Kategóriák

Gyártók

AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.


TOVÁBB >>

---------------------------------


AJÁNLD
WEBÁRUHÁZUNKAT!

Ajánld webáruházunk barátaidnak és mi barátonként 500 Ft-al honoráljuk ezt neked!
(sőt ajánlásod miatt ők is kapnak 500 Ft kedvezményt!)
Mindketten jól jártok!
(regisztrált vevőnk kell légy ajánláshoz) RÉSZLETEK ITT.

-----------------------------

 

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretne tanácsokat kapni egészségének megóvásához, kérem adja meg nevét és email címét!
Név:*
E-mail cím:*
 

---------------------------------

 

HŰSÉG PROGRAM


Minden vásárlásod után 2% jóváíródik a fiókodban.
(az akciós termékek esetén is!)
Minden 100 Ft után 2db Pont.  2db Pont = 2 Ft

(A pontjaidat bármikor levásárolhatod, nincs vásárlási limit. Összegyűlt hűségpontjaidat a Fiókod menü-ben ellenőrizheted, illetve konvertálhatod kuponná.)

Nőknek

239 termék elérhető
Életünk során a szükséges vitaminok aránya folyamatosan változik, és bármely vitamin hiánya komoly egészségügyi problémákhoz vezethet. Természetesen minden vitaminnak nagy jelentősége van, azonban néhány vitamin – a B6, a B12, és a folsav - különösen fontos lehet a nők egészsége szempontjából. Ezek a vitaminok nélkülözhetetlenek az agyműködéshez, a vörösvérsejtek kialakulásához, és a DNS felépítéséhez. Ha például valaki gyermeket vár, szüksége van elegendő mennyiségű folsavra a születési rendellenességek kivédése érdekében. Menopauza idején, a csontok szilárdságának megtartásáért szükségessé válik a fokozott kalcium és a D-vitamin bevitel.
A Red Clover 425 mg 100 db NOW termékben található vörös here (Trifolium pratense) jellemző hatóanyagai az izoflavonoidok, melyek gyenge ösztrogénszerű hatással rendelkeznek. Hozzájárulhatnak a változó korban levő hölgyek egészségének és jó közérzetének fenntartásához. Az izoflavonoidok segíthetik a menopauzával járó tünetek elviselését.
A Multivitamin for Women 60db Biotech termék a női szervezet működését és igényeit alapul véve készült ez a speciális összetételű multivitamin termék.

Belépés/Regisztráció

Kosár  

Nincsenek termékek

Szállítás 0 Ft
ÁFA 0 Ft
Teljes 0 Ft

Pénztárhoz