Kategóriák

Gyártók

AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.


TOVÁBB >>

---------------------------------


AJÁNLD
WEBÁRUHÁZUNKAT!

Ajánld webáruházunk barátaidnak és mi barátonként 500 Ft-al honoráljuk ezt neked!
(sőt ajánlásod miatt ők is kapnak 500 Ft kedvezményt!)
Mindketten jól jártok!
(regisztrált vevőnk kell légy ajánláshoz) RÉSZLETEK ITT.

-----------------------------

 

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretne tanácsokat kapni egészségének megóvásához, kérem adja meg nevét és email címét!
Név:*
E-mail cím:*
 

---------------------------------

 

HŰSÉG PROGRAM


Minden vásárlásod után 2% jóváíródik a fiókodban.
(az akciós termékek esetén is!)
Minden 100 Ft után 2db Pont.  2db Pont = 2 Ft

(A pontjaidat bármikor levásárolhatod, nincs vásárlási limit. Összegyűlt hűségpontjaidat a Fiókod menü-ben ellenőrizheted, illetve konvertálhatod kuponná.)

Vitamin Enciklopédia "Gyógynövények/Gombák"

  • Articsóka

    2011-10-17
    Egészségvédő hatással a növény alsó levelei bírnak, melyek a feldolgozás során keletkező klorogénsavat, cinarint tartalmaznak, valamint megtalálhatók benne flavonoidok, szeszkviterpén laktonok is. A cinarin, vagyis az articsóka fő hatóanyaga flavonoidokban gazdag.
    Bejegyezve Gyógynövények/Gombák
  • Máriatövis

    2011-10-17
    A máriatövis természetes máj- és epevédő hatással bír. A termésfal tartalmaz szilimarint, többféle flavonolignán keverékét. A szilimarin (és vegyületei) antioxidánsként, szabadgyökfogóként védi a májat. Fokozza a májsejtekben a ribonukleinsav, illetve a fehérjeszintézist is.
    Bejegyezve Gyógynövények/Gombák
  • Feketenadálytő

    2011-10-17
    Külsőleg paszták, kenőcsök, pakolások formájában használják. A fekete nadálytőből készített, pépes borogatás segítheti a csonttörések, húzódások, zúzódások, ficamok, rándulások gyógyulását - erre utal a növény egyik neve is: forrasztófű.
    Bejegyezve Gyógynövények/Gombák
  • Gránátalma

    2011-10-17
    A termés antioxidáns hatású. Tudományos vizsgálatok eredményei arra utalnak, hogy a gránátalma fogyasztása az LDL (káros koleszterin) szintjét csökkentheti a vérben.
    Bejegyezve Gyógynövények/Gombák
  • Kasvirág

    2011-10-17
    Erősítheti az immunrendszert, vagyis a szervezet védekező képességét. Enyhe, középsúlyos megfázás, légúti és húgyúti fertőzés kiegészítő és megelőző kezelésére alkalmas. Külsőleg nehezen gyógyuló sebek, gyulladásos bőrbetegségek esetén alkalmazzák.
    Bejegyezve Gyógynövények/Gombák
  • Aloe Vera

    2011-10-14
    A liliomfélék (Liliaceae) családjába tartozó évelő növény. Mintegy 300 fajt sorolnak az aloék nemzetségébe. Örökzöld, pozsgás növény. Húsos, pettyezett levelei tömött tőrózsában állnak, amelyek zöld, szürkés- vagy kékeszöld színűek. A meleg száraz, mediterrán régiót kedveli. Élőhelye Afrika és Nyugat-India.
    Bejegyezve Gyógynövények/Gombák
  • Tözegáfonya

    2011-10-14
    A tőzegáfonya rangos helyet foglal el az egészségvédő táplálékok között. Régóta eredményesen használják a bakteriális húgyúti fertőzések megelőzésére és kezelésére, segíthet az egészséges vizeletürítés fenntartásában.
    Bejegyezve Gyógynövények/Gombák
  • Amerikai tőzegáfonya

    2011-10-14
    A tőzegáfonya igen gazdag antioxidánsokban (antocianidinek, tanninok), melyek védik szervezetünket a káros oxidációs folyamatoktól, óvják testünket az öregedéstől.
    Bejegyezve Gyógynövények/Gombák
  • Vörösáfonya

    2011-10-14
    A vörös áfonya igen gazdag antioxidánsokban (antocianidinek, tanninok), melyek védik szervezetünket a káros oxidációs folyamatoktól, óvják testünket az öregedéstől.
    Bejegyezve Gyógynövények/Gombák
  • Feketeáfonya

    2011-10-14
    A levélből készült tea jó szél- és vizelethajtó, megszüntetheti a bélrendszer hurutos megbetegedéseit. Segíthet vese- és hólyagbántalmak esetén is. A levélből előállított szereket külsőleg összehúzó szerként alkalmazzák. Belsőleg történő használatra időskori cukorbetegség esetén alkalmazható szakorvosi felügyelet mellett.
    Bejegyezve Gyógynövények/Gombák
  • Stevia

    2011-10-14
    A jázminpakóca (Stevia rebaudiana) más nevén sztívia (stevia), édesfű vagy édes levél a őszirózsafélék családjába tartozó évelő növény, mely Dél-Amerikában őshonos és édes leveléről nevezetes fűszer és gyógynövény.
    Bejegyezve Gyógynövények/Gombák
  • Ginkgo Biloba

    2011-10-13
    A Ginkgo biloba vagy páfrányfenyő (röviden Ginkgo, újabb népies nevén ginkó) lombhullató, gyógynövényként ismert kétlaki fa, amely a páfrányfenyők (Ginkgophyta) törzsének egyetlen ma élő faja.
    Bejegyezve Gyógynövények/Gombák
« Legújabb hírek

Belépés/Regisztráció

Kosár  

Nincsenek termékek

Szállítás 0 Ft
ÁFA 0 Ft
Teljes 0 Ft

Pénztárhoz