Kategóriák

Gyártók

AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.


TOVÁBB >>

---------------------------------


AJÁNLD
WEBÁRUHÁZUNKAT!

Ajánld webáruházunk barátaidnak és mi barátonként 500 Ft-al honoráljuk ezt neked!
(sőt ajánlásod miatt ők is kapnak 500 Ft kedvezményt!)
Mindketten jól jártok!
(regisztrált vevőnk kell légy ajánláshoz) RÉSZLETEK ITT.

-----------------------------

 

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretne tanácsokat kapni egészségének megóvásához, kérem adja meg nevét és email címét!
Név:*
E-mail cím:*
 

---------------------------------

 

HŰSÉG PROGRAM


Minden vásárlásod után 2% jóváíródik a fiókodban.
(az akciós termékek esetén is!)
Minden 100 Ft után 2db Pont.  2db Pont = 2 Ft

(A pontjaidat bármikor levásárolhatod, nincs vásárlási limit. Összegyűlt hűségpontjaidat a Fiókod menü-ben ellenőrizheted, illetve konvertálhatod kuponná.)

Vitamin Enciklopédia "Testápolás"

  • Miért használjunk bio kozmetikumokat?

    2016-07-20
    A bio termék gyártás lehet, hogy költséges, de a végeredmény egy tiszta és természetes, értékes termék, mely előállítása során figyelembe veszik az embereket, állatokat és a környezetet.
    Bejegyezve Testápolás, Betegségek, Egyéb hasznos információk
  • Mire figyeljünk oda napozáskor?

    2016-06-06
    A helioterápia a görög napot jelentő helios és a gyógykezelést jelentő görög-német eredetű therapia szavak összevonásából létrehozott kifejezés, amely alatt a napfénnyel való gyógyítást értik.
    Bejegyezve Testápolás, Betegségek, Egyéb hasznos információk
  • Kollagén

    2016-01-12
    A sejtek közötti állományt szilárdító szívós, rostos fehérje, amely megtalálható a csontokban, a porcokban, a bőrben, az ízületekben és egyéb szövetekben is.
    Bejegyezve Mikrotápanyagok, Testápolás, Egyéb táplálékkiegészítők, Betegségek, Egyéb hasznos információk
  • Aloe vera - a „gyógynövények királynője"

    2013-06-17
    Az Aloé Vera régóta ismert, mint a hosszú élet csodaszere. Tápértéke és szervezetre gyakorolt jótékony hatása miatt a „gyógynövények királynőjének" nevezik. Az Aloé Vera testünk összes sejtjét táplálja, ami különösen fontos, mert a sejt csak akkor ellenálló és képes elvégezni a természet által megszabott feladatát, amikor egészséges.
    Bejegyezve Gyógynövények/Gombák, Testápolás, Egyéb hasznos információk
  • Méregtelenítő kúra a szebb és fényesebb hajért

    2013-05-30
    A haj és a hajhagymák nagyon érzékenyek a méreganyagokra, ezek az anyagok nehezen távoznak, ezért van szükség a méregtelenítésre. A méregtelenítő kúra segíti hajunkat a regenerálódásban, valamint megakadályozza a hajhullást.
    Bejegyezve Testápolás, Egyéb hasznos információk
  • Tippek száraz bőr ellen

    2013-01-28
    Az őszi-téli időszakban az érzékeny bőr gyakori problémája a fokozott szárazság. A fűtési szezon kezdetével a lakások levegője gyakran túl száraz, és emellett a hűvösebb, szeles időjárás is kiszáríthatja bőrünket. A kezek és a lábak szakszerű ápolásához Peterman Krisztina, a Dermatica kozmetikusa ad tanácsokat.
    Bejegyezve Testápolás
  • Bázikus fürdő a savak és salakanyagok kivezetésére

    2012-03-12
    A bázikus testápolás célja a testben lévő és feloldott savak és salakanyagok bőrön keresztüli kivezetése.
    Bejegyezve Testápolás
  • Veszélyes összetevők a kozmetikumokban?

    2012-03-06
    Az elmúlt évtizedekben számos kutatás vizsgálta már a dezodorokban lévő parabének esetleges szerepét a mellrák kialakulásában, és az eredmények általában nem voltak megnyugtatóak.
    Bejegyezve Testápolás
  • Avokádó

    2011-11-09
    Az avokádó telítetlen zsírsavakból álló olajtartalma B-, C-, E- és A-vitaminban gazdag. Az érett gyümölcs káliumot, foszfort, vasat, nátriumot valamint kalciumot és magnéziumot is tartalmaz.
    Bejegyezve Testápolás
  • Mandula

    2011-11-09
    Az E-vitaminban gazdag mandulaolaj kiváló bőrápoló szer.
    Bejegyezve Testápolás
  • Méz

    2011-10-26
    Virágok nektárjának, növényi nedveknek a méhek által átalakított terméke. Az ember a mézet az ősi időktől fogva gyűjtötte és eleinte mint csemegét, később mint fontos táplálékot, végül mint gyógyterméket használta, illetve használja. Mai ismereteink alapján a méz közel 70-féle egészségvédő és fiziológiai hatással bír. A méz kiváló szénhidrátforrás, mely gazdag ásványi anyagokban, tartalmaz vitaminokat, s szerves savakat, illóolajokat és fontos enzimeket.
    Bejegyezve Testápolás
  • Henna

    2011-10-26
    A henna nemcsak festék, hanem hajápoló szer is egyben, mivel a henna gyógynövény. A hennanövénynek két aratási ideje van: a nyári betakarításból származó kivonat nem színez, viszont erősíti, dúsítja, kondicionálja a hajat, és selymes fényt ad neki.
    Bejegyezve Testápolás
  • Teafa, Ausztrál

    2011-10-26
    A teafa illóolaja baktériumölő tulajdonságokkal rendelkezik.
    Bejegyezve Testápolás
  • Rózsa

    2011-10-26
    A rózsa hatóanyag tartalma rendkívül széleskörű , így bizonyos betegségek kiegészítő terápiájára éppen úgy alkalmas mint bőrproblémák kezelésére. Csillapíthatja a gyulladásokat , gátolhatja a herpesz kialakulását és fogínyvérzést, kötőhártya gyulladást, fertőzéseket.
    Bejegyezve Testápolás
  • Dió

    2011-10-26
    A dió az egyik legismertebb és legtöbbet fogyasztott olajos mag. Jó hatású az idegrendszerre, a legyengült szervezetet táplálja, erősíti. Káliumot, kálciumot és foszfort tartalmaz, valamint B1, B2 vitamint. A legfontosabb azonban a telítetlen zsírsav tartalma, amely koleszterincsökkentő, emiatt jó hatású a keringésre.
    Bejegyezve Testápolás, Egyéb táplálékkiegészítők
  • Szőlő

    2011-10-25
    A szőlőmag kivonata, a szőlőmag-olaj segíthet megvédeni az agyat és az idegrendszert a károsodástól, erősítheti az érfalakat és megelőzheti az érelmeszesedést. Jó hatású lehet azok számára is, akiknek valamilyen allergiájuk, ízületi gyulladásuk, visszértágulatuk, aranyerük van. Vitamin és ásványi anyagtartalma, vértisztító hatása miatt természetes afrodiziákumként is számon tartják.
    Bejegyezve Testápolás, Egyéb táplálékkiegészítők
  • Olajfalevél

    2011-10-24
    Az olajfa a mediterrán térség jellegzetes növénye, több ezer év óta termesztik táplálkozási és egészségvédő célokra. A termését, vagyis az olajbogyót télvíz idején szedik le és hideg sajtolás útján nyerik ki belőle az olajat. Belsőleg kenőcsökben és krémekben alkalmazzák.
    Bejegyezve Testápolás, Egyéb táplálékkiegészítők
  • Levendula

    2011-10-14
    A nyugalom és tisztaság elválaszthatatlan a levendula fogalmától, hiszen üdítő, tiszta illata nem hiányozhatott a görögök és a rómaiak fürdővízéből sem - neve a latin lavare, "mosni" igéből ered. Teája idegnyugtató, görcsoldó hatású, de ismert fejfájás-csillapító, fertőtlenítő hatása is. A levendulavirágokat gyakran alkalmazzák nyugtalanság, alvászavarok, idegi alapú gyomor- és bélbántalmak kezelésére. Régóta használják rovarcsípések esetén is.
    Bejegyezve Testápolás
  • Körömvirág

    2011-10-14
    A körömvirág (Calendula officinalis) egyike a legtöbbféleképpen használt fűszer-, és gyógynövényeknek.
    Bejegyezve Testápolás

Belépés/Regisztráció

Kosár  

Nincsenek termékek

Szállítás 0 Ft
ÁFA 0 Ft
Teljes 0 Ft

Pénztárhoz