Kategóriák

Gyártók

AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.


TOVÁBB >>

---------------------------------


AJÁNLD
WEBÁRUHÁZUNKAT!

Ajánld webáruházunk barátaidnak és mi barátonként 500 Ft-al honoráljuk ezt neked!
(sőt ajánlásod miatt ők is kapnak 500 Ft kedvezményt!)
Mindketten jól jártok!
(regisztrált vevőnk kell légy ajánláshoz) RÉSZLETEK ITT.

-----------------------------

 

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretne tanácsokat kapni egészségének megóvásához, kérem adja meg nevét és email címét!
Név:*
E-mail cím:*
 

---------------------------------

 

HŰSÉG PROGRAM


Minden vásárlásod után 2% jóváíródik a fiókodban.
(az akciós termékek esetén is!)
Minden 100 Ft után 2db Pont.  2db Pont = 2 Ft

(A pontjaidat bármikor levásárolhatod, nincs vásárlási limit. Összegyűlt hűségpontjaidat a Fiókod menü-ben ellenőrizheted, illetve konvertálhatod kuponná.)

Immunerősítés, megfiatalodás, prevenció a japán EM technológiával 2016-05-25

Mi az EM technológia?

EFFEKTÍV MIKROORGANIZMUSOK

Az EM technológiát a józan megfigyelés tudományos szempontok szerinti elemzése hozta létre Japánban. A túlnépesedett országban a rizs évről évre önmaga utáni termesztése (monokultúra) során figyelték meg az ottani termelők, hogy az évek során nemcsak a termés mennyisége csökkent, de minősége is egyre romlott. Ennek javítására használták talajoltóként az erdőkből a rizsföldekre szórt természetesen komposztálódott termékeny humuszréteget. Innen indult el a japán egyetemeken keresztül most már tudományosan előkészített útján a hatékony mikroorganizmusok (EM) az Ember és a Természet közös szolgálatára. Úgy válogatták össze a fotószintetizáló és tejsav baktériumok, a sugár- és moszatgombák közösségét, hogy azok egymás anyagcseréjét segítve, a természetben velük együtt létező növények, állatok és az ember létezését segítsék, kiegészítsék.

A nem természetes eredetű anyagok tápanyagként, táplálékként, kozmetikumként, stb. való használata nemcsak eltávolította az embert és az általa alakított környezetét a természetestől, hanem olyan változásokat idézett elő a környezetben és az élő szervezetben is, amelyek kedvezőtlen folyamatokat indikáltak azok között. A vegyi anyagok a talajban, a vízben és az élőlényekben egyaránt a savas pH felé tolták a közeg kémhatását, mely egyértelműen a gombásodásnak és a fertőző (patogén) baktériumok felszaporodásának kedvezett.


Így van ez a növény és talaj közötti kapcsolatban, az élő szervezetek sejtjeiben, szöveti állományában, de hogy közérthetőbb legyen az emberi bőr felszínén is. A kedvezőtlen változásokat újabb és újabb beavatkozásokkal, kezelésekkel próbáljuk kiküszöbölni, ahelyett, hogy rendszerben gondolkodva más összefüggésrendszer alapján a rendet állítanánk helyre.

 
Mit tud az EM technológia?


Ha rövid választ kell adnunk, akkor azt mondjuk: rendet teremteni.
Ha bővebben kívánjuk szemléltetni, akkor ki kell emelnünk a következőket.

  • a pufferhatás révén emeli a közeg (élő és élettelen, illetve ezek együttélésének tere) kémhatását, azaz lúgosít

  • ezzel kiszorítja a kórokozó gomba- és baktériumfajokat, azok számára nem teremt  életükhöz alkalmas feltételt

  • a több mint 80 mikróba faj együtt dolgozik, egymásnak „szolgáltat”, az erjesztő és rothasztó folyamatokból az antioxidáns anyagokat termelő, az egészséget egyenletes szinten biztosító folyamatokat tart karban

  • javítja a tápanyag -szerves és szervetlen- hatékony beépülését, a salakanyagok rendben történő kiürülését

  • olyan esszenciális aminosavakat termelnek, amelyeket csak ők tudnak  magasabb rendű élőlények számára biztosítani

  • összhangot teremtenek az élő szervezet és az élettelen világ között, és az élőlényen belül is

  • nem kémiai anyag, használata után nem kell figyelni az élelmiszerbiztonsági, a növény- és állategészségügyi elvárásokat, s nem feltétlen kell kikérnie orvosa, gyógyszerésze tanácsait!

 Ezekkel az anyagokkal együtt lehet élni, hiszen valamennyi itt van környezetünkben és bennünk egyaránt. Gondolták volna, hogy egy emberben mintegy 4-6 kg tömegű önálló életet élő, de az emberrel együtt dolgozó mikróba tömeg él? Pedig nélkülük nem léteznénk, többek között ők biztosítják biztonságunkat, s ezzel a harmonikus működésünket.
Önfenntartóak, csupán okos közreműködésünket igénylik. Ésszerűtlen életmóddal, nem megfelelő táplálkozással a kiirtásuk helyett a szervezetbe, szervezetre visszajuttatva használni kell őket a rend helyreállításában.
 
Az EM egy rendszer. Ezért alkalmazható a növénytermesztésben, az állattenyésztésben, a természet és a környezet védelmében, helyreállításában, de a test ápolásában, a környezetünk tisztán tartásában és vizeink tisztításában egyaránt.


 Az EM az élet megújításának a rend szere!


Mik a rendszer részei?

Az Emóció

Ami egy értendkiegészítő ital hasznos élőflórákkal, amik a szervezet működésének alapját képezik. Egészségünk megőrzése és immunvédelmünk szempontjából kiemelten fontos szerepe van a szervezetünkben és környezetünkben élő hasznos baktériumoknak. Immunrendszerünk körülbelül 70%-a a bélrendszerünkben található ezért kiemelten fontos, hogy megőzizzük a bélflóra egyensúlyát. Ha a hasznos baktériumok a szervezet számára megfelelő mennyiségben vannak jelen, erősítik a szervezet természetes védekező képességét. Bélflóránkat több százféle hasznos hatású baktérium faj alkotja. Ezek segítik az emésztést, a vitaminok ásványianyagok felszívódását, és megakadályozzák a kórokozók szaporodását.

Az ital tartalmaz még piros, lila és kék színű gyümölcsök kivonatát, ezért fogyasztása minden korosztály számára ajánlott. Ezek a gyümölcsök tartalmaznak úgynevezett nem tápanyag jellegű növényi vegyületeket is. Ezek természetes, kémiailag nem módosított formájukban képesek támogatni szervezetünk optimális működését és egészségünk megőrzését, valamint segíthetnek megelőzni a daganatos és szív-érrendszeri megbetegedések kialakulását. A piros, kék és lila gyümölcsök erős antioxidánsok, kiemelt szerepük van a szervezet öregedésének lassításában, a káros sugárzások hatásaitól való védekezésben, az érfalak áteresztőképességének csökkentésében, a vitaminok és ásványi anyagok jobb beépülésében, és a vérrögképződés megakadályozásában is. 


A Manju

A Manju, az EM bázisán, kifejezetten emberi fogyasztásra Japánban kifejlesztett vitalizáló készítmény, egy rendkívül hatékony ital, az egészség megőrzésére és visszanyerésére. A Manju segíti a szervezet öngyógyító folyamatait, és fokozza a szervezet természetes védekező mechanizmusainak hatékonyságát. A Manju-nak semmilyen káros mellék- és utóhatása nincs.

Tartalmaz rizskorpát, tengeri hínárt és zöld papayát. Egy japán professzor által elkülönített, effektív mikroorganizmusokkal végzett fermentáció után kerülnek kivonásra azok a rendkívül értékes anyagok, amelyeket ez a több mint 80 fajta pozitív mikroorganizmus termelte kivonat tartalmaz. Nagyon intenzív hatású, rendkívül sokféle antioxidáns, kb. 40 féle nyomelem, vitaminok, és még más bioaktív anyagok ötvözete. Mesterséges vitaminok, vegyi adalékok nincsenek benne. Ezen összetételénél fogva rejlik benne az az erő, mellyel képes megállítani az emberi szervezetben beindult láncreakciókat, melyeket az aktivált, agresszív oxigén indít be.

 

forrás: http://www.emtech.hu/

Belépés/Regisztráció

Kosár  

Nincsenek termékek

Szállítás 0 Ft
ÁFA 0 Ft
Teljes 0 Ft

Pénztárhoz