Kategóriák

Gyártók

AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.


TOVÁBB >>

---------------------------------


AJÁNLD
WEBÁRUHÁZUNKAT!

Ajánld webáruházunk barátaidnak és mi barátonként 500 Ft-al honoráljuk ezt neked!
(sőt ajánlásod miatt ők is kapnak 500 Ft kedvezményt!)
Mindketten jól jártok!
(regisztrált vevőnk kell légy ajánláshoz) RÉSZLETEK ITT.

-----------------------------

 

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretne tanácsokat kapni egészségének megóvásához, kérem adja meg nevét és email címét!
Név:*
E-mail cím:*
 

---------------------------------

 

HŰSÉG PROGRAM


Minden vásárlásod után 2% jóváíródik a fiókodban.
(az akciós termékek esetén is!)
Minden 100 Ft után 2db Pont.  2db Pont = 2 Ft

(A pontjaidat bármikor levásárolhatod, nincs vásárlási limit. Összegyűlt hűségpontjaidat a Fiókod menü-ben ellenőrizheted, illetve konvertálhatod kuponná.)

Egy megunhatatlan kedvenc: a fokhagyma bámulatos hatásai 2013-09-30


A hagymák közül az egyik legismertebb és legkedveltebb fűszernövények közé tartozik. Amellett, hogy kellemes ízt ad az ételeknek, számos jótékony pozitív hatása van. Lássuk, melyek azok!

A népi gyógyászatban is igen elterjedt, a magas vérnyomás és az elhízás ellen fogyasztjuk.

Számos vitamint, aminosavat,ásványi anyagokat és enzimet tartalmaz. A fokhagyma gerezdjeiben található a legtöbb aktívan ható biológiai anyagok több, mint 200 féle. A  kéntartalmú vegyületek,adják a fokhagyma jellegzetes illatát.

A fokhagyma javítja a szív- és érrendszer működését. Alkotóelemeinek köszönhetően a szapora szívműködést lassítja, ezáltal javul a szívizom vér ellátottsága, ami által a szívműködés megfelelő lesz.

Érelmeszesedésre is pozitívan hat, mert a vérben levő káros koleszterint csökkenti, míg a jó koleszterint növeli. Továbbá a fokhagyma csökkenti a puffadást és a felfúvódást mivel a bélfodor ereire pozitívan hat. A szívinfarktust okozó vérrögök kialakulását is megakadályozza a fokhagyma, a benne található kéntartalmú vegyületeknek köszönhetően.

Az antioxidánsok pedig immunerősítő hatásúak, különböző baktériumok és vírusok, illetve bélfertőzések idején segít a leküzdésben. Amikor megfázunk, légúti betegségekben szenvedünk, köhögünk érdemes néhány gerezd fokhagymát elfogyasztanunk. Valamint a herpeszvírus és a Candida gombabetegség leküzdésében, még a menstruációs görcsök csökkentésére és a gyomor és bélpanaszok ellen is kiváló fűszernövény.

Láthatjuk, hogy számos pozitív tulajdonsággal bír ezen ízletes fűszernövényünk. Érdemes tehát ha az étkezéseinkbe beleiktatjuk a fokhagymát. A leghatásosabb, ha nyersen fogyasztjuk amikor a legtöbb kénvegyületet tartalmazza. 

forrás: femcafe.hu
írta: Ivett

Belépés/Regisztráció

Kosár  

Nincsenek termékek

Szállítás 0 Ft
ÁFA 0 Ft
Teljes 0 Ft

Pénztárhoz