Kategóriák

Gyártók

AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.


TOVÁBB >>

---------------------------------


AJÁNLD
WEBÁRUHÁZUNKAT!

Ajánld webáruházunk barátaidnak és mi barátonként 500 Ft-al honoráljuk ezt neked!
(sőt ajánlásod miatt ők is kapnak 500 Ft kedvezményt!)
Mindketten jól jártok!
(regisztrált vevőnk kell légy ajánláshoz) RÉSZLETEK ITT.

-----------------------------

 

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretne tanácsokat kapni egészségének megóvásához, kérem adja meg nevét és email címét!
Név:*
E-mail cím:*
 

---------------------------------

 

HŰSÉG PROGRAM


Minden vásárlásod után 2% jóváíródik a fiókodban.
(az akciós termékek esetén is!)
Minden 100 Ft után 2db Pont.  2db Pont = 2 Ft

(A pontjaidat bármikor levásárolhatod, nincs vásárlási limit. Összegyűlt hűségpontjaidat a Fiókod menü-ben ellenőrizheted, illetve konvertálhatod kuponná.)

Fogas kérdések 2015-06-04

Fogas kérdések

 

A jelenkor emberére elképesztő mennyiségű információ hat, amelyek feldolgozása nap mint nap nem is sikerül, az információözönből legtöbbször csak azokat a morzsákat csipegetjük ki, amelyek az aktuális problémánk megoldásában segíthetnek.

Általában az ember nincs tudatában annak, hogy vannak fogai, mindaddig, amíg egy harapás, vagy egy korty ital nem várt eredménnyel jár, ez általában addig nem jelentkező érzékenység hidegre, melegre, savasságra, vagy mechanikai behatásra.

Ilyenkor azonnal eszünkbe jutnak a fogaink, lelkesen elkezdjük ápolni mindenfélével, amelyeket a médiák hírdömpingje tartalmaz fogorvosok ajánlásával, híres emberek fogpaszta reklám mosolyával, fogaink elvesztésének rémével fenyegetve, ha azonnal nem vesszük meg a legújabb terméket.

Nem vesztegetjük tovább drága idejét kedves olvasó, anélkül, hogy taglalnánk, melyik reklámban hol lóg ki a lóláb, figyelmébe ajánlunk egy kipróbált terméket, amely nem az egyedül üdvözítő út, de korszerű, hatékony és működik! Mitől? Azonnal elmondjuk.

A fogfelszín, a fogzománc a táplálkozás során fogyasztott szénhidrátok és specifikus szájbaktériumok egymásra hatásának következtében jelentős behatásnak van kitéve. A folyamatos nassolás, édes ételek, italok fogyasztása kedvezőtlen hatással lehet fogaink épségére. A fogszuvasodás tehát nem egyetlen kórokozó műve, hanem többtényezős, összetett folyamat eredménye. A táplálkozásunkat nem szívesen változtatjuk meg, de a szájflóránk kedvező pH értékének eléréséhez elegendő egy kis xilitet bejuttatni a szájüregbe és máris kedvezőtlen élettere lesz a szájbaktérumainknak!

A Xilovit Protect fogkrém nagymértékben tartalmaz xilitet, ami természetes módon segítheti fogaink egészségének megtartását. A száj pH értékét stabilan tartja, mert a fogszuvasodást okozó baktériumok a xilit jelenlétében nem képesek szaporodni. A xilit segítheti az ásványi anyagok visszaépülését a fogakba. Kutatások bebizonyították, hogy akik xilites termékeket használtak, azoknak csökkent az újonnan kialakuló fogszuvasodások száma, megállt a lyukak növekedése, sőt, bizonyos mértékig a már meglévő lyukak is gyógyultak.

A Xilovit Protect rágógumi, ha nincs lehetőségünk egy alapos fogmosásra, tökéletes alternatíva lehet a védelemhez.

A rágógumi fő alapanyaga a xilit, ez adja a rágó fő tömegét. A gumibázist egy természetes gyanta adja, ami teljesen ellenáll az emésztőnedveknek. Az ízesítőanyag szintén mindig valamilyen természetes kivonat pl. zöldtea vagy fahéj.

Finnországban azzal kísérleteztek, hogy a gyerekeknek naponta adtak 2 vagy 3 szem Xilovit Protect rágógumit. A vizsgálat célja az volt, hogy mennyire sikerül megszerettetni, valamint hogy mennyire segíti a folyton édességet kívánó kis lurkókat a fogszuvasodás megelőzésében, megszüntetésében. Az eredmény magáért beszélt. A gyerekek nemcsak hogy megszerették, de a fogszuvasodás aránya 60%-al csökkent.

Mindent figyelembe véve, azért hatékony és jó a Xilovit Protect fogkrém, mert:

-          Magas xilittartalmú, mentolos ízű, aloe verát is tartalmaz.

-          Természetes módon segítheti fogaink egészségének megtartását.

-          A xilit megakadályozza a fogszuvasodásért felelős baktériumok savtermelését.

-          A xilit elősegítheti az ásványi anyagok visszaépülését a fogakba.

-          A Xilovit protect fogkrém előnye a különösen kellemes édes és hűs íze, mely gyermekek számára is örömtelivé teszi a fogmosást.

-          Fluoridmentes.

-          Természetes fodormenta aromával.

A Xilovit protect termékcsaláddal (fogkrém és 100%-ban xilittel édesített rágógumik) a xilit előnyei maximálisan kihasználhatók.

 

Belépés/Regisztráció

Kosár  

Nincsenek termékek

Szállítás 0 Ft
ÁFA 0 Ft
Teljes 0 Ft

Pénztárhoz