Kategóriák

Gyártók

AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.


TOVÁBB >>

---------------------------------


AJÁNLD
WEBÁRUHÁZUNKAT!

Ajánld webáruházunk barátaidnak és mi barátonként 500 Ft-al honoráljuk ezt neked!
(sőt ajánlásod miatt ők is kapnak 500 Ft kedvezményt!)
Mindketten jól jártok!
(regisztrált vevőnk kell légy ajánláshoz) RÉSZLETEK ITT.

-----------------------------

 

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretne tanácsokat kapni egészségének megóvásához, kérem adja meg nevét és email címét!
Név:*
E-mail cím:*
 

---------------------------------

 

HŰSÉG PROGRAM


Minden vásárlásod után 2% jóváíródik a fiókodban.
(az akciós termékek esetén is!)
Minden 100 Ft után 2db Pont.  2db Pont = 2 Ft

(A pontjaidat bármikor levásárolhatod, nincs vásárlási limit. Összegyűlt hűségpontjaidat a Fiókod menü-ben ellenőrizheted, illetve konvertálhatod kuponná.)

Újdonság az immunrendszerünk támogatásához 2017-01-31

Újdonság az immunrendszerünk támogatásához

 

Néhány szó az immunrendszerről…

Immunrendszerünket sokféleképpen csoportosíthatjuk, ami azonban a termék szempontjából a legfontosabb, az az alábbi csoportosítás:

 

  • Természetes immunitás: A természetes immunitás jelenti szervezetünk számára az első védelmi vonalat. Válasza gyors, percek vagy órák alatt alakul ki. Nem specifikus, ami annyit jelent, hogy nem kifejezetten egy adott kórokozó ellen hat. Alapvetően a saját és a testidegen anyagokat képes megkülönböztetni. Memóriája nincs, hatékonysága 99,999%, működésében komplement rendszerek, és védekező fehérjék (NK-„natural killer” természetes ölősejtek; makrofágok; neutrofil granulociták) vesznek részt.

Sérülése az élettel összeegyezhetetlen.

 

  • Szerzett immunitás: A szerzett immunitás, más néven tanult immunitás szervezetünk második védelmi vonala. Működése egy-egy kórokozóra specializálódott, reakciója lassabb, napok vagy hetek alatt alakul ki.

Működésében antitestek, azaz immunglobulinok, B és T sejtek, valamint dendritikus sejtek vesznek részt.

A védőoltások során a szerzett immunitást befolyásolják, sérülése az élettel összeegyeztethető.

 

Ahhoz, hogy egy kórokozó a vérbe kerüljön, számos akadályt kell leküzdenie. Át kell jutnia a bőrön, a nyálkahártya mukózus(nyálkás) rétegén, harcolnia kell különböző peptidekkel és enzimekkel, valamint át kell jutnia az alapszövet rétegén is. Ebből kifolyólag szinte lehetetlen a bejutás, ha azonban mégis megtörténik, akkor immunrendszerünknek működésbe kell lépnie.

 

Az antibiotikumok, védőoltások, illetve különböző higiéniás protokollok bevezetése óta a fertőző betegségek száma, mint halálokok szignifikánsan csökkentek az 1900-as évektől kezdődően.

Ezzel együtt azonban kezdi felütni a fejét egy újabb rendkívül súlyos probléma, az antibiotikum rezisztencia. A folyamat során a kórokozók kezdenek ellenállóvá, rezisztensé válni az antibiotikumokkal szemben, így azok hatása csődöt mond.

Szintén feltűnő jelenség, hogy a rezisztencia a felírt antibiotikumok összes mennyiségével párhozamot mutat, tehát minél többször, minél több betegségre ír fel az orvos antibiotikumot, annál erősebbé válik a rezisztencia.

 

HONNAN TUDJUK AZT, HOGY AZ IMMUNRENDSZER ERŐSÍTÉSRE SZORUL? AMENNYIBEN AZ ALÁBBI FELSOROLÁSBÓL VALAMELYIK ÖNRE ILLIK, ITT AZ IMMUNERŐSÍTÉS IDEJE:


gyakori fáradtság

 

magas vérnyomás
magas koleszterin szint
szív és érrendszeri panaszok

gyakori influenza, megfázás

 

 

Mikor van szüksége az immunrendszer megerősítésére?

Az immunerősítés mindig aktuális! Nyáron amikor nyaralunk, kirándulunk és a napfény ragyog kevésbé érezzük az immunerősítés szükségét, sőt eszünkbe sem jut! Pedig akkor is szükséges, hogy az immunrendszer felkészülhessen a téli, intenzívebb igénybevételre. Amikor pedig már gyengének érzi magát, és szinte hetente kerülgetik a különböző vírusos fertőzések, különösen esedékes az immunerősítés.

Ez lehet a megoldás az immunrendszerünk erősítésére!

 

21C WELLMUNITY- Kulcs az immunrendszerhez


A 21C Wellmunity béta glükán tartalmú immunerősítő kapszula segítségével javíthatjuk, fokozhatjuk szervezetünk ellenállóképességét a baktériumokkal, vírusokkal szemben. A 21C Wellmunity a legerősebb természetes immunerősítők kombinációját tartalmazza, mint például a Wellmune Wgp béta glükán-t.

 

ÖSSZETEVŐK

  • Wellmune béta-glükán:

A béta-glükán egy glükóz-polimer, amit számos növény és mikroorganizmus képes sejtfalában szintetizálni. Megtalálható a gombákban, a gabonákban, illetve az élesztő sejtfalában.

A termékben az (1-6),(1-3) kötésű béta-glükán található, amit az élesztő sejtfalából vonnak ki. Biológiai aktivitása magas, a természetes immunrendszer működését támogatja.

A termékben teljes glükánrészecske található (erre utal a WGP jelölés, ami Whole Glucan Partikelt jelent), ami a vékonybélben lévő Pleyer-plakkokon keresztül szívódik fel, ezután a makrofágok bekebelezik.

 

A béta-glükán ezután makrofágok, illetve a nyirokrendszer útján nyirokszervekhez jutnak (lép, csecsemőmirigy,csontvelő) miközben a makrofágok elbontják apró fragmentumokra. Ezek a részecskék jelentik a béta-glükán aktív formáját, ami végül neutrofil granulocitákhoz kötődik és beindítja annak aktivitását, illetve az ölő mechanizmust.

 

A béta-glükán alapvetően szükséges az immunrendszer működéséhez.

Jogos lehet azonban a kérdés, hogy ha valóban ilyen fontos és nélkülözhetetlen, akkor miért csak napjainkban került előtérbe, mint étrend kiegészítő.

A válasz a táplálkozásban van. Évezredekkel ezelőtt táplálékaink még tartalmaztak elegendő mennyiségű béta-glükánt, ám az üzemi hiperhigiénia, a többszörös feldolgozás, az élelmiszerek besugárzása, az ipar minőségorientáltsága nyomán szinte teljesen eltűntek étrendünkből a béta-glükánok.

Gondoljunk csak a foltos almákra. Ma már szinte elfogadhatatlan, ha a zöldségesnél fekete foltos almát találunk, holott ezek jelentenék többek között a béta-glükán forrást. A csillogó felszínű almák, és patyolat tiszta konyhák világában természetes formában már nem, vagy csak elenyésző mértékben találkozhatunk béta-glükánokkal.

 

  • Colostrum:


A colostrum, más néven előtej biológiailag igen aktív anyag, ami felkészíti a szervezetet a védekezésre, valamint támogatja az immunrendszert.

Találhatóak benne immunglobulinok, laktoferrin, limfokinek, citokinek, enzim inhibítorok, illetve különböző immunológiailag aktív anyagok.

Tartalmaz továbbá vitaminokat, ásványi anyagokat, valamint növekedési faktorokat.

Ezek mind-mind hozzájárulnak az immunrendszer működésének támogatásához.

 

  • Fruktooligoszacharidok:

A fruktooligoszacharidok prebiotikumok, amelyek a bélflóra jótékony baktériumainak táplálékául szolgálnak, ezáltal biztosítják a normál bélflóra egyensúlyát.

 

  • Szárított citromhéj:


A szárított citromhéj azonnal vírus-, baktérium- és gombaellenes hatással bír, emellett gyulladásgátló tulajdonsággal rendelkezik.

Immunmoduláns, valamint daganatellenes hatóanyag találhatók benne.

 

  • Echinacea:


Az echinacea képes aktiválni az immunsejteket, növeli az immunrendszer aktivitását, valamint a védekező sejtek számát.

Jelentős gyulladásgátló, gyorsítja a szövetek regenerációját.

 

  • Gyógy gombák: Chaga, Shiitake gomba:


A chaga és shiitake gomba ugyancsak tartalmaz béta-glükánt, de annak egy rövidebb láncú változata van jelen bennük.

Fertőzés- és daganatellenes hatással rendelkeznek, emelllet roboráló, gyulladásgátló hatásuk is ismert.

A gyógy gombák a citromhéjhoz hasonlóan közvetlenül hatnak.

A chaga vagy hamvaskéreg gomba hatása: 

A Hamvaskéreg gombát a népgyógyászatban gyomorhurut kezelésére is használták. Az 50-es években a moszkvai Tudományos Akadémia hivatalos ajánlásában javasolta a rákbetegségek kiegészítő kezelésében való alkalmazását. A javaslat alapján alkalmazták és alkalmazzák gyomor, bél, tüdő és bőr tumorok esetében. Tapasztalták a kemoterápia mellékhatásainak (étvágytalanság, fájdalmak) csökkenését. A Hamvaskéreg gomba az orosz népgyógyászat rendszeresen, évszázadok óta alkalmazott eleme. Ezen kívül rendelkezik még öregedésgátló és vírusölő hatással is.

 

  • Olajfa kivonat:


Az olajfa kivonat a leghatékonyabb vírusellenes szer, ami a vírusok membránhoz tapadását akadályozza meg, ezáltal megelőzi a betegség kialakulását.

 

  • Szelén élesztő:

A szelén élesztő a legfontosabb szer a daganat megelőzésben, ezért alkalmazása elengedhetetlen a daganatos megbetegedések prevenciójában.

 

  • Cink, réz:

A cink és a réz fontos nyomelemek, amelyek olyan enzimek működését segítik, amelyek a kötőszövet, az immunrendszer vagy sejtek, szervrendszerek működésében nélkülözhetetlenek.

  

A 21C WELLMUNITY GYAKORLATI ALKALMAZÁSA

 

  • Fertőzések megelőzése során, amikor még nem alakult ki betegség.

  • Fertőzések leküzdésére, gyorsabb javulás érhető el, mellékhatások nélkül.

  • Antibiotikumokkal alkalmazva, azok hatékonyságának növelésére, a kezelési idő lerövidítésére.

  • Operációt követő fertőzések kivédésére

  • Allergiás kórképek megelőzésére, kezelésére

  • Kiegészítő daganatterápia formájában, biológiai terápiát kapó páciensek esetében segíti a daganatsejtek felismerését, valamint a fehérvérsejtek regenerációját.

 

GYAKRAN FELMERÜLŐ KÉRDÉSEK

 

  • Cukorbetegek is szedhetik, a benne lévő béta-glükán ugyan glükóz polimer, de glükózzá nem bomlik le, így cukorbetegek is biztonsággal alkalmazhatják.

  • A 21C Wellmunityt nem lehet túladagolni. Túlszedése nem jár semmiféle mellékhatással.

  

Javasolt dózisok:

  • Preventív jelleggel napi 1 kapszula

  • Erősebb prevenció esetén, amikor a környezetben már kialakult betegség napi 2 kapszula

  • Kialakult betegség során napi 4 kapszula

  • A javasolt maximális mennyiség napi 8 kapszula, daganatterápia során

 

  • Nem javallott a 21c Wellmunity szedése transzplantált betegeknek, amikor az immunrendszupresszió a cél, hogy az idegen szerv ne lökődjön ki a szervezetből.

  • Allergiások, asztások, candidások is szedhetik.

  • Ajánlott nagyobb fizikai, illetve szellemi igénybevétel esetén:

  • Vizsgaidőszak

  • Repülőutak

  • Erős fizikai munka

  • Közösségekben

A gyógygomba egészségre gyakorolt pozitív, valamint immunerősítő hatásait megközelítőleg az elmúlt fél évszázadban vizsgálják.

Belépés/Regisztráció

Kosár  

Nincsenek termékek

Szállítás 0 Ft
ÁFA 0 Ft
Teljes 0 Ft

Pénztárhoz