Kategóriák

Gyártók

AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.


TOVÁBB >>

---------------------------------


AJÁNLD
WEBÁRUHÁZUNKAT!

Ajánld webáruházunk barátaidnak és mi barátonként 500 Ft-al honoráljuk ezt neked!
(sőt ajánlásod miatt ők is kapnak 500 Ft kedvezményt!)
Mindketten jól jártok!
(regisztrált vevőnk kell légy ajánláshoz) RÉSZLETEK ITT.

-----------------------------

 

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretne tanácsokat kapni egészségének megóvásához, kérem adja meg nevét és email címét!
Név:*
E-mail cím:*
 

---------------------------------

 

HŰSÉG PROGRAM


Minden vásárlásod után 2% jóváíródik a fiókodban.
(az akciós termékek esetén is!)
Minden 100 Ft után 2db Pont.  2db Pont = 2 Ft

(A pontjaidat bármikor levásárolhatod, nincs vásárlási limit. Összegyűlt hűségpontjaidat a Fiókod menü-ben ellenőrizheted, illetve konvertálhatod kuponná.)

Tisztítókúra - a Neera ital összetevői és hatásuk 2016-04-17

A Neera tisztítókúra célja, hogy fokozza a test természetes méregtelenítő képességét.

A tisztítókúra munka mellett is könnyen elvégezhető, mert nem lép fel fáradtság vagy gyengeségérzés, mivel a kúraital nem más, mint egy folyékony táplálék, mely kiküszöböli az éhségérzetet, és energiát ad a tisztulási folyamatok alatt.
A többféle pálma- és juharfa nedvéből készült Neera sziruppal a test a megfelelő arányban kap meg minden lényeges vitamint és ásványi anyagot, mely energikus működéséhez szükséges.

A Neera ital összetevői és ezek hatása


A Neera ital a Neera pálma- és juharszirup, frissen facsart citromlé, Cayenne bors és tiszta víz keveréke. Vegyük szemügyre alaposabban az összetevőket.



A Neera pálma- és juharszirup

- A szirup a magas, de könnyen lebontható gyümölcscukor-, azaz szénhidráttartalmának köszönhetően megfelelő mennyiségű energiát biztosít a szervezet számára. Így ha méregtelenítünk, és néhány napra mellőzzük is a szilárd táplálék fogyasztását, az ezek hiányából adódó szokásos gyengeség és vércukorszint-ingadozás nem lép fel.

- Könnyen felszívódik, gyorsan a véráramba kerül, így nem jelent további terhet az emésztőrendszer számára. A Neera ital nagyon kis mennyiségben tartalmaz fehérjét, ezzel tovább könnyíti a kiválasztási folyamatokat.

- A fák nedvéből nyert koncentrátum biztosít minden olyan ásványi anyagot és vitamint, ami testünk egészséges működéséhez szükséges, így a méregtelenítés teljesen biztonságos, és nem éhezünk.

- A Neera szirupból készült ital enyhén édes, kellemes ízének köszönhetően a szilárd táplálék hiányából adódó stressz is csökken. Így a méregtelenítést könnyedén végezhetjük akár 10 napon keresztül is, úgy hogy közben nem fogyasztunk szilárd táplálékot.

A Madal Bal NEERA szirup ásványi anyag összetétele 1000g (kb. 750 ml) szirupban: Kálium (K), 2700 mg – Kalcium (Ca) 1800 mg – Nátrium (Na) 370 mg – Magnézium (Mg) 150 mg – Cink (Zn) 55 mg – Mangán (Mn) 45 mg – Vas (Fe) 20 mg

Tápanyag összetétele 100g-ban: Víz 23,3% - Fehérje: 0,56% - Zsírok: 0,3 % - Szénhidrát: 74,6%

Citromlé


A citromot mint a zsíranyagcsere hatékony katalizátorát gyakran használják természetes méregtelenítő és tisztító készítményekben. A benne található savak feloldják a zsírokat, és ennek köszönhetően a méregtelenítés során nagyon sok méreganyag távozik a szervezetből. Minden olyan salakanyagot, melyet kiválasztó szerveink nem képesek eltávolítani, a zsírok magukhoz kötnek, így azok létfontosságú szerveinket nem támadhatják meg. A citrom ezeknek a feloldásában segít.
Ezenkívül a citromlé rendkívüli mennyiségű antioxidánssal és C vitaminnal egészíti még ki a Neera italt, emellett segíti a nyálka és a salakanyagok lebontását.

Cayenne bors

A cayenne bors nagyszerű anyagcsere fokozó. Hőt gerjeszt a szervezetben, élénkíti a vérkeringést, és ezzel segíti a vér eljutását a test távolabbi területeire, mely fontos a hatékony tisztuláshoz és kiválasztáshoz. A Cayenne borsot tetszés szerint helyettesíthetjük gyömbérrel vagy más erős paprikával.

A tiszta víz

A víz szállítja sejtjeinkhez a különböző tápanyagokat, és a méregtelenítés alatt feloldott salakanyagokat elszállítja. Ezért minél több folyadékot viszünk be a szervezetünkbe, annál hatékonyabb a tisztulás. A víz belső fürdőt nyújt a testnek.

Egy adag kúraital elkészítése

Egy 3 dl-es pohárba tegyen:
•  2 evőkanál frissen préselt citromlevet (kb. fél citrom leve)
•  2 evőkanál Neera pálma- és juharszirupot
•  késhegynyi cayenne borsot vagy bármely más erőspaprikát, esetleg gyömbért
•  2 - 2,5 dl vizet
Keverje össze a citromlevet, a szirupot és a cayenne borsot, és engedje fel tetszés szerint langyos vagy hideg vízzel.

A napi kúraital elkészítése (2 liter)

Egy kancsóba tegyen:

•  1,7 l vizet
•  1,5 dl Neera pálma- és juharszirupot
•  1,5 dl frissen préselt citromlevet
•  késhegynyi cayenne borsot vagy gyömbért

Ezeket keverje össze, és rögtön kész a napi adag. Ha éhes, egyszerűen igyon a Neera italból.

A Neera szirup elkészítéséhez használjon friss citromot, ne limonádét vagy tartósított citromlevet! Az ital ideális íze enyhén édes és savanykás, a cayenne bors íze alig érezhető.

(Tipp: a Neera ital ízét még kellemesebbé teheti, ha csavar bele a citrom mellé narancsot is.)

A Neera méregtelenítésnek több változata is létezik (ezekről bővebben itt olvashat), de a lényeg az, hogy a méregtelenítés időszaka alatt csak a Neera italt fogyasztjuk. Ez tartalmaz minden szükséges ásványi anyagot és vitamint.

Ha még soha nem végzett méregtelenítést vagy tisztítókúrát, akkor ajánljuk, hogy ne rögtön a 10-napos kúrával, hanem egy rövidebb kúraváltozattal indítson, s a kúrát fokozatosan építse fel.

Mennyi Neera italt igyunk naponta?

Napi két liter Neera ital elfogyasztása szükséges. Ha éhesnek érzi magát, csak igyon egy pohárral. Fontos! A kúra alatt ne fogyasszon semmilyen más élelmiszert vagy táplálékkiegészítőt! Ezzel csak rontja a kúra hatásfokát, és megtöri a méregtelenítési folyamatokat. Ha változatosságra vágyik, a kúrát kiegészítheti frissen facsart narancs- vagy grapefruitlével, de a tiszta víz, a borsmenta-, a csipke- és a kamillatea is jó kiegészítője a kúrának.

A Neera méregtelenítés alatt fokozhatja a méregtelenítést és segítheti a szervezet megtisztulását. Erre itt talál néhány tippet.

A lényeg, hogy ne egyen semmi szilárd ételt, és ne igyon tejet, üdítőket, szeszes italokat, és ha dohányzik próbálja megállni, hogy nem gyújt rá, vagy legalábbis csökkentse az adagot. Amennyire csak lehet, tartson ki a Neera ital mellett!

Kúratapasztalatok a Neera facebook oldaláról

"Tegnap fejeztem be a 10 napos kúrát :) hát mindenkinek csak ajánlani tudom. Annyit mondok, ha ÉN végig tudtam csinálni akkor BÁRKI, az tuti. Minusz X kg-val vagyok kevesebb :) ennek nagyon örülök, de annak hogy tisztábbnak, energikusabbnak érzem magam annak meg jobban. Hajrá mindenkinek, mert az első 3 nap nem könnyű, de utána sokkal jobb minden. Tuti még megcsinálom fél év múlva kb. Sok sikert nektek!"
Sz.





Belépés/Regisztráció

Kosár  

Nincsenek termékek

Szállítás 0 Ft
ÁFA 0 Ft
Teljes 0 Ft

Pénztárhoz