Kategóriák

Gyártók

AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.


TOVÁBB >>

---------------------------------


AJÁNLD
WEBÁRUHÁZUNKAT!

Ajánld webáruházunk barátaidnak és mi barátonként 500 Ft-al honoráljuk ezt neked!
(sőt ajánlásod miatt ők is kapnak 500 Ft kedvezményt!)
Mindketten jól jártok!
(regisztrált vevőnk kell légy ajánláshoz) RÉSZLETEK ITT.

-----------------------------

 

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretne tanácsokat kapni egészségének megóvásához, kérem adja meg nevét és email címét!
Név:*
E-mail cím:*
 

---------------------------------

 

HŰSÉG PROGRAM


Minden vásárlásod után 2% jóváíródik a fiókodban.
(az akciós termékek esetén is!)
Minden 100 Ft után 2db Pont.  2db Pont = 2 Ft

(A pontjaidat bármikor levásárolhatod, nincs vásárlási limit. Összegyűlt hűségpontjaidat a Fiókod menü-ben ellenőrizheted, illetve konvertálhatod kuponná.)

Kókusz termékek

7 termék elérhető
A még zöld, zsenge kókuszdió belsejében lévő folyadék a kókuszvíz. Termőhelyükön az emberek évezredek óta fogyasztják és tiszteletük jeléül sok helyen az élet vizének nevezik. Az emberi szervezetre gyakorolt pozitív hatásairól legendák születtek, melyek jelentős részét az ayurvédikus gyógyászat igazolta . Az EFSA honlapján sportitalként szerepel magas kálium és ásványi anyag tartalma miatt, melynek forgalmazását a FAO is támogatja.
A külsőleg és belsőleg egyaránt felhasználható szűz kókuszolajat a kókusz húsából hőkezelés nélkül préseléssel nyerik. A tisztítás kizárólag mechanikus úton, szűréssel, ülepítéssel történik. Mivel hideg sajtolással készül a kókusz jó tulajdonságait teljes egészében megőrzi. Tiszta, természetes, jellegzetesen kókusz illatú olaj, mely ideális bőrápoló babáknak és felnőtteknek egyaránt.
A kókuszkrém minden összetevőt tartalmaz ami a kókuszdió csonthéján belül található. A kókusz húsából pépesítéssel készül. Könnyen emészthető, magas energiatartalmú élelmiszer 370cal/ 100g. Fogyasztható önmagában, használható sütemények,desszertek, krémek és ételek készítéséhez.
A kókuszból természetes erjesztéssel készített élelmiszer a nata de coco. Rágós, áttetsző, zselészerű kockák kókuszvízben. Íze a lichi gyümölcsére emlékeztet. Alacsony kalória tartalma miatt, 61 cal/ 100 g, népszerű csemege szerte a világon az olyan emberek körében akik odafigyelnek a testsúlyukra, illetve akik fogyni szeretnének.
A kókusz húsából préselt nyersolajat tisztítják, szűrik, szagtalanítják . Az így készült "kókuszolaj (kókuszzsír) sütéshez, főzéshez 1kg" tiszta, illatmentes. Nagyon jól használható sütéshez, főzéshez és a magyar konyha íz-világát sem befolyásolja. A Magyar Cukorbetegek Szövetségének állítása szerint cukorbetegek is fogyaszthatják, mivel inzulin jelenléte nélkül is képes táplálni a sejteket, így a perifériákat is ellátja energiával.

Belépés/Regisztráció

Kosár  

Nincsenek termékek

Szállítás 0 Ft
ÁFA 0 Ft
Teljes 0 Ft

Pénztárhoz