Gyártók

AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.


TOVÁBB >>

---------------------------------


AJÁNLD
WEBÁRUHÁZUNKAT!

Ajánld webáruházunk barátaidnak és mi barátonként 500 Ft-al honoráljuk ezt neked!
(sőt ajánlásod miatt ők is kapnak 500 Ft kedvezményt!)
Mindketten jól jártok!
(regisztrált vevőnk kell légy ajánláshoz) RÉSZLETEK ITT.

-----------------------------

 

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretne tanácsokat kapni egészségének megóvásához, kérem adja meg nevét és email címét!
Név:*
E-mail cím:*
 

---------------------------------

 

HŰSÉG PROGRAM


Minden vásárlásod után 2% jóváíródik a fiókodban.
(az akciós termékek esetén is!)
Minden 100 Ft után 2db Pont.  2db Pont = 2 Ft

(A pontjaidat bármikor levásárolhatod, nincs vásárlási limit. Összegyűlt hűségpontjaidat a Fiókod menü-ben ellenőrizheted, illetve konvertálhatod kuponná.)

Juharfa 2011-10-20

A juhar vagy juharfa (Acer) korábban a szappanfafélék (Sappindaceae), a legújabban elfogadott rendszerezés alapján a szappanfafélék (Sapindaceae) családjába sorolt növénynemzetség. A nemzetség tudományos neve (Acer) a latin nyelvből származik, jelentése „éles”, ami a levelek jellegzetes csúcsaira utal, és először a francia botanikus, Joseph Pitton de Tournefort használta a növényre 1700-ban.

A juharszirup nagyon értékes természetes édesítőszer. Sok aminosavat, vitaminokat valamint ásványi anyagokat tartalmaz.


Az emberi szervezet másképp dolgozza fel a juharszirupot, mint minden más édesítőt, például a kukorica szirupot vagy a közönséges cukrot, ezért kevésbé is terheli a szervezetünket, emellett számos fontos vitamint, aminosavat, ásványi anyagot tartalmaz. Ráadásul a tiszta juharszirup glikémiás indexe 54-es, így a cukorhoz képest kevésbé emeli a vércukorszintet. Az 55 alatti glikémiás index már az alacsony tartományba tartozik.

A juharszirupban található vitaminok: PP-vitamin, B2 (riboflavin), B5 vitamin (pantoténsav), folsav , B6 vitamin, Biotin, A-vitamin. aminosav és ásványi anyagok.

Mivel nem tartalmaz zsírt és fehérjét, a tejfehérje-érzékeny gyerekek számára is nagyon jó kalciumpótló édesítőszer.

Észak-Amerikai indiánok fedezték fel a juharfa édes nedvét, és kezdték el feldolgozni és használni a mindennapi étkezésben. Egy koncentrációs folyamat során, 40 liter nedvből 1 liter szirup lesz.

A megfelelő minőséget és ízhatást a juharszirup világosságából ill. fényáteresztő képességéből láthatjuk, amely függ a szüretelés időpontjától. A juharszirup osztályzási rendszere, A-tól (a legvilágosabb) D-ig (a legsötétebb) terjed. A sötétebb szirup általában alkalmasabb főzésre, de sokan részesítik előnyben a világosabbat. Ez éppúgy ízlés kérdése, mint hogy valaki a fehér bort vagy a vörösbort kedveli.

Minél sötétebb a juharszirup színe, annál erőteljesebb, testesebb az íze és több benne az altásványi anyag és a vitamin. Ezt az osztályozási rendszerében is feltüntetik a világostól (A) haladva a legsötétebbig (D) színig.

Ugyanakkor a sötétebb szirupban magasabb az invert cukor aránya, ami egy nagyon felhasználóbarát cukor-termék. Az invert cukor lényegében folyékony cukrot jelent, és olyan állaga van, mint a méznek. A magas invertcukor-arányú, tehát sötétebb szirupok nem kristályosodnak ki olyan könnyen, így alkalmazásuk akkor ajánlott, ha azt szeretnénk, hogy a szirup folyékony maradjon, mint pl. sütésnél. Gyakorlatilag bárhol használhatjuk, ahol a cukrot is: süteménybe, reggeli kávéba, teába, öntetekhez stb.

A többféle pálma- és juharfa nedvéből készült Neera sziruppal a test a megfelelő arányban kap meg minden lényeges vitamint és ásványi anyagot, mely energikus működéséhez szükséges.
A Neera méregtelenítés olyan, mint a szervezet nagytakarítása.

Annak, amit eszünk, jó része felesleges, sőt káros: többletfehérje és zsír, finomított és feldolgozott élelmiszerek, adalék- és vegyi anyagok. Ehhez jön még a levegő szennyezettsége, amit nap mint nap belélegzünk, főleg, ha nagyvárosban élünk. A növényvédő és rovarölő szerek, és különböző kémiai anyagok, melyeket a zöldségekkel és gyümölcsökkel fogyasztunk el. A szervezetnek mindezekkel napról napra meg kell küzdenie. Azt is mondhatjuk, hogy környezetünk tele van méreganyagokkal, melyek károsak szervezetünkre. A folytonos túlterhelés eredményeként méreganyagok halmozódnak fel testünkben, ami beszennyezi tisztaságát és zavarja harmonikus működését. A Neera méregtelenítés célja lélegzetvételhez juttatni a szervezetet, hogy megszabaduljon mindezektől a méreganyagoktól, és megfrissülve folytathassa kiegyensúlyozott működését.

A lehetséges kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. 



Belépés/Regisztráció

Kosár  

Nincsenek termékek

Szállítás 0 Ft
ÁFA 0 Ft
Teljes 0 Ft

Pénztárhoz