Kategóriák

Gyártók

AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.


TOVÁBB >>

---------------------------------


AJÁNLD
WEBÁRUHÁZUNKAT!

Ajánld webáruházunk barátaidnak és mi barátonként 500 Ft-al honoráljuk ezt neked!
(sőt ajánlásod miatt ők is kapnak 500 Ft kedvezményt!)
Mindketten jól jártok!
(regisztrált vevőnk kell légy ajánláshoz) RÉSZLETEK ITT.

-----------------------------

 

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretne tanácsokat kapni egészségének megóvásához, kérem adja meg nevét és email címét!
Név:*
E-mail cím:*
 

---------------------------------

 

HŰSÉG PROGRAM


Minden vásárlásod után 2% jóváíródik a fiókodban.
(az akciós termékek esetén is!)
Minden 100 Ft után 2db Pont.  2db Pont = 2 Ft

(A pontjaidat bármikor levásárolhatod, nincs vásárlási limit. Összegyűlt hűségpontjaidat a Fiókod menü-ben ellenőrizheted, illetve konvertálhatod kuponná.)

Szájhigiénia

25 termék elérhető
Az egészséges szájhigiéniához hozzá tartozik a száj és a fogak megtisztítása, ápoltsága. A helyesen végzett szájápolás során a fogakat és az ínyt megtisztítjuk a lepedéktől,ételmaradékoktól,csökkentjük a szájban lévő baktériumok számát, így szájunknak üde tiszta érzést biztosítunk, valamint a helyes szájápolással elejét lehet venni a fogszuvasodásnak.
Xilovit fogkrém 100ml, aloe verás, mentolos kiszerelésben nagy mértékben (27%) tartalmaz xilitet, ami természetes módon segítheti fogaink egészségének megtartását. A száj pH-értékét stabilan tarthatja, mert a fogszuvasodást okozó baktériumok a xilit jelenlétében nem képesek szaporodni. A xilit segítheti az ásványi anyagok visszaépülését a fogakba.
A Xilovit Protect rágók többféle ízben, 100%-ban xilittel édesítettek. A xilit a legjobb édesítőszer a fogak védelme szempontjából. Ezt igazolja az elmúlt 35 évben a különböző országokban elvégzett több mint 1500 klinikai teszt eredménye, melyekben kizárólag 100%-ban xilittel édesített rágókat használtak, és a fogszuvasodás kockázatának drasztikus csökkenését figyelték meg. A xilitet öt szénatomos szerkezete miatt a baktériumok nem képesek lebontani, így csökkentheti a fogszuvasodást okozó baktériumok savtermelését, ezzel a fogszuvasodás kockázatát. A Xilovit Protect rágók fokozzák a nyáltermelést, így étkezés után fogyasztva optimalizálhatják a száj pH értékét.Kizárólag természetes anyagok ízesítésével készülnek. Ennek köszönhetik természetesen finom, édes ízüket is.
Bővebb info: www.xilovit.hu

Belépés/Regisztráció

Kosár  

Nincsenek termékek

Szállítás 0 Ft
ÁFA 0 Ft
Teljes 0 Ft

Pénztárhoz