Kategóriák

Gyártók

AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.


TOVÁBB >>

---------------------------------


AJÁNLD
WEBÁRUHÁZUNKAT!

Ajánld webáruházunk barátaidnak és mi barátonként 500 Ft-al honoráljuk ezt neked!
(sőt ajánlásod miatt ők is kapnak 500 Ft kedvezményt!)
Mindketten jól jártok!
(regisztrált vevőnk kell légy ajánláshoz) RÉSZLETEK ITT.

-----------------------------

 

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretne tanácsokat kapni egészségének megóvásához, kérem adja meg nevét és email címét!
Név:*
E-mail cím:*
 

---------------------------------

 

HŰSÉG PROGRAM


Minden vásárlásod után 2% jóváíródik a fiókodban.
(az akciós termékek esetén is!)
Minden 100 Ft után 2db Pont.  2db Pont = 2 Ft

(A pontjaidat bármikor levásárolhatod, nincs vásárlási limit. Összegyűlt hűségpontjaidat a Fiókod menü-ben ellenőrizheted, illetve konvertálhatod kuponná.)

A fogyás első lépése mindig a méregtelenítés, béltisztítás 2013-12-02


Abban nagyon sok táplálkozással foglalkozó szakember egyetért, hogy a túlzott evés mögött mindig a kevés, megfelelő tápanyagfelvétel áll. Ez azt jelenti, hogy amikor étkezünk, nem a megfelelő összetételű táplálékot vesszük magunkhoz, ezért a szervezetünk mindig követeli a maga „adagját”, mi pedig ennek következtében szinte egész nap képesek vagyunk enni.

A nem megfelelő tápanyagfelvétel egyrészt adódhat abból, hogy nem megfelelő ételeket fogyasztunk, másrészt adódhat abból is, hogy szervezetünknek szüksége van egy belső megtisztulásra, hogy a felesleges „méreganyagok” távozzanak a bélrendszerünkből.

A sok felesleges ételnek, felesleges bélsár termelődése lesz, ami megakadályozza azt, hogy a vitaminok és ásványi anyagok a megfelelő mennyiségben szívódjanak fel szervezetünkbe. Éppen ezért aktuálissá válik félévente, hogy a böjtölés, méregtelenítés megtörténjen. Ez nem csak a szervezet salaktalanítását teszi lehetővé, de például a tavaszi testsúlycsökkentés első lépése is lehet, bár a fogyás a méregtelenítésnek csak az egyik előnye lesz.

A béltisztítás az egészségünk szempontjából is nagyon fontos, hiszen a szervezetünkben felhalmozódott méreganyagoknak súlya is van, nem csak tápanyagfelvételt gátoló hatása. Éppen ezért lesz a méregtelenítésnek testsúlycsökkenési hatása is, és ezért kell a fogyókúrát egy erőteljes béltisztítással kezdeni.

A fogyni vágyók egyik legnagyobb problémáját az okozza, hogy a megszokott étrend helyett egy egészen más oldalról való megközelítést igénylő étrend követését igényli a fogyni vágyása. Pedig ha tudnák, hogy a megváltoztatott étrend első lépésként mindig azt a célt szolgálja, hogy a belső szervezetünket megszabadítsa a felesleges bélsártól, méreganyagoktól, akkor talán könnyebbé válik a fogyás és a fogyókúra elkezdése is.

Az étrend nagy hatással van a bélrendszerünkre, nem hiába szól a mondás úgy, hogy „az vagy, amit megeszel”. Az étrendünk hatással van az egészségünkre és a testsúlyunkra is.

A rosszul összeállított, hétköznapi étrend következtében – ilyen például a sok cukrozott étel és ital fogyasztása, vagy az egysíkú tésztás étrend, vagy a gyümölcs és zöldségfogyasztásának mellőzése – az emésztésünk lelassul, így azon a szakaszon, ahol a végtermék már kijutna a szervezetünkből, egyszerűen szólva eltömődik.

Ha pedig az emésztés lelassul, akkor a továbbiakban bevitt táplálék egész egyszerűen nem tud a megfelelő időben megemésztődni. Ez pedig hatással van a tápanyag felvétel folyamatosságára, így a gyomorban és a bélrendszer első szakaszában rekedt táplálék félig megemésztett állapotban áll, és gázokat fejlesztve „rohad”. Ez nem csak látható – a has felfúvódása, nem csak hallható – a gázok távozása, hanem láthatatlan jelei is vannak, ugyanis további méreganyagok termelődnek a bélrendszerben.

A testsúlygyarapodást érzékelhetjük úgy is – annak ellenére, hogy a mérleg csak egy-két kilogrammos gyarapodást mutat – hogy nem jön ránk a kedvenc ruhadarabjaink, és sokszor a megoldást egy kiadós méregtelenítési folyamat is helyrehozhatja. Ha viszont a tömegnövekedés már nagyobb mértékű, akkor nem csak méregteleníteni szükséges, hanem egy fogyókúra is javasolt, ha pedig már elindultunk a hízás útján, akkor egy megfelelő életmód változtatáson is el kellene gondolkodni.

A megfelelő méregtelenítés a kezdeti egy – két kiló feleslegtől tud megszabadítani, úgy, hogy megszabadít a felesleges anyagok tömegétől, és jelentős változáshoz segíti a szervezeted működését, így a további fogyókúra során magadhoz vett tápanyagokat is teljes mértékben tudja hasznosítja a tested.

Forrás: fogyjonle.hu


Termékek fogyáshoz - méregtelenítéshez - az emésztés támogatására



Belépés/Regisztráció

Kosár  

Nincsenek termékek

Szállítás 0 Ft
ÁFA 0 Ft
Teljes 0 Ft

Pénztárhoz