Kategóriák

Gyártók

AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.


TOVÁBB >>

---------------------------------


AJÁNLD
WEBÁRUHÁZUNKAT!

Ajánld webáruházunk barátaidnak és mi barátonként 500 Ft-al honoráljuk ezt neked!
(sőt ajánlásod miatt ők is kapnak 500 Ft kedvezményt!)
Mindketten jól jártok!
(regisztrált vevőnk kell légy ajánláshoz) RÉSZLETEK ITT.

-----------------------------

 

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretne tanácsokat kapni egészségének megóvásához, kérem adja meg nevét és email címét!
Név:*
E-mail cím:*
 

---------------------------------

 

HŰSÉG PROGRAM


Minden vásárlásod után 2% jóváíródik a fiókodban.
(az akciós termékek esetén is!)
Minden 100 Ft után 2db Pont.  2db Pont = 2 Ft

(A pontjaidat bármikor levásárolhatod, nincs vásárlási limit. Összegyűlt hűségpontjaidat a Fiókod menü-ben ellenőrizheted, illetve konvertálhatod kuponná.)

Chlorella mikroalga - hatékony segítség a nehézfémektől való megszabadulásban 2013-11-04


A chlorella igen jó hatással van az immunrendszerre, serkenti a fehérvérsejtek termelését. Gazdag vitaminforrásként serkenti a vörösvérsejtek termelődését is, valamint az artériák tágulását, így a szervezet számára jobb oxigén-ellátottságot biztosít és fokozza az anyagcserét. Mivel gazdag rostokban, így fokozza a bélműködést is, segít tehát megelőzni minden pangás okozta elmérgeződést a belekben. Egyik fő felhasználási területe éppen ez: a szervezet méregtelenítése, azon belül is elsősorban a nehézfémektől való megszabadulás.

A chlorellának kiemelkedő a klorofilltartalma, aminek köszönhetően segít kigyógyulni a különféle sérülésekből és fekélyekből. Védi ezen túl a sejteket a szabadgyökökkel szemben, és pozitívan hat a sejtregenerálódásra. Erősíti a stresszel szembeni ellenállást is, sőt rendszeres szedése során a testszag is csökken.

Említésre méltó még magas lúgtartalma, mely segít helyreállítani, illetve fenntartani a szervezet sav-bázis-egyensúlyát.

A Chlorella (Chlorella vulgaris) egy egysejtű kis alga, mely a friss vízben tenyészik, valamint a sötét, zöld levelű zöldségekben is megtalálható. A Chlorellát teljes értékű táplálékként tartják számon, mely gazdag fehérjében, karotinoidokban, enzimekben (pepsin) és klorofillban.

A Chlorella tartalmazza az összes növény közül a legtöbb klorofillt. Japánban és Thaiföldön termesztik elsősorban.

A Chlorella a vitaminok gazdag tárháza: magas arányban tartalmazza a B-csoporthoz tartozó vitaminokat, C és E vitaminokat, biológiailag kötött ásványi anyagokat: foszfort, káliumot, magnéziumot, kalciumot (ezek koncentrációja nagyobb, mint a többi szárazföldi növénynél) és nyomelemeket: vasat, mangánt, cinket, rezet, kobaltot (aminosav kelát-kötés).

A Chlorella tartalmaz:

    50 % értékes növényi fehérjét,
    minden aminosavat, a 8 esszenciális aminosavat egyaránt.
    ásványi anyagokat,
    nyomelemeket pl. magnéziumot, káliumot, mangánt, vasat, cinket, kalciumot, szelént,
    vitaminokat: C- és E-vitamint, niacint, B-vitaminokat (B12) aktív formában, K-vitamint, pantoténsavat, folsavat,
    antioxidáns hatású vegyületeket, pl. polifenolt, bioaktív anyagok,
    telítetlen zsírsavat, mint pl. az alfa-linolénsavat és linolsavat.
    Egyedülálló CGF(növekedési)-faktorral rendelkezik a Chlorella alga, amely bizonyítottan képes a tumorok növekedésének megfékezésére, erősíti az immunrendszert és fontos szerepet játszik a sejtek növekedésében, hozzájárul az idegszövetek regenerálásához, kitűnő hatással bír a degeneratív agy- és idegbetegségek esetében.
    immunrendszert stimuláló poliszaharidok
    omega-3 zsírsav: gyulladáscsökkentő hatás, érvédelem
    klorofill: fertőtlenítő, károsanyag megkötő hatás, szagtalanító, sebgyógyító, vastagbéldaganat-megelőző, antioxidáns hatás


A Chlorella alga a leggazdagabb klorofillforrás a Földön. A klorofill a zöldnövényeknek azon anyaga, amely a Nap sugárzó energiáját elnyeli, átalakítja és közvetíti a növényi sejtben végbemenő folyamatokba. Nem tartozik a karotinoid vegyületek közé, szerkezete inkább a vér hemoglobinjához hasonlít, szokták mondani, hogy a növények vére. Fertőtlenítő és méreganyag megkötő tulajdonságokkal bír.

Hogy miért jó nekünk, ha klorofill jut a szervezetünkbe?

Azért, mert hatékonyan tisztítja meg és méregteleníti a szervezetünket.

A klorofill mentesíti a szervezetünket a nehézfémektől, amelyek minden irányból kerülnek be oda és hajlamosak az elraktározódásra. Nagyon magas különösen a tengeri eredetű táplálékokban a higany mennyisége. Valamennyi előre csomagolt élelmiszerben, konzervben, üdítőitalban van valamennyi nehézfém, pl. higany, kadmium, arzén, ólom, PCB (müanyag gyártás).

A Chlorella alga képes ezeket teljesen kivezetni a szervezetünkből, aminek igen látványos egészségjavító hatása van.

A higany szinte minden magyar ember szájában ott van az amalgámtömés egyik összetevőjeként.

Az amalgám oldódik, párolog és nem máshol jelenik meg, mint az agyszövetekben. Még 20 évvel ezelőtt is ez számított a leggyakoribb fogtömőanyagnak. Minden egyes harapásnál, savas étel, ital fogyasztásánál kioldódik egy parányi kis darab a tömésből és a legkülönfélébb betegségek okozója lesz hosszú évek alatt.

A Chlorella alga ettől az elképesztően mérgező, agresszív anyagtól is képes a sejtjeinket megszabadítani.





Belépés/Regisztráció

Kosár  

Nincsenek termékek

Szállítás 0 Ft
ÁFA 0 Ft
Teljes 0 Ft

Pénztárhoz