Kategóriák

Gyártók

AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.


TOVÁBB >>

---------------------------------


AJÁNLD
WEBÁRUHÁZUNKAT!

Ajánld webáruházunk barátaidnak és mi barátonként 500 Ft-al honoráljuk ezt neked!
(sőt ajánlásod miatt ők is kapnak 500 Ft kedvezményt!)
Mindketten jól jártok!
(regisztrált vevőnk kell légy ajánláshoz) RÉSZLETEK ITT.

-----------------------------

 

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretne tanácsokat kapni egészségének megóvásához, kérem adja meg nevét és email címét!
Név:*
E-mail cím:*
 

---------------------------------

 

HŰSÉG PROGRAM


Minden vásárlásod után 2% jóváíródik a fiókodban.
(az akciós termékek esetén is!)
Minden 100 Ft után 2db Pont.  2db Pont = 2 Ft

(A pontjaidat bármikor levásárolhatod, nincs vásárlási limit. Összegyűlt hűségpontjaidat a Fiókod menü-ben ellenőrizheted, illetve konvertálhatod kuponná.)

Hozd magad formába tavaszi méregtelenítéssel - egyéni tapasztalatok 2013-04-08


"A Neera diéta sikerének kulcsa a szervezet intenzív méregtelenítése. Főként ebben különbözik más diétáktól, melyek feloldják ugyan a zsírokat, de lassan szabadítanak meg a mérgektől. Ha a zsírszövetekből kioldott mérgeket nem távolítjuk el, azok tovább keringenek a szervezetben, és intoxikációt eredményezhetnek. Ezért van, hogy sok böjtölő rosszul érzi magát és fáradékony. Ezzel szemben a Neera kúrát folytatók 3-4 nap után jól érzik magukat, jókedvűek, és van elegendő erejük mindennapi teendőik elvégzésére."
Dr. Skenderovics Horváth Terézia, mikrobiológus


Polyák Lilla is a Neera méregtelenítéssel készül a tavaszra

„Évente kétszer-háromszor tartok méregtelenítő kúrát, főleg a tavaszi időszakban fontos ez számomra. Mivel az ember sokszor nem igazán tud odafigyelni az életvitelére, főleg egy feszített munkatempó mellett, a méreganyagok felgyülemlenek és ilyenkor fontos, hogy megtisztítsuk a szervezetünket”- mondta a gyönyörű színésznő, aki azt is elárulta melyik méregtelenítő kúrának hódol évek óta.

„A férjemnek, Homonnay Zsoltnak és nekem is nagyon bevált a Neera méregtelenítés, amelynek alapja a Neera pálma-és juharfaszirup, cayenne bors, frissen facsart citromlé és persze ásványvíz! Van rövidebb illetve egy hosszabb, 10 napos verziója is, mi az utóbbit fejeztük most be”- mesélte Lilla, aki azt is hozzátette, miért szereti ezt a fajta méregtelenítést. „A kúra alatt csakis ezt az italt lehet fogyasztani, azonban a pálma-és juharfaszirup cukortartalma biztosítja az állandó vércukorszintet, illetve stabilizálja is azt, így megakadályozza azokat a rosszulléteket, melyek más léböjtkúráknál gyakran felmerülnek. A hatása nagyon erőteljes, javult az állóképességem, a közérzetem, de érzem a pozitív változást a bőrömön és a hajamon is.”


A Neera méregtelenítés facebook oldaláról ollóztuk

"7. nap! Már csak 3 van, közérzet remek!"
Erzsébet

"Már 5. nap és egyáltalán nem vagyok éhes, a szirupot is alig bírom estére meginni! Szerintem ez a kúra egyáltalán nem elvégezhetetlen! Remélem, a 10 nap után is ezt mondom majd, most úgy érzem, kitartok addig :-) ...
Kész vagyok, tegnap vége lett!!! X kg mínusz! Azt hiszem, tavasszal újra megcsinálom!"
Andrea

"Én holnap reggel kezdem a második kúrámat. Az első nagyon bejött, X kilót dobtam. Sajnos a nyár visszahozott párat."
Péter

"Már csináltam 2x és nagyon jó tapasztalataim vannak. Kitartás mindenkinek!!!"
Tímea

"Sziasztok! Én holnap fogom elkezdeni a kúrát, most fogom negyedszerre csinálni! Szerintem csoda! Remélem most is hatásos lesz!!!!"
Noémi

"Tegnap fejeztem be a 10 napos kúrát :) hát mindenkinek csak ajánlani tudom. Annyit mondok, ha ÉN végig tudtam csinálni akkor BÁRKI, az tuti. Minusz X kg-val vagyok kevesebb :) ennek nagyon örülök, de annak hogy tisztábbnak, energikusabbnak érzem magam annak meg jobban. Hajrá mindenkinek, mert az első 3 nap nem könnyű, de utána sokkal jobb minden. Tuti még megcsinálom fél év múlva kb. Sok sikert nektek!"
Sz.

"Sziasztok!
Ez a 3. napom, remekül érzem magam, most is óriási ami zajlik bennem, élvezem minden percét. Izgatottan várom a 10. nap végét, mert meg merem kockáztatni, hogy visszanyerem a régi formámat 4 gyerek után.
Eddig remekül működik minden, mondjuk beleadok anyait, apait...fél liter meleg sós vízzel kezdek + 2 l Neera + 3 l víz (sajnos csak ásványvíz, mert a víztisztítónk szűrői cserére várnak :( ) Mindezt megspékelem még valamivel, de azt majd csak a végén árulom el...elől járóban annyit róla, hogy már egy alkalom után is szembetűnő a változás.
Én az Anyukák táborát kívánom erősíteni és buzdítani, szóval vágjatok bele mindenképp, ez évente 2X kötelező. Megújultok, erőre kaptok, és az önbizalmatok is megnő! Úgyhogy hajrá, mert megérdemlitek! ;)
Szép napot Mindenkinek! :)"
K.B.B.

"9. napon vagyok túl lassan! X kiló mínusz, de nem a fogyás volt a cél... Azért már szívesen ennék valamit :)"
F.P.

"Én már többször megcsináltam a 10 napos kúrát. Nagy erő kell hozzá, valóban az 5. nap után már sokkal könnyebb és a végén úgy érzed, hogy bármeddig tudnád folytatni. Nagyon, nagyon jól éreztem magam a kúra után. Január közepétől tervezek egy újabb 10 napos kúrát."
T.M.

"Én ma fejezem be öt nap után, életemben először csináltam. Nagyon jó, de úgy érzem, kijött belőlem minden méreganyag. Hat kilóval vagyok kevesebb, mint mikor elkezdtem. Enyhe fejfájás/szédülés az első két napon volt, utána minden oké. Eldöntöttem, minden év elején megcsinálom, mert ennyi simán kell (legközelebb tovább, mint öt nap)."
M.M.

"Tegnap lett vége a kúrámnak, 8 nap lett. Csináltam volna még tovább is nagyon szívesen, de elfogyott a löttyöm.:( A 8 nap alatt nagyon energikus voltam végig, a végére bónuszként eltűnt 90%-ban a cellulitiszem is, hurrá!!!"
K.B.

Hétfőn befejeztem a kúrát. 6 napot csináltam végig munka mellett. Nekem ez az időtartam elsőre tökéletesen megfelelt. Valóban a 3.-ik nap volt a legnehezebb, de összességében nagyon kibírható volt. Legközelebb azonban teljes nyugalmat teremtek magam köré, mert elindít bizonyos lelki folyamatokat is a kúra :) Én X kg-ot fogytam, de ennyi elegendő is volt egyszerre.
A 3.-ik délelőtt volt enyhe fejfájásom, aztán semmi. A szervezetem tökéletes méregtelenítésbe kezdett. A 4.-ik reggelen megturbóztam a méregtelenítést kb. másfél liter enyhén sós vízzel. A 7.-ik nap reggel pedig Sankha Praksalana-val fejeztem be, ami tökéletesen tisztítja az emésztő rendszert. A legnagyobb változást a bőrömön figyeltem meg. Meglepően selymes lett az egész testem. A nyelvet is érdemes figyelemmel kísérni, mert nyomon követhető a tisztulási folyamat. Nekem szép rózsaszín lett ennyi időtartam után is. Hányingerem sosem volt. Az egyetlen zavaró dolog számomra az éjszakai torok és nyelv szárazság volt.
A Neera kúra számomra nagy élményt jelentett és hatalmas segítség volt, hogy ilyen könnyen ilyen rövid idő alatt teljes tisztulást és ennyi fogyást elérjek.
Én biztosan beiktatom életem részeként a jövőben :)
Katalin

"Sziasztok! Én ma tartok a 6.napnál. Jól bírom, annak ellenére is, hogy a családnak főzni kell. Nagyon várom mindig, hogy reggel legyen, mert akkor mindig megmérem magam. Szépen olvadnak a kilók :) Ez további kitartásra ösztökél. Pár éve már csináltam egyszer ezt a kúrát. Akkor is nagyon jó eredménnyel. Igaz akkor a súlyveszteség volt a fő oka, hogy nekiálltam. Most a méregtelenítés volt a fő célom, a rengeteg gyógyszert, amit a betegségeim miatt kellett szednem, illetve kemó stb... szeretném kimosni magamból. Tudom, hogy sikerül, mert már most sokkal jobb a közérzetem is :) Sokkal nagyobb az energiám mint előtte:) Hajrá mindenkinek!"
Csilla

Látogass el a Neera facebook oldalára:





Belépés/Regisztráció

Kosár  

Nincsenek termékek

Szállítás 0 Ft
ÁFA 0 Ft
Teljes 0 Ft

Pénztárhoz