Kategóriák

Gyártók

AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.


TOVÁBB >>

---------------------------------


AJÁNLD
WEBÁRUHÁZUNKAT!

Ajánld webáruházunk barátaidnak és mi barátonként 500 Ft-al honoráljuk ezt neked!
(sőt ajánlásod miatt ők is kapnak 500 Ft kedvezményt!)
Mindketten jól jártok!
(regisztrált vevőnk kell légy ajánláshoz) RÉSZLETEK ITT.

-----------------------------

 

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretne tanácsokat kapni egészségének megóvásához, kérem adja meg nevét és email címét!
Név:*
E-mail cím:*
 

---------------------------------

 

HŰSÉG PROGRAM


Minden vásárlásod után 2% jóváíródik a fiókodban.
(az akciós termékek esetén is!)
Minden 100 Ft után 2db Pont.  2db Pont = 2 Ft

(A pontjaidat bármikor levásárolhatod, nincs vásárlási limit. Összegyűlt hűségpontjaidat a Fiókod menü-ben ellenőrizheted, illetve konvertálhatod kuponná.)

Fáradt vagy, levertnek érzed magad.. Vagy csak vashiányos vagy... 2013-06-05

A vashiány nemcsak Magyarországon, hanem világszerte kimutatható hiányállapot. A terhes nők, kisgyerekek, sportolók esetében fokozott vas bevitelére van szükség, mivel a fejlődő szervezet, izomzat vasigénye nagyobb az átlagosnál. Egy átlag felnőtt férfi vas raktára 4-4,5 gramm, a nők esetében ez 3-3,5 gramm. Az emberekben lévő vasmennyiség 20-30%-a raktározott, a többi 70-80% pedig az ún. aktív vas készletként van jelen, amelyet folyamatosan hasznosít szervezetünk. A raktározott vaskészletünk a csontvelőben és a májban található meg és szükség esetén "aktivizálódik" és alakul át aktív vassá. Ebből következik, hogy napi vas szükségletünk aktivitásunktól függően kb. 10-20 mg-ra tehető.

A nőknek a menstruációs időszak alatt kétszer akkora mennyiségre és terhesség alatt, akár 40mg-ra is szükségük lehet. Ezt a vasmennyiséget természetesen a kiegyensúlyozott táplálkozással is bevihetjük, ám néha csökken a szint és kialakul a hiányállapot, aminek több oka is lehet.

- aktív életvitel
- rendszeres sport
- helytelen táplálkozás
- terhesség
- gyomorbetegségek

Ezeket a vashiányos állapotokat szervezetünk mindig jelzi számunkra, hiszen ilyenkor levertek, fáradékonyak vagyunk, szétszórtak, fáj a fejünk. Egyes esetekben jelentkezhet fülzúgás, étvágytalanság, szájszárazság és természetesen gyengül immunrendszerünk így megnő a betegségekre való hajlam és a fertőzésveszély esélye is.

Ekkor a szervezetünk a hiányzó vasmennyiséget a bevitt tápanyagokból próbálja kivonni, ez azonban a legtöbb esetben nem kielégítő. Ekkor kerülhetnek előtérbe a táplálékkiegészítők. Ha valamely kórkép jelentkezik rajtunk, ne hagyjuk, hogy eluralkodjon rajtunk a fáradtság, és bátran fogyasszunk kifejetetten vastartalmú táplálékkiegészítőket, multivitaminokat. Ezen étrendkiegészítők vastartalma újra dinamikus aktív embereket varázsol belőlünk.

szerző: BB
forrás: bodybuildershop.hu




Belépés/Regisztráció

Kosár  

Nincsenek termékek

Szállítás 0 Ft
ÁFA 0 Ft
Teljes 0 Ft

Pénztárhoz