Kategóriák

Gyártók

AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.


TOVÁBB >>

---------------------------------


AJÁNLD
WEBÁRUHÁZUNKAT!

Ajánld webáruházunk barátaidnak és mi barátonként 500 Ft-al honoráljuk ezt neked!
(sőt ajánlásod miatt ők is kapnak 500 Ft kedvezményt!)
Mindketten jól jártok!
(regisztrált vevőnk kell légy ajánláshoz) RÉSZLETEK ITT.

-----------------------------

 

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretne tanácsokat kapni egészségének megóvásához, kérem adja meg nevét és email címét!
Név:*
E-mail cím:*
 

---------------------------------

 

HŰSÉG PROGRAM


Minden vásárlásod után 2% jóváíródik a fiókodban.
(az akciós termékek esetén is!)
Minden 100 Ft után 2db Pont.  2db Pont = 2 Ft

(A pontjaidat bármikor levásárolhatod, nincs vásárlási limit. Összegyűlt hűségpontjaidat a Fiókod menü-ben ellenőrizheted, illetve konvertálhatod kuponná.)

Újabb bizonyíték a brokkoli rákellenes hatásáról 2013-10-22

Újabb bizonyíték a brokkoli rákellenes hatásáról

A brokkoli nem csupán ízletes, sokféleképpen elkészíthető zöldség, de a benne található hatóanyagok is rendkívül értékesek, és jelentős szerepük van egészségünk védelmében. A brokkoli, illetve a benne található hatóanyagok, az ún. izothiociánatok (pl. a szulforafán) rákellenes hatása már húsz éve ismert.

Jó ideje tudjuk ugyanis, hogy az izothiociánatok képesek hatékonyan aktiválni bizonyos, ún. II-es fázisú védekezési enzimeket, pl. a glutation S-transferáz enzimet, amely az egyik (és talán legfontosabb) szereplője a szervezet antioxidáns védekezési rendszerének.

Egy egészen új vizsgálat pedig a brokkoliban található izothiociánatok egy jóval közvetlenebb hatását is igazolta. Ezek szerint a brokkoliban található izothiociánatok gátoljak a hibás p53-as gén aktiválódását. Normálisan a p53-as gén egyik feladata a tumorszupresszió, azaz a daganat kifejlődésének és növekedésének a gátlása. Ha ez a gén sérül, pl. mutálódik, a tumorszupresszáló hatás megszűnik, ami rák kialakulásához vezethet. A brokkoliban levő izothiociánatok specifikusan kötődnek a sérült p53-as génhez (de nem az „egészséges” génhez), aminek következtében a fejlődésnek indult rákos sejt elhal.

forrás: http://www.argina.hu

Belépés/Regisztráció

Kosár  

Nincsenek termékek

Szállítás 0 Ft
ÁFA 0 Ft
Teljes 0 Ft

Pénztárhoz