Kategóriák

Gyártók

AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.


TOVÁBB >>

---------------------------------


AJÁNLD
WEBÁRUHÁZUNKAT!

Ajánld webáruházunk barátaidnak és mi barátonként 500 Ft-al honoráljuk ezt neked!
(sőt ajánlásod miatt ők is kapnak 500 Ft kedvezményt!)
Mindketten jól jártok!
(regisztrált vevőnk kell légy ajánláshoz) RÉSZLETEK ITT.

-----------------------------

 

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretne tanácsokat kapni egészségének megóvásához, kérem adja meg nevét és email címét!
Név:*
E-mail cím:*
 

---------------------------------

 

HŰSÉG PROGRAM


Minden vásárlásod után 2% jóváíródik a fiókodban.
(az akciós termékek esetén is!)
Minden 100 Ft után 2db Pont.  2db Pont = 2 Ft

(A pontjaidat bármikor levásárolhatod, nincs vásárlási limit. Összegyűlt hűségpontjaidat a Fiókod menü-ben ellenőrizheted, illetve konvertálhatod kuponná.)

Egészséges nasi? 2015-10-05

 

Bizonyára előfordult már veled is, miközben próbáltad a számítógépeden utolérni elmaradásaidat, válaszolni a beérkezett levelekre, elkészíteni a kimutatást, amit főnököd a múlt hétre kért, a napi problémák áradatán is átevickélni valahogy, és közben rájöttél, a rágót mégse nyelheted le, az íze is elment már, de valamit mégis kellene rágcsálni, mert úgy jobban tudsz koncentrálni.

Ropi kilőve, túl sós és száraz, kekszek, nápolyik cukrosak, a csipszek tömény olajfürdőt vettek, almát megint elfelejtettél betenni, mogyoró felejtős az allergiád miatt… sóhaj, mit is tehetnél...

Az aszalt goji bogyót Isten is nasinak teremtette, jó az íze, kellemesen rágcsálható akár szemenként is, miközben próbálod a legütősebb diagramot kihozni az Excel táblázatodból, nincs para, ha le kell nyelned, mert betoppant a kiszemelt „nagy Ő”, szóval…

Van még valami, amit jó ha tudsz, adott tömegegységre vonatkoztatva a gojiban:

  • 150%-kal több a magnézium, mint a spenótban
  • 250%- kal több a vas, mint a marha steak-ben
  • 450%-kal több a kálium, mint a banánban
  • 1150%-kal több a C-vitamin, mint a narancsban
  • 12% élelmi rost található
  • 12% fehérje található
  • Nincs hozzáadott cukor
  • Nincs tartósítószer
  • Alacsony a glikémiás indexe (GI)

Persze az ilyen szuper cuccokat mindig legjobb nyersen fogyasztani, de kérdezem én, hol tudsz reggel beszerezni egy marék friss, nyers goji bogyót, ha nem a Tibeti-fennsíkon élsz? Ráadásul nem is áll el olyan hosszú ideig, mint aszalt párja.

Az olyan „mellékes” dolgokkal most nem törődünk, hogy javíthatja a szívműködésedet, a látásodat, a májfunkciódat, a koleszterinszintedet, vagy a depressziódat. Mert most csak a munkánkra akarunk koncentrálni ugye? Egy kis egészséges rágcsával megtámogatva.



Belépés/Regisztráció

Kosár  

Nincsenek termékek

Szállítás 0 Ft
ÁFA 0 Ft
Teljes 0 Ft

Pénztárhoz