Kategóriák

Gyártók

AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.


TOVÁBB >>

---------------------------------


AJÁNLD
WEBÁRUHÁZUNKAT!

Ajánld webáruházunk barátaidnak és mi barátonként 500 Ft-al honoráljuk ezt neked!
(sőt ajánlásod miatt ők is kapnak 500 Ft kedvezményt!)
Mindketten jól jártok!
(regisztrált vevőnk kell légy ajánláshoz) RÉSZLETEK ITT.

-----------------------------

 

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretne tanácsokat kapni egészségének megóvásához, kérem adja meg nevét és email címét!
Név:*
E-mail cím:*
 

---------------------------------

 

HŰSÉG PROGRAM


Minden vásárlásod után 2% jóváíródik a fiókodban.
(az akciós termékek esetén is!)
Minden 100 Ft után 2db Pont.  2db Pont = 2 Ft

(A pontjaidat bármikor levásárolhatod, nincs vásárlási limit. Összegyűlt hűségpontjaidat a Fiókod menü-ben ellenőrizheted, illetve konvertálhatod kuponná.)

Kudzu - gyógynövény Japánból 2012-03-01


A kudzu Japán déli részén és Kína délkeleti részén honos, a pillangósvirágúak családjába tartozó kúszónövény. A neve japán eredetű, de elterjedt a kínai neve is: ge-gen vagy fenge. Kínában hagyományos gyógynövénynek számít, virágával és gyökerével is kúrálták a másnaposságot és az alkoholmérgezést.
A Wikipedia szerint az 50 legfontosabb kínai gyógynövény között sorolják fel. 

A Kudzu kapszula szárított kudzu (Pueraria Lobata) gyökeret tartalmaz por alakban.

Miben segít a Kudzu?

- Segít az alkoholfüggőségben szenvedőknek az ital utáni vágy csökkentésében és a függőségtől való megszabadulásban. Egy kísérletben például azt találták, hogy a kudzut rendszeresen szedők kevesebb alkoholt kívántak, mint a kudzut nem fogyasztó társaik.

- A Kudzu jelentősen csökkenti a cigaretta után vágyat, segít leszokni a dohányzásról.
A nikotin a szervezetben a nikotin-receptorok segítségével hat. Amikor az ember leteszi a cigarettát, ezek a receptorok szabadon maradnak, ekkor jelenik meg a nyugtalanság, feszültség, ingerültség és más kellemetlen tünetek – a nikotinéhség. A tudósok szerint a kudzuban levő vegyületek (főleg az izoflavonoidok) rögtön lekötik a szabad receptorokat, csökkentik az elvonási tüneteket és ezáltal megkönnyítik a káros szenvedély elhagyását.
Gyors hatású: elegendő, ha reggelente amint felkel gyorsan bevesz egy tablettát, majd este még egyet. Ezzel már nem fogja kívánni a cigarettát.

- A kudzu segít a szervezet regenerálódásában is: méregteleníti a belső szerveket, különösen a májat

- Pozitívan befolyásolja a szerotonin- és dopamintermelést az agyban, ezáltal erősíti az idegrendszert és javítja a közérzetet és a kedélyállapotot. A kudzu hatására a szerotonin és dopamin hosszabb ideig marad a keringési rendszerben, és természetes módon stimulálja az agy jutalmazó rendszerét.

- A kudzu az izoflavon tartalmának köszönhetően fitoösztrogénnel látja el a szervezetet, ennek hatása megközelíti az ösztrogén nemi hormon hatását.

- A kapszula hatóanyaga elősegítheti a változó korral járó tünetek (hőhullám, izzadás) elviselését, ill. csökkentését.

A kudzu alkalmazás a következő tünetekkel rendelkező személyeknek ajánlott:
- alkoholfüggőség
- nikotinfüggőség
- különböző eredetű mérgező anyagok felhalmozódása a májban (alkohol vagy más toxikus anyag, némely gyógyszer szedése esetén vagy helytelen táplálkozáskor)
- túlérzékenység vagy apátia
- változó kori tünetek.

A kudzu készítményt érdemes hosszú ideig alkalmazni, az első pozitív eredmények azonban rendszeres szedés mellett általában már 1 - 2 hét után érezhetőek.

Növényi eredetű izoflavonokat tartalmazó étrend kiegészítő.

Adagolás:
Naponta 1 kapszulát étkezés előtt vagy közben kell beszedni.

A készítmény terhes és szoptatós anyáknak nem ajánlott.
A kudzu növényre érzékeny emberek ne használják.

Belépés/Regisztráció

Kosár  

Nincsenek termékek

Szállítás 0 Ft
ÁFA 0 Ft
Teljes 0 Ft

Pénztárhoz