Kategóriák

Gyártók

AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.


TOVÁBB >>

---------------------------------


AJÁNLD
WEBÁRUHÁZUNKAT!

Ajánld webáruházunk barátaidnak és mi barátonként 500 Ft-al honoráljuk ezt neked!
(sőt ajánlásod miatt ők is kapnak 500 Ft kedvezményt!)
Mindketten jól jártok!
(regisztrált vevőnk kell légy ajánláshoz) RÉSZLETEK ITT.

-----------------------------

 

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretne tanácsokat kapni egészségének megóvásához, kérem adja meg nevét és email címét!
Név:*
E-mail cím:*
 

---------------------------------

 

HŰSÉG PROGRAM


Minden vásárlásod után 2% jóváíródik a fiókodban.
(az akciós termékek esetén is!)
Minden 100 Ft után 2db Pont.  2db Pont = 2 Ft

(A pontjaidat bármikor levásárolhatod, nincs vásárlási limit. Összegyűlt hűségpontjaidat a Fiókod menü-ben ellenőrizheted, illetve konvertálhatod kuponná.)

Rendeld meg és vedd át friss, bio gyümölcs és zöldség kosaradat nálunk, Budapesten a VI. kerületi VitaminSpecialista Bioboltban, a Teréz krt. 35-ben!

 

 

A Biomanna egy összefogás, ami azért jött létre, hogy eljuttassák azok otthonába is a helyhez kötött vidéki kistermelők friss áruját, akiknek fontos a tudatos étkezés, de eddig nem találták meg az ehhez vezető legjobb utat. A tudatos vásárolás éppen olyan sok körültekintést igényel, mint a tudatos gazdálkodás, nagy segítség ebben egy olyan épülő közösség, aminek irányelvei ugyanarra mutatnak.

 

Városok

Ez az online piac több városban is megtalálható, ahol helyi bio termelőkkel dolgoznak együtt, így a kínálat eltérhet. Kérjük, mindig a saját városának termékeiből válogasson, hogy a kosarába került áruval az önhöz közel termelő gazdákat támogathassa.

 

Budapestiek erről az oldalról vásárolhatnak:

 http://www.biomanna.hu/biomanna

 

Kosarak

Előre összeállított kosarakkal igyekeznek kényelmes és gyors vásárlás keretein belül biztosítani egy pár vagy egy család hétvégi, vagy egész hétre elegendő zöldségadagját.

Állandó akcióként a kis kosarak árábó l 5%, a Családi és Prémium kosarak árából 10% kedvezményt biztosítunk.

Ezt kiegészítheted külön termékeinkkel, és összeállíthatod Saját kosarad is, így valóban csak azt és annyit szállítanak ki Neked, amire és amekkora mennyiségre szükséged van.

A minimális rendelési érték 3500 Ft.

Árak és Kedvezmények

Az oldalon feltüntetett árak Magyar Forintban értendő bruttó árak.

A termelői régióból (Szeged, Makó, Algyő) érkező megrendelésekre a kisebb szállítási költség miatt egységesen 15% kedvezményt biztosítanak, mely nem vonatkozik az eleve kedvezménnyel kínált 'akciós' áruk árára.

Megrendelések

Minden városba hetente egy alkalommal szállítják ki a megrendelt termékeket. Ennek napja és a heti rendelések beérkezésének határideje mindig az adott város oldalán van feltüntetve. A rendelés kifizetésére egyelőre kizárólag készpénzben, az átvétellel egyidőben van lehetőség.


Budapestiek esetén:

Kedden este 22.00 óráig kell a rendeléseket leadni.

A megrendelt termékeket csütörtökön szállítják ki a megjelölt átadópontra, esetünkben a

Vitaminspecialista Bioboltba (Budapest, VI. ker., Teréz krt. 35.). A boltunk kódja, amit megrendeléskor kell megadni: B061

Ha nem szeretnél online rendelni akkor boltunkban, ezen a telefonszámon is leadhatod a rendelést:

06-1-332-0874

A kosarakért tehát minden csütörtökön 15.00 és 18.00 óra között lehet jönni. Fizetés kizárólag készpénzben a termékek átvételekor.

Átadópontok

Lehetőséged van kosarad a hozzád legközelebb eső átadópontra kérni, felár nélkül. A megrendelés előtt kiválaszthatod az átvétel helyét, annak kódját kérjük, a megrendelés leadásakor válasszd ki a szállítási módoknál.

Az átadópontokat fizetés előtt is lehetőséged van megnézni, a kódra kattintva pedig új ablakban válik láthatóvá az átadópont pontos helye a térképen.


Átadópontok lístáját itt találod:

http://www.biomanna.hu/atadopontok


(A rendszer folyamatos fejlesztés alatt áll.Ebben az esetben  a címadatok mezőit a megrendelésnél nem kell kitöltenie csak 1- 1 tetszőleges karaktert írj)

Házhozszállítást városon belül, Szegeden 500 - minden más városban 800 forintos felár ellenében vállalnak. Rendelhettek egy címre több kosarat, a szállítási költséget csak egyszer számlázzák ki. A címadatok ebben az esetben természetesen szükségesek.

Termékek

Az oldalon csak vegyszermentes és bio termékek szerepelnek. A minősített és ellenőrzött bio árut külön kiemeljük. A termék felhasználásával kapcsolatos információk tájékoztató jellegűek.

 

A termékek oldala itt található:

http://www.biomanna.hu/1termekeink

Belépés/Regisztráció

Kosár  

Nincsenek termékek

Szállítás 0 Ft
ÁFA 0 Ft
Teljes 0 Ft

Pénztárhoz