Kategóriák

Gyártók

AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.


TOVÁBB >>

---------------------------------


AJÁNLD
WEBÁRUHÁZUNKAT!

Ajánld webáruházunk barátaidnak és mi barátonként 500 Ft-al honoráljuk ezt neked!
(sőt ajánlásod miatt ők is kapnak 500 Ft kedvezményt!)
Mindketten jól jártok!
(regisztrált vevőnk kell légy ajánláshoz) RÉSZLETEK ITT.

-----------------------------

 

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretne tanácsokat kapni egészségének megóvásához, kérem adja meg nevét és email címét!
Név:*
E-mail cím:*
 

---------------------------------

 

HŰSÉG PROGRAM


Minden vásárlásod után 2% jóváíródik a fiókodban.
(az akciós termékek esetén is!)
Minden 100 Ft után 2db Pont.  2db Pont = 2 Ft

(A pontjaidat bármikor levásárolhatod, nincs vásárlási limit. Összegyűlt hűségpontjaidat a Fiókod menü-ben ellenőrizheted, illetve konvertálhatod kuponná.)

Tavaszi méregtelenítés a Neerával - és kúratapasztalatok 2016-04-05

Itt a méregtelenítés ideje!

Tavaszi méregtelenítés a Neerával

Vajon hogy érezné magát, ha egész héten mindennap megállás nélkül dolgoznia kellene? És milyen jól esik megpihenni a hétvégén egy fárasztó munkahét után! Adja meg ezt a pihenést szervezetének is!

Teste minden nap megküzd a táplálékkal bevitt felesleges és gyakran káros anyagokkal: többletfehérje és zsír, finomított és feldolgozott élelmiszerek, adalék- és vegyi anyagok. Ehhez jön még a levegő szennyezettsége, a növényvédő szerek, és különböző kémiai anyagok, melyeket a zöldségekkel és gyümölcsökkel fogyasztunk el.

Szervezetünknek sokszor nem jut elég idő arra, hogy megbirkózzon a bevitt méreganyagokkal, így azok - kiválasztás hiányában - felhalmozódnak a testünkben.

A Neera méregtelenítés célja lélegzetvételhez juttatni a szervezetet, hogy megszabaduljon mindezektől a méreganyagoktól, és felfrissülve folytathassa kiegyensúlyozott működését. Ha rövid időre tartózkodunk a szilárd táplálék fogyasztásától, az nagy áldás a testnek. Olyan pihenő, melyre mi is vágyunk a hétvégéken, ráadásul testünk tehermentesítésével közérzetünk is javulni fog.

A Neera méregtelenítés során egy folyékony táplálékkal - a Neera itallal - a test megkap minden szükséges tápanyagot, mely működéséhez szükséges, így a tisztítókúrát akár munka közben is elvégezhetjük. A Neera ital alapja a Neera szirup, mely ötféle pálmaszirup és kanadai juharszirup megfelelő keveréke, hogy energiával lássa el a szervezetet, ám emésztő- és kiválasztórendszerünknek mégsem jelent megterhelést. Így a test táplálása mellett, szervezetünk teljes figyelmét a méreganyagok kiválasztására tudja fordítani.

A Neera méregtelenítés alapváltozata a 10-napos kúra, ám ez sokaknak túl hosszú megvonást jelent a szilárd táplálékok fogyasztásától. Így a kúrának számtalan változata alakult ki, melyek ugyancsak jó alternatívát kínálnak a test megtisztítására. Ilyen például a 7-napos vagy az 1-napos kúraváltozat. Ha az 1-napos változatot heti egyszer, több héten keresztül elvégezzük, azzal már nagyon sokat tettünk szervezetünk kiegyensúlyozott működéséért, közérzetünk javulásáért.

Évente kétszer érdemes egy hosszabb méregtelenítést elvégezni, ami olyan, mint a test nagytakarítása. Testünk hálás lesz érte! Egy tiszta testben pedig mi is egész másként érezzük majd magunkat.

A test az otthonunk, tartsuk hát tisztán...
 
 Neera kúra - tapasztalatok
 
neera kúra tapasztalatok

A Neera facebook oldaláról ollóztuk:

"7. nap! Már csak 3 van, közérzet remek!"
Erzsébet

"Már 5. nap és egyáltalán nem vagyok éhes, a szirupot is alig bírom estére meginni! Szerintem ez a kúra egyáltalán nem elvégezhetetlen! Remélem, a 10 nap után is ezt mondom majd, most úgy érzem, kitartok addig :-) ...
Kész vagyok, tegnap vége lett!!! X kg mínusz! Azt hiszem, tavasszal újra megcsinálom!"
Andrea

"Én holnap reggel kezdem a második kúrámat. Az első nagyon bejött, X kilót dobtam. Sajnos a nyár visszahozott párat."
Péter

"Már csináltam 2x és nagyon jó tapasztalataim vannak. Kitartás mindenkinek!!!"
Tímea

"Sziasztok! Én holnap fogom elkezdeni a kúrát, most fogom negyedszerre csinálni! Szerintem csoda! Remélem most is hatásos lesz!!!!"
Noémi

"Sziasztok! Én ma tartok a 6.napnál. Jól bírom, annak ellenére is, hogy a családnak főzni kell. Nagyon várom mindig, hogy reggel legyen, mert akkor mindig megmérem magam. Szépen olvadnak a kilók :) Ez további kitartásra ösztökél. Pár éve már csináltam egyszer ezt a kúrát. Akkor is nagyon jó eredménnyel. Igaz akkor a súlyveszteség volt a fő oka, hogy nekiálltam. Most a méregtelenítés volt a fő célom, a rengeteg gyógyszert, amit a betegségeim miatt kellett szednem, illetve kemó stb... szeretném kimosni magamból. Tudom, hogy sikerül, mert már most sokkal jobb a közérzetem is :) Sokkal nagyobb az energiám mint előtte:) Hajrá mindenkinek!"
Csilla

"Sziasztok!
Nekem holnaptól ketyeg a 10 nap. Kemény megpróbáltatás de megéri. Egyszer már sikerült :) ...
Nagyon jól (bírtam). Nem éheztem. Egy gond volt, hogy 2 üveggel vettem és így kb 8 napra lett volna elég aminek következtében leálltam egy hét után. Így is javult az anyagcserém és leadtam X kilót, de a megtartás már nem ilyen egyszerű sajna."
Zsuzsanna

"Sziasztok! 3éve csináltam először a kúrát, akkor 10 napig bírtam, és X kg-ot fogytam, az első pár nap volt a nehéz, bár nem voltam éhes de egyre jobban hiányoztak az ízek! De 10 napot ki lehet bírni ha ilyen a hatás, amit én megéltem:). Persze a határidő letelte után jó volt enni egy levest.:) Most júniusban újra megcsinálom, mert sokmindent kipróbáltam, de ez a leghatékonyabb! Uh. hajrá mindneki! Én is erőtveszek magamon újra és kiűzöm a testemből a koszt :)"
Fanni

"Két napja nyomom az éves neera kúrámat. A kúra végére minden évben megfogadom, hogy soha többet nem csinálom, de aztán csak újra belevágok, mert annyira jót tesz. Csak ez a 10 nap telne el már, mert nem enni nekem akkora kiiiinzás!!!"
Annie

"Sz:) Egyszer egy hétig Neeráztam; most pedig március 16-óta böjtölök - léböjt és "csak növények" rágcsálása - a sziruppal felváltva. Nekem a méregtelenítés a cél, nem a fogyás, de az előbbire tuti jó! Fogyni - szerintem - csak az fogy tőle, akinek valóban van súlyfeleslege. (nekem nincs - nem is fogytam)
Fura, de a test érzi, mi kell és mi az ami már sok rajta/neki ;)
Az egyetlen gondom a szirup monoton ízével volt - édes!!! Néha jó mellé valami sós lötyit is inni, mert azzal a tíz nap gyorsan elreppen... Valósz. nem álltam a méregtelenítés útjába, de ittam tart.mentes sav.káposzta lét, paradicsom lét... (no sugar!!) Nem vagyok ügynök, és annyira flúgos sem, de tényleg megéri...
Mondjuk évente kétszer - annál többször fölös és kicsit önsanyargatás is."
Bogi
neera ital
"El sem hiszem,hogy vége:) Nagyon meg vagyok elégedve az eredménnyel:) Azt hiszem büszkék lehetünk magunkra!!"
Timi

"Sziasztok! Ma kezdtem, a cél 7 nap! :) 2 éve már csináltam, rosszabb ízre emlékeztem, úgyhogy most nagyon lelkes vagyok!"
Orsi

"Ma kezdem harmadszorra.
Az Isten legyen hozzám irgalmas:))))))"
Mónika

"Nekem nagyon tetszik hogy méregteleníti a testet."
Gyöngyi

"Másodjára csinálom, elsőre sem volt gond, 11 lett a 10 napból, majd 3 nap lassú visszaállás szilárd ételre, és egy könnyű diéta egy hónapig, így lett -xx kg. Most végülis csak a méregtelenítés a cél, és átállás újra az egészséges táplálkozásra, persze örülni fogok a -kg-knak is :))) nem árt... Köszönöm a segítséget mégegyszer!"
Ágota

"Nagyon jó! Tapasztalatból ajánlom!"
Emőke

"Most kezdtem. Igaz nem először nyomom, de nagyon jóóó. Mindenkinek csak ajánlani tudom."
Tamás

"Ez a harmadik neerás napom. Eddig egész jól alakultak a dolgok, tegnap este volt egy kis hangulatingadozás, de gondolom ez is a tisztulási folyamat része lehet. Nagyon elszánt vagyok, és gyakran elolvasom biztató soraitokat, amik még nagyobb elszántságra ösztönöznek :)"
Krisztina

"Vége Vége Vége :) mindenkinek kitartást aki csinálja, és sok sok lelkesedést annak aki most kezdi. :)
...nem feltétlenül kilóban, hanem látványban és ruha méretben tényleg elképesztő a különbség :O a barátnőimnek leesett az álla :D"
Kitti

"Ez életem első léböjtje, ráadásul a 10 naposat tűztem ki célul.
A negyedik napon egyelőre úgy érzem, hogy meglesz. :)
Mindenkinek kitartást, és jó egészséget!"
Rita

"Ma van az ötödik napom, egyébként most csinálom másodszorra a kúrát :D"
Anita

"Szeretném én is kiprobálni, annyi pozitív dolgot hallottam."
Éva

"Én fallabdázom, igaz a kúra alatt a heti 3 edzést lecsökkentettem 1-re."
Anita

"Sziasztok! Én fél éve csináltam meg és mindenkinek csak ajánlani tudom. NAGYON SZUPER!!!!!!!:))))"
Nikolett

 

neera facebook

 

Belépés/Regisztráció

Kosár  

Nincsenek termékek

Szállítás 0 Ft
ÁFA 0 Ft
Teljes 0 Ft

Pénztárhoz