Kategóriák

Gyártók

AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.


TOVÁBB >>

---------------------------------


AJÁNLD
WEBÁRUHÁZUNKAT!

Ajánld webáruházunk barátaidnak és mi barátonként 500 Ft-al honoráljuk ezt neked!
(sőt ajánlásod miatt ők is kapnak 500 Ft kedvezményt!)
Mindketten jól jártok!
(regisztrált vevőnk kell légy ajánláshoz) RÉSZLETEK ITT.

-----------------------------

 

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretne tanácsokat kapni egészségének megóvásához, kérem adja meg nevét és email címét!
Név:*
E-mail cím:*
 

---------------------------------

 

HŰSÉG PROGRAM


Minden vásárlásod után 2% jóváíródik a fiókodban.
(az akciós termékek esetén is!)
Minden 100 Ft után 2db Pont.  2db Pont = 2 Ft

(A pontjaidat bármikor levásárolhatod, nincs vásárlási limit. Összegyűlt hűségpontjaidat a Fiókod menü-ben ellenőrizheted, illetve konvertálhatod kuponná.)

Rendeld meg és vedd át friss, bio gyümölcs és zöldség kosaradat nálunk, Budapesten a VI. kerületi VitaminSpecialista Bioboltban, a Teréz krt. 35-ben! A részletekért kattints ide: http://vitaminspecialista.hu/gyumolcs-zoldseg-rendeles

 

Vitamin, a vitalitás forrása – Vitaminspecialista.hu

Vegye könnyedén a mindennapok kihívásait - ügyeljen vitalitására és szervezete vitamin ellátására. Találja meg, és pótolja könnyedén azokat a vitaminokat, amelyekre szervezetének szüksége van, a Vitaminspecialistával. Egészség és vitalitás, minden nap....Legutóbbi Hírek Az összes hír

Márkáink

Ön már pótolta szervezetében a vitaminokat a mai nap folyamán?

Tudjon meg többet a vitaminok világról, a vitamin helyes szedéséről, szervezete változatos, és változó vitaminigényről – a Vitamin Kisokosból.

Töltse le a Vitaminspecialista egyedi, és most az Ön számára ingyenesen elérhető tájékoztató anyagát, a Vitamin Kisokost.

Vitamin Kisokos letöltése >>Belépés/Regisztráció

Kosár  

Nincsenek termékek

Szállítás 0 Ft
ÁFA 0 Ft
Teljes 0 Ft

Pénztárhoz