Kategóriák

Gyártók

AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.


TOVÁBB >>

---------------------------------


AJÁNLD
WEBÁRUHÁZUNKAT!

Ajánld webáruházunk barátaidnak és mi barátonként 500 Ft-al honoráljuk ezt neked!
(sőt ajánlásod miatt ők is kapnak 500 Ft kedvezményt!)
Mindketten jól jártok!
(regisztrált vevőnk kell légy ajánláshoz) RÉSZLETEK ITT.

-----------------------------

 

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretne tanácsokat kapni egészségének megóvásához, kérem adja meg nevét és email címét!
Név:*
E-mail cím:*
 

---------------------------------

 

HŰSÉG PROGRAM


Minden vásárlásod után 2% jóváíródik a fiókodban.
(az akciós termékek esetén is!)
Minden 100 Ft után 2db Pont.  2db Pont = 2 Ft

(A pontjaidat bármikor levásárolhatod, nincs vásárlási limit. Összegyűlt hűségpontjaidat a Fiókod menü-ben ellenőrizheted, illetve konvertálhatod kuponná.)

Miért van szükségünk nyers ételekre? 2016-04-19

Miért van szükségünk nyers ételekre?

Dr. James Hwang egy nemzetközileg elismert onkológus orvos, aki természetes immunerősítő gyógymódokra specializálódott.
Dr. Hwang több éven át Németországban, a Fridenbeller és a Wesselbron Kórházakban folytatott tanulmányokat és végzett kutatásokat a holisztikus medicina területén.

Megfigyelte, hogy mai korunk számos betegsége a hiányos táplálkozásból ered, és felvetette, hogy a nyers étkezés lehet az egészség megőrzésének forradalmian új módszere.

Dr. Hwang orvosi pályafutása korai szakaszában felismerte, hogy a
tápláléknak óriási jelentősége van az egészség megőrzésében. Olyannyira, hogy alapvető fontosságú megőrizünk az élelmiszerek értékes alkotóelemeit, melyek feldolgozás vagy hőkezelés során tönkremennek.

Mit jelent a nyers?

Számos eset-kontroll és csoporttanulmányban beszámoltak a nyers és főtt étel, valamint az egészségügyi kockázatok kapcsolatáról, illetve hogy különbözően hatnak-e ezekre a kockázatokra.

A legtöbb bizonyíték arra utal, hogy az étel főzésének kedvezőtlen hatásai vannak – tönkreteszi a tápanyagokat és enzimeket, megváltoztatja az étel szerkezetét és ezzel az emészthetőségét, és olyan melléktermékeket eredményez, melyek ártalmasak lehetnek.

Azt is észrevette

Dr. Hwang vallja, hogy az étel a maga természetes állapotában egészséget ad, és hogy a valódi egészségben gyökerezik boldogságunk, a legértékesebb kincsünk. A munkája során arra is felfigyelt, hogy a saját egészségünk megőrzése iránti felelősség gyakran a legutolsó dolgok egyike, amire életünk során gondolunk.

A legfontosabb dolog, hogy törődjünk saját egészségünkkel. Képzeljük bele magunkat annak az orvosnak a helyébe, aki olyan embereken próbál segíteni, akik csak akkor kezdenek aggódni az egészségükért, amikor már betegek. Az ő csüggedésének oldására rendelt orvosság egy nyers összetevőkből álló por keverék kifejlesztése, egy olyan nyers táplálék keveréké, amely az étrenden keresztül nyújt segítséget az embereknek a jó egészség elérésére valódi és egészséges élelmiszerek formájában. A feladatunk, hogy addig törődjünk az egészségünkkel, amikor még egészségesek vagyunk!

Dr. Hwang felismerte, hogy mindannyiunknak be kellene iktatnunk az étrendünkbe a nyers növényi táplálékokat. Ezt elsődleges kutatásai, kiterjedt előadásai és klinikai gyakorlata során állapította meg.

Hogyan marad élő amit megszárítunk?

A fagyasztva szárítás megőrzi a tápérték 98%-át
Az élelmiszerek fagyasztva szárítása a legjobb megoldás a tápérték, az íz, a szín és az aroma megőrzésére. Amikor a zöldségeket és a gabonákat hirtelen megfagyasztják, a bennük lévő nedvesség azonnal megfagy. Ha fagyponton csökkentjük a légköri nyomást, a nedvesség elpárolog, ezáltal az étel kiszárad. A gyors fagyasztva szárítás költségesebb, de minimumra csökkenti a tápanyag-, íz- és aromavesztést.

Az Dr. Hwang üzenete

Olyan orvosként, aki havonta több mint 1000 rákbeteget kezel, mélyen tudatában vagyok az egészséges élet fontosságának, és nagyon együtt érzek azokkal, akik elvesztik az egészség lehetőségét. Szemináriumokon gyakran beszélek az étrend és a testmozgás, a stresszkezelés, a belső kezelések fontossága témakörében, és rájöttem, hogy napjainkban egészségünk megőrzése nem könnyű feladat.

Ha a minket sújtó betegségekről van szó, nincs bizonyosság. És a legtöbb degeneratív betegség még mindig gyógyíthatatlan. Épp ezért, a legjobb kezelés a megelőzés, a megelőzés kulcsa pedig egészségi állapotunk javítása.

Mindenki latolgatja a különféle elméleteket és módszereket, én azonban a legdrámaibb eredményeket a nyers étrenddel értem el. Ahogy elkezdtem adatokat gyűjteni tudományos kutatásomhoz, meg akartam osztani felfedezéseimet mindenkivel, legalább a rák megelőzése terén.

Most nagy örömömre szolgál, hogy ezt a csodálatos titkot világszerte megoszthatom másokkal.

Remélem üzenetem reménysugár lesz a XXI. századi egészségforradalomban.

Belépés/Regisztráció

Kosár  

Nincsenek termékek

Szállítás 0 Ft
ÁFA 0 Ft
Teljes 0 Ft

Pénztárhoz