségbiztosítás ISO 22 000 szerint történik.


Belépés/Regisztráció

Kosár  

Nincsenek termékek

Szállítás 0 Ft
ÁFA 0 Ft
Teljes 0 Ft

Pénztárhoz