Kategóriák

Gyártók

AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.


TOVÁBB >>

---------------------------------


AJÁNLD
WEBÁRUHÁZUNKAT!

Ajánld webáruházunk barátaidnak és mi barátonként 500 Ft-al honoráljuk ezt neked!
(sőt ajánlásod miatt ők is kapnak 500 Ft kedvezményt!)
Mindketten jól jártok!
(regisztrált vevőnk kell légy ajánláshoz) RÉSZLETEK ITT.

-----------------------------

 

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretne tanácsokat kapni egészségének megóvásához, kérem adja meg nevét és email címét!
Név:*
E-mail cím:*
 

---------------------------------

 

HŰSÉG PROGRAM


Minden vásárlásod után 2% jóváíródik a fiókodban.
(az akciós termékek esetén is!)
Minden 100 Ft után 2db Pont.  2db Pont = 2 Ft

(A pontjaidat bármikor levásárolhatod, nincs vásárlási limit. Összegyűlt hűségpontjaidat a Fiókod menü-ben ellenőrizheted, illetve konvertálhatod kuponná.)

Nopal kaktuszpor 330g

Nopal kaktuszpor 330g
Segíti az emésztést és a bélműködést. Pozitív hatást gyakorol a vércukor és a koleszterin anyagcserére. Hatékony a felesleges zsírok, szénhidrátok, mérgek és savak megkötésére. Támogatja a fogyást és a méregtelenítést.

További részletek

1,749 Ft ÁFA-val.

566315

6 db raktáron

Kosárba teszem

Hűségprogram Ennek a terméknek a megvásárlásával 34 hűségpontot kapsz. A kosarad jelenleg összesen 34 pontot tartalmaz, amit köv. vásárlásodkor az alábbi értékű kuponra válthatsz be: 34 Ft.


30 hasonló vitamin

A Nopal fügekaktuszként is ismert, és számos kedvező hatása van. A Nopal különösen gazdag élelmi rostokban (100g Nopal = 50g rost). Segíti az emésztést és a bélműködést, ajánljuk a belek tisztítására, a szorulás megszüntetésére. Pozitív hatást gyakorol a vércukor és a koleszterin anyagcserére. Hatékony a felesleges zsírok, szénhidrátok, mérgek és savak megkötésére. Támogatja a fogyást és a méregtelenítést. Ételekhez adva növeli azok rosttartalmát és csökkenti glikémiás indexét. Ajánljuk másnaposság tüneteinek enyhítésére, aranyér panaszok csökkentésére, és segítség sportolóknak is.

 

Elősegíti a normál bélműködést és az emésztést

alt
A Nopal kaktuszpor rotjai nagy mértékben segítik az emésztést, a normál bélműködést és annak ritmusát.


Mivel a Nopal oldható és oldhatatlan rostokat is tartalmaz, így kifejezetten jótékony hatást gyakorol az emésztőrendszerre és a bélműködésre. Tradicionálisan a Nopalt az orvostudományban hashajtóként, ill. gyulladások csökkentésére használták.

Elfogyasztásuk után a Nopal rostjai megduzzadnak, és növelik a felvett táplálék térfogatát. Mérsékelten és kíméletesen gyorsítják az étel továbbítódását a bélcsatornában, ezzel elősegítik a rendszeres székletürítést, megszüntetik a szorulást. Mivel a béltartalom térfogata megnövekedik és ezzel áthaladási ideje lecsökken, így a káros anyagok gyorsabban ürülnek ki az emésztőrendszerből.

A bélrendszer egyik feladata a salakanyagok maradéktalan eltávolítása. A rendszer károsodhat a rostszegény étrend hatására is. Túl lassú perisztaltika következtében a salakanyagok visszamaradnak a belekben, és rothadásnak indulnak. Ha azonban a bélmozgás túl gyors, a felszívódás nem elégséges, és a bélen lévő ún. barátságos baktériumok sem tudnak növekedni. A Nopal élelmi rostjai segítenek a megfelelő bélperisztaltika fenntartásában. A bélkacsokban található, részben megkeményedett táplálékmaradványok egy idő után feloldódnak és elszállítódnak. Ez segíti a belek megtisztulását, és növeli a későbbi táplálék feldolgozásának és felszívódásának hatékonyságát.

A Nopal védelmet biztosít az emésztőrendszernek: A Nopal növényi nyákja egyfelől beborítja a bélfalat, másrészt az olajok és szénhidrátok mellett aggresszív és természetellenes anyagokat is megköt. A rostok az emésztőrendszerben megkötik az epesavakat, a koleszterint, ezáltal rontják a zsírok és a koleszterin felszívódását, és a vékonybélben akadályozzák az epesavak visszaszívódását.

A Nopal ezen hatásai révén nyugtató hatással bír az emésztő- és bélrendszerre, ami egy általános, jó testi érzésként jelentkezik.

A Nopal a fő anyagcsere-folyamatok támogatásával fokozhatja az ellenálló képességet is.

 

 

Hozzájárul a koleszterinszint szabályozásához

alt
A Nopal zsírmegkötő képessége szerepet játszik a koleszterinszint szabályozásában.


A Nopalban található emészthetetlen rostanyagok nagy mennyiséget képesek felvenni a táplálékban található zsírokból. Ez nem csak a súlycsökkenést támogatja, hanem egy olyan működési elv is, mely segít a koleszterinszint szabályozásában.

A megduzzadt rostanyagok a felvett zsírok egy részét már nem engedik szabadon, a fennmaradó mennyiséget pedig csak lassan engedik beszivárogni az anyagcserébe. Mivel a Nopal rostjai kíméletesen gyorsítják a táplálék áthaladását az emésztőrendszeren, így a zsírok felszívódására is kevesebb idő jut. Ez segít a koleszterin- és a trigliceridszint szabályozásában.

 

 

Részt vesz a vércukorszint szabályozásában

alt
A Nopal kaktuszporban lévő rostok pozitívan befolyásolják a vércukor-anyagcserét.


A Nopalban található rostanyagok nagy mennyiséget képesek felvenni a táplálékban található és szénhidrátokból, ezzel segítenek kiegyensúlyozni a napi vércukor-anyagcserét.

A megduzzadt rostanyagok a felvett szénhidrátok nagy részét már nem engedik szabadon, a fennmaradó mennyiséget pedig csak lassan engedik beszivárogni az anyagcserébe. Ezen a mechanizmuson keresztül a Nopal, ha étkezés előtt vagy közben fogyasztjuk, képes bármely táplálék glikémiás indexét csökkenteni, ami a nap folyamán egy kiegyensúlyozottabb vércukor-anyagcseréhez vezet. (A Nopal glikémiás indexe: 7-es)

 

Támogatja a fogyást, csökkenti az étvágyat

alt
A Nopal úgy működik mint egy zsírmágnes, és sok fölös kalóriától megszabadít.


A Nopal magas rosttartalmú (15 gramm napi adagban 8,4 gramm rost), ezáltal hozzájárul a jóllakottságérzet kialakulásához, megvéd a „túlevéstől”, megszünteti az állandó nassolás igényét. Csökkenti az étvágyat és a kalóriabevitelt.

A Nopal rostjai elfogyasztásuk után enyhén megduzzadnak, ezzel növelik a teltségérzetet, így kevesebb ételt kíván a szervezet. Ezért szükséges, hogy a Nopal port étkezések előtt 20-30 perccel fogyasszuk.

A másik működési elve a Nopal rostjainak, hogy csökkentik az étel megemésztéséhez szükséges időt, és ezzel is támogatják a testsúlykontrollt.

A Nopal egy nagyon jó természetes anyag, hogy a fölös zsírokból, olajokból és szénhidrátokból származó kalóriákat megkössük. A Nopal por nem oldódó ballasztanyagai rendelkeznek azzal a tulajdonsággal, hogy saját súlyuk többszörösét kössék meg zsírokból, olajokból, savakból és szénhidrátokból. Nagyobb molekulákat alkotnak velük, így azok nem jutnak át a bélfalon, és nem kerülnek be az anyagcsere-folyamatokba. Szervezetünk így sok méreganyagtól szabadul meg, ráadásul ezek nem is terhelik az emésztést, hiszen anélkül haladnak át az emésztőcsatornán, hogy szervezetünknek bármi dolga is lenne velük.

(Már az első bevételt követő napon felismerhetjük ezt az állapotot a széklet viszkozitásából. Ez egy kicsit zsírosnak néz ki (mintha zsírosat ettünk volna) – az első néhány napon kellemetlen szagú is lehet (ha túlsavasodás vagy gombásodás áll fenn). Néhány esetben egy könnyű hasmenésre is lehet számítani, ami hamar el is múlik, és főleg akkor jelentkezik, ha addig rostszegényen táplákoztunk.)

A testsúlycsökkenés elérése Nopal por segítségével

Egy Németországban, Ausztriában és Svájcban végzett, 3000 embert magában foglaló felmérésben az emberek legtöbbje súlyfeleslegtől szabadult meg.

A résztvevők beszámoltak más pozitív változásról is:

Majdnem mindenkinél javult a székletürítés mennyisége és gyakorisága – 95% számolt be egy szubjektív jobb közérzetről. Másrészt egy nehezen körülírható „jó testi érzetről” is beszámoltak.


A ,,negatív’’ változások:

Az emberek 21%-ánál 1-3 napra hasmenés jelentkezett – 45% panaszkodott a széklet vagy vizelet kellemetlen szagára – 62% számára terhes volt a megszokott napi adag folyadék mellett plusz két litert fogyasztani.

Néhány esetben nem jött létre testsúlycsökkenés, vagy éppen fordítva, testsúly-növekedés lépett fel. Ez különösen azoknál a Nopal fogyasztóknál volt megfigyelhető, akik a program alatt sporttevékenységeket is folytattak. A Nopal nagy arányban tartalmaz ún. hősokk-proteint, ami fokozza a sejtnövekedést az izmokban. A sportoló „fogyók” bár testsúlynövekedést könyvelhettek el, de a ruhájuk simulásából megállapítható volt, hogy náluk ezt nem a zsír, hanem a jóval nehezebb izomtömeg okozta. Vagyis megszabadultak a felesleges zsíroktól, de helyébe izomnövekedés lépett fel, ami arányosabb testalkatot eredményezett.

Miért nem jött létre fogyás? – A kudarc oka

Azoknál, akik megszokásból ettek, s nem figyeltek a testük jelzéseire, ugyancsak súlynövekedés volt megfigyelhető. Megszokásból evők, a frusztráció-evők vagy az unalmukban evőknél a Nopal a legtöbb esetben nem hozza a kívánt eredményt. A gyorséttermi ételeket fogyasztóknál is magas a sikertelenség aránya.

Támogatja a méregtelenítést

alt
A Nopal sok méreganyagtól is megszabadítja a szervezetet.


A Nopal rostjai elősegítik a szervezetből a salak- és méreganyagok eltávolítását. A Nopal sok fölösleges zsírt, olajat és savat megköt, ezeket magához láncolja, így jó részük anélkül távozik, hogy bekerülne az anyagcserébe.
A Nopal egy jó alternatíva a szervezet természetes salaktalanításához, megtisztításához.

 

A Nopal fogyasztása

alt
Napi 3×5 gramm Nopal por fogyasztása több területen hozzájárul a szervezet egészséges működéséhez.


Napi háromszor legalább 5 gramm Nopal port (egy jól megpúpozott teáskanálnyit) kb. 20-30 perccel étkezés előtt keverjen be 2-2,5 dl vízbe (vagy tetszés szerint almalébe, narancslébe, vagy joghurtba), ezt keverőedénnyel rázza össze, majd igya meg.
Figyelem! A Nopal port ne fogyassza önmagában! Keverje mindig folyadékba, vagy adja hozzá ételekhez.

Mivel a Nopal megköti a vizet, ezért ügyeljen rá, hogy a Nopal kaktuszpor fogyasztásánál napközben sok vizet igyon! A Nopal por bekeveréséhez szükséges folyadék mellett szükséges, hogy a napi ajánlott folyadékmennyiséget (2-3 liter) is elfogyasszuk! Különben a Nopal nem, vagy rosszul fejti ki hatását. Ezért minden fogyasztás után kb. 3-5 dl vizet igyon meg fél vagy 1 órán belül.

Ha szervezete nincs hozzászokva a rostokhoz, az első fogyasztás alkalmával enyhe hasmenés jelentkezhet, mely hamar el is múlik. Ez viszont annak a jele, hogy a rostok működnek, és a szervezet rövid időn belül hozzászokik a rostfogyasztáshoz.

Figyelem! Terhesség és szoptatás ideje alatt a termék fogyasztását nem ajánljuk, mivel nem áll rendelkezésre elegendő tudományos vizsgálat a Nopal ezen időszak alatti hatásáról.

Nopal folyadékba keverve
A Nopal fogyasztását narancs- vagy grapefruitlével ajánljuk. Így a Nopal ital íze nagyon kellemes és finom lesz, míg simán vízzel fogyasztva inkább kevesen szeretik fogyasztani. Természetesen bármely hideg vagy meleg italhoz hozzáadhatja.

Nopal müzlire vagy különböző kásákra szórva
Szórjon 1-2 teáskanálnyi Nopal port a müzlijére, vagy keverje pl. reggeli zabkásába.

Sütés a Nopal porral
Kipróbálhatja a Nopal port sütéshez: kenyér, tészta, pizza tészta vagy sütemények. Adjon 1-2 teáskanálnyit a liszthez vagy a hozzávalókhoz.

 

 

A Nopal konyhai alkalmazása

alt
A Nopal hozzájárul az egészséges konyha és táplálkozás megvalósításához.


A Nopal konyhai alkalmazása

A Nopal port hozzáadhatja ízlés szerint ételekhez, turmixokhoz, stb. Ezzel növeljük az étel rosttartalmát, és csökkentjük a glikémiás indexét. Például turmixokba tehetünk 1-2 teáskanálnyit, zöldséglvevesbe 10-20 grammnyit, joghurtba 1 teáskanállal és krumplipürébe 5-15 gramm között. A Nopal por képességét hő nem károsítja (hozzáadhatjuk pl. szószokhoz is), így egyéni ízlésünkön és kreativitásunkon múlik a konyhai alkalmazása.

Néhány konkrét recept

Gyümölcsös tejturmix

Hozzávalók 2 személy részére: 1 banán, 1 alma, 0,6 liter zsírszegény tej, 2 púpozott teáskanál Nopal por. Tegyünk mindent a turmix gépbe, és kész az ízletes ital.

Házilag sütött kenyér

Egyszerűen helyettesítse a liszt 5-10%-át Nopal porral. A Nopal használata kenyér sütésekor megnöveli annak rosttartalmát, és csökkenti a glikémiás indexét.

Nopal tészták és gombócok

Házi készítésű tésztáknál, gombócoknál is helyettesítheti a liszt 5-10%-át Nopal porral.

Zöldséges tál

Hozzávalók: 100 gramm sampinyon gomba, 1 paprika, 1 paradicsom, 1 répa, 1 brokkoli, 1 hagyma, 2 gerezd fokhagyma, majoranna, oregano, rozmaring, 8-10 gramm Nopal por, olívaolaj, só, bors.

Vágjuk apróra a répát, és főzzük rövid ideig elő a brokkolival. Vágjuk fel a sampinyont, a paprikát, a hagymát és a fokhagymát. Egy serpenyőbe öntsünk olívaolajat, és tegyük a zöldségeket mind bele, majd fűszerezzük és pároljuk. Végül ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. A Nopal port keverjük el egy kis olívaolajjal, utána keverjük el a zöldségekkel.
 

 

Nopal fogyasztók tapasztalatai


Itt azokat a tapasztalatokat írjuk le, melyeket Nopal fogyasztók küldtek.


2008 nyarán kezdődtek a tüneteim, puffadás, székrekedés vagy épp az ellenkezője, vagyis az emésztésem, és emiatt a közérzetem is nagyon rossz volt, a kilók is felszaladtak. Sorra elkezdtem kipróbálni olyan termékeket, amelyek helyreállíthatják az emésztésem, de nem sok sikerrel. Közben lisztérzékenységet diagnosztizáltak nálam, ami talán még inkább hátravetette a különféle termékek hatásait.
2009 nyarán családom egyik ismerőse ajánlotta a Nopal port, ártani nem árthat, így kipróbáltam és hatott. Elmúlt a puffadás is, segített a fogyásban, a székletűrítés pedig napi szinten beállt a normálisra, így a közérzetem is jó!
5 hónapja rendszeresen szedem és tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek hasonló problémái vannak.
K. Dóra (21), Győr

Édesanyám rendelt önöktől nopal mintacsomagot, amit kipróbált, és nagyon meg volt vele elégedve. Anyukámnak elég változó az emésztése, amiben sokat segített, megkönnyített számára a nopal kaktuszpor.
Egy nap használta, aznap nagyon jól érezte magát és másnap, hogy elfogyott a mintacsomagja máris tapasztalta a hiányát, úgyhogy ezután azon lesz, hogy beszerezze a terméket, mert neki bevált, és csak ajánlani tudja másoknak is.
B.Á. Pécs

Tisztelt Madal Bal Biobolt !
Csak szeretném a véleményemet elmondani a Nopal nevű táplálékkiegészítővel kapcsolatosan. A kollégámon tapasztalt látványos fogyás eredményeként (3 tasakkal fogyasztott belőle) kezdte el szedni a fiam is. Egyelőre ugyan még csak 1 tasakkal fogyasztott belőle, de azért már érezhető a hatása, talán nem a súlybeli fogyás, inkább az anyagcsere-folyamat felgyorsulása, a jobb közérzet érezhető egyelőre. Bízunk benne, hogy szintén hatékony lesz az eredmény, aminek a célja, hogy egy pár kilóval kevesebb legyen.
K. Gusztávné, Győr


A nopal fogyasztással kapcsolatban több pozitív tapasztalatom is van. Mivel sokat sportolok, főleg futok, azt vettem észre, ha futás előtt fogyasztom a nopalt, akkor az izmaim jobban bírják az edzést, és utána hamarabb regenerálódnak, ezáltal izomláz vagy izomfájdalom is kevésbé jelentkezik. Ezt nagyon élvezem, mert így sokkal jobban érzem magam sport közben és utána is. A másik dolog, hogy érzem, nagyon jót tesz az emésztésemnek és a bélműködésemnek. Mindkettő sokkal jobb, mint a nopal fogyasztása előtt volt. Egy harmadik dolog, hogy a nopalt, mivel savtalanító hatású, gyomorégés ellen is nagyon jól tudom használni. Többször ittam kezdődő gyomorégésre, s utána nem sokkal meg is szűntek a problémáim. Úgy hallottam a nopal éppen ezért másnaposság ellen is nagyon jó. Megköti a savakat.
Mivel nálam nagyon bevált, így ajánlottam édesanyámnak is; ő azt mondta, nála a nopal a bélműködést tette rendbe.
A nopal egy nagyon jó termék, és nyugodt szívvel ajánlom mindazoknak, akik szeretnék kipróbálni. Mellékhatásával se a nopal irodalomban, se az általam ismert nopal fogyasztók körében nem találkoztam. Egy teljesen természetes szer, aminek tényleg csak előnyei vannak. Egyedül arra kell figyelni, hogy fogyasztásakor napközben sok vizet igyon az ember.
Gábor (32), Budapest


Az ingadozó vércukorszintem néhány nap után a normálishoz közeli szintet mutatta, és ez még a nopal szedése után is megmaradt, ezen felül nagyon jót tett az emésztésemnek.
Sarolta, Pécs


A személyes tapasztalatom annyi hogy megnyugtatja a "beleimet", s ezért nagyon jól érzem magam.
Annamária, Budapest


33 éves vagyok, kedvtelésből sportolok, ez napi egy óra rendszeres aerob testmozgást jelent. Vegetáriánus vagyok. Ezen belül is, korábbi egészségi problémáim miatt elég fegyelmezetten étkezem, sok nyers zöldséget és gyümölcsöt fogyasztva. Ezzel együtt nehéz elkerülni a savasító ételeket, amik a legfinomabbak. Olvastam a Nopal-ról, hogy segít a savak megkötésében. Elkezdtem használni, bár nem előírásszerűen. Csak reggel fogyasztom. Azt tapasztalom, hogy komoly segítséget jelent abban, hogy megfelelő ph-értéken maradjak. Amiért szeretem, hogy elfogadható íze van, és így reggel edzés előtt sima vízzel "le tudom gurítani". Emellett teljesen természetes anyag ellentétben sok bázikus készítménnyel, amelyeket összefoglaló néven "kőpor"-ok családjának neveztem el. Az elején egy kicsit fogytam tőle, azt hiszem az anyagcserét javítja. Többévi aranyér problémám is megszűnt tőle.
Máté, Budapest


A Nopalt három hétig szedtem, s ami a legjobb volt, hogy megszűnt az édesség utáni vágyam. Nem volt szükségem már arra, hogy minden étkezést édességgel, sütivel zárjak. Feltételezem, ez annak volt köszönhető, hogy eddig valamit hiányolt a szervezetem.
Erika, Pécs


Kedves barátaim, ha nevezhetem így önöket, szeretnék szívből köszönetet mondani önöknek és a Nopalnak. Terhes lettem, és gyermekem születése után még kb. 8 kg-val voltam több a kelleténél. Mivel nem tudtam, hogyan is kellene lefogynom, és már sok diéta-tablettát nyeltem, amik vagy nem hatottak, vagy amiket én nem viseltem el, a sógoromtól azt a tanácsot kaptam, hogy ki kellene próbálnom a Nopalt. Állította, hogy már lefogyott tőle, és én is fogyaszthatnám, mert a Nopal esetében egy teljesen természetes szerről van szó, ami nem toxikus, és nem árthat nekem, ellenkezőleg, csak előnyei vannak. Már két hónapja szedem... és veszítettem a térfogatomból, frissebben nézek ki, a bőröm kinézete javult (nagyon zsíros bőröm volt), könnyebbnek érzem magam, nem nehezülnek el a lábaim… egyszerűen csodás!!! Mit mondjak még ehhez? Hagyja, hogy a Nopal Önt is meggyőzze! Próbálja csak egyszerűen ki!
Silke O. 30 éves, Schwerin


Igen tisztelt Nopal-barátok, szeretnék köszönetet mondani mindannyiuknak, kezdve azokkal, akik a termesztésben és a betakarításban vesznek részt, egészen azokig a kedves emberekig az eladásnál, a munkájukért és a segítségükért. A világ egy jobb hely lenne, ha minden ember azzal keresné a pénzét, hogy más embereknek segít, mint ebben az esetben is. Egy eurót sem sajnálok, hogy megkapjam a jó Nopalomat. Öröktől fogva emésztési gondjaim voltak, amik székrekedéssel kezdődtek, és később fájdalmas aranyerekhez, sérülésekhez, hasadásokhoz és gyulladásokhoz vezettek. Két éve operáltak, de a problémák lassan újra elkezdődtek. Amikor a Nopalról hallottam, úgy gondoltam, egy próbát megér, és rendeltem magamnak. Néhány nap elteltével valami változás állt be a székelésben, és körülbelül 3 hónap után mondhatom azt, hogy a székletürítésem normális. Nopal és víz! Ennél jobb szer nincsen.
Henning E. 70 éves, Den Haag


Olvastam a Nopalról, és próbaképpen rendeltem. Tulajdonképpen nem voltam elégedetlen a súlyommal, de a csodás sörhasam igenis bosszantotta a feleségemet, és persze az ember mit meg nem tesz a nőknek. Na igen, és most büszkén mondhatom, hogy fogytam. Tényleg szuper! A feleségem örül, és a hasam most nekem is sokkal jobban tetszik. Továbbra is fogyasztani fogom!
Wolfgang Z. 53 éves, Augsburg


A nevem Anne P., 45 éves vagyok, és Portugáliában élek. Körülbelül négy hete kezdtem szedni a Nopalt, és kipróbálásra rendeltünk a barátnőmmel közösen egy csomagot (330g). Mivel megosztoztunk a csomagon, annak tartalma mindegyikünknek csak kb. 10 napra volt elegendő. Ez alatt a rövid idő alatt már elkönyvelhettem egy sikerélményt: a két szemem alatti néhány bőrlerakódás eltűnt, a bélműködés javult, és a testsúlyom is kevesebb lett!
Sajnos rövid idő elteltével a Nopalt elhasználtam, és újra hízni kezdtem. Ezzel világossá vált számomra, hogy a Nopalt jóval hosszabban kellene fogyasztani, hogy maradandó és hosszan tartó sikereket érjünk el. Rögtön következő héten rendelek meg egy 6-hónapos adagot, és fél éven belül aztán újra hallanak majd felőlem, ha újra tájékoztathatom önöket az új tapasztalataimról. Addig is üdvözli önöket Anne Portugáliából.
Anne P. 45 éves, Portugália


Olvastam a részletes beszámolóját a Nopal csodakaktuszról, és nagyon el voltam ragadtatva az egészséges tulajdonságaitól. Különösen az a tény győzött meg, hogy itt egy tisztán természetes termékről van szó, amit sok országban évszázadok óta mint „mindennapi kenyér” fogyasztanak, ezzel egyidejűleg pedig egy kiváló szer emésztési és túlsúlyproblémákra. Mivel magam is túlsúllyal küzdök, rögtön érdeklődni kezdtem, és azonnal habozás nélkül egy 3 heti mennyiséget rendeltem a porból.
Már néhány napon belül megkaptam a várt szállítmányt, és nagyon elégedett vagyok a professzionális, újra visszazárható, higiénikus csomagolással.
Egy nappal később elkezdtem szedni a Nopalt, és három nap elteltével már éreztem az első hatásokat – azóta rendszeres a székletürítésem, úgy mint fiatal éveimben, és a legjobban érzem magam. Már három hete fogyasztom a Nopal port, szép rendszeresen a csomagoláson szereplő ajánlás szerint. Az általános irodalom szerint (nagyon sokat olvastam erről) 4-6 hét múltán mutatkoznak az első pozitív hatások a vércukorszintre is. Kár, hogy nálunk Európában nem kapható friss zöldségként, és a szárított verziót kell alkalmaznunk. Ami semmiféle eddigi diétának és más kínzásoknak nem sikerült, ott a Nopal sikerrel járt! Az orvosom egy két évvel ezelőtti kivizsgálás során azt mondta, hogy mégiscsak kellene valamit tennem a súlyommal, mert problémáim adódhatnak, ha nem fogyok le. Így hát kipróbáltam különböző diétákat és kúrákat. Itt is elértem azért valamit, de a jojo-effektus újra mindent semmissé tett. A Nopallal most egész mellékesen le is fogyok. Nagyon elégedett vagyok, és mindenképpen rendelek továbbra is Nopalt!
Klaus S., Lüneburg


Minden éjjel fel kellett kelnem, és a wc-re rohannom; egy éjszakát nem tudtam végigaludni. Ez felőrölte az erőmet és az idegeimet. Az orvosom altatókat írt fel, de a gyógyszereket nem igazán szeretem. Végül egy barátom a Nopalt ajánlotta. Ő maga ezt testsúlycsökkenésre használta, de azt mondta, segíthet nekem is. És valóban! Még csak 3 hét telt el, hogy elkezdtem szedni, de már most sok éjszakát végigaludtam!
Herbert M., 60 éves, Kiel


Jó napot! Nopal terméküket már hosszabb idő óta szedem, és igen elégedett vagyok vele. Segített kontrollálni a vércukorszintemet, bár a táplálkozási szokásaimon különösebben nem változtattam. Úgy érzem a Nopal hozzájárulhatott a megfelelő vérnyomás és koleszterinszint kialakulásához. Nagyon köszönöm önöknek! Továbbra is szedem majd a Nopalt, és továbbajánlottam már ismerősöknek is.
Michael N.


Múlt évben a tévében láttam egy adást a Nopalról, ahol a fügekaktuszról volt szó. Mivel én is régóta szenvedek túlsúlyban, úgy gondoltam, nem árthat egy próbálkozás. Röviddel ezután elkezdtem szedni, és ezt a mai napig nem bántam meg.
Máris leadtam néhány kilót, és az orvosom is megerősíthetett abban, hogy a Nopal segített vércukorszintem szabályozásában.
Paul E.


A Nopal is nagyon kiváló; azt én próbáltam ki: narancslével is, natúr joghurtban is. Finom is és nagyon egészséges is. Sok vizet ittam utána és a tájékoztatóban leírt hatás sem maradt el.
B.I.

A Nopal tápanyagtartalma


Tápanyagtartalom 15g Nopal por esetén

(a napi ajánlott mennyiség 3×5 gramm, 20 perccel étkezés előtt, lásd bővebben)
(A zárójelben szereplő értékek az ajánlott napi bevitel %-át fejezik ki.)

 

Kalória 17,1 kcal
Fehérje 1,17 g
Zsír 0,6 g
Szénhidrát 10,30 g
Élelmi rost 8,48 g
Cukor 1,65 g
Kalcium 0,51 g (63%)

 
Gyakran feltett kérdések>>

(Kérdése van a Nopallal kapcsolatban? Tegye fel szakértőnknek, a Nemzetközi Táplálkozáskutató Intézetnek. Kattintson ide>>)

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Belépés/Regisztráció

Kosár  

Nincsenek termékek

Szállítás 0 Ft
ÁFA 0 Ft
Teljes 0 Ft

Pénztárhoz