Kategóriák

Gyártók

AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.


TOVÁBB >>

---------------------------------


AJÁNLD
WEBÁRUHÁZUNKAT!

Ajánld webáruházunk barátaidnak és mi barátonként 500 Ft-al honoráljuk ezt neked!
(sőt ajánlásod miatt ők is kapnak 500 Ft kedvezményt!)
Mindketten jól jártok!
(regisztrált vevőnk kell légy ajánláshoz) RÉSZLETEK ITT.

-----------------------------

 

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretne tanácsokat kapni egészségének megóvásához, kérem adja meg nevét és email címét!
Név:*
E-mail cím:*
 

---------------------------------

 

HŰSÉG PROGRAM


Minden vásárlásod után 2% jóváíródik a fiókodban.
(az akciós termékek esetén is!)
Minden 100 Ft után 2db Pont.  2db Pont = 2 Ft

(A pontjaidat bármikor levásárolhatod, nincs vásárlási limit. Összegyűlt hűségpontjaidat a Fiókod menü-ben ellenőrizheted, illetve konvertálhatod kuponná.)

Mádai Vivien a hollywoodi sztárok módszerével tartja formában magát 2013-07-03


Boldog és kiegyensúlyozott. A Legenda műsorvezetője mozgalmas időszakon van túl, mostanra azonban úgy érzi, helyre került minden az életében és jól érzi magát a bőrében. És hogy minek köszönheti kirobbanó formáját? Saját bevallása szerint, kiemelt figyelmet szentel az egészséges életmódnak, rendszeresen mozog, változatosan táplálkozik, és a hollywoodi sztárok egyik kedvenc módszerével töltődik fel!

Közel négy hónapja, hogy Mádai Vivien a Reflektor Magazin műsorvezetője eltűnt az RTL Klub képernyőjéről. Nem sokkal később azonban megkereste őt az MTVA, majd castingra hívták, ahol megkapta a Legenda című műsor háziasszonyi szerepét Harsányi Levente oldalán. Így Vivient a nézők május óta ismét viszontláthatják a közszolgálati csatornán. „Nagyon nagy szeretettel fogadtak, jól érzem magam, rengeteg olyan emberrel találkoztam, akik nagyon jó hatással voltak rám. Jelentős a változás, hiszen még sosem vezettem párban műsort, ez volt igazából az első alkalom. De nagy biztonságot ad, Levi egyébként is egy olyan személyiség, aki inspirál és feltölt. Úgyhogy az, hogy ketten vezetjük a műsort, engem csak még magabiztosabbá tesz, hiszen egy férfi mellett az ember amúgy is sokkal inkább biztonságban érzi magát, szerintem ez a műsorvezetésben sincs másképp”- mondta Vivien.

Vivien különleges méregtelenítő kúrával tartja formában magát

A feszített munkatempó mellett, a műsorvezetőnek nem sok ideje marad magára mégis mostanában jobban odafigyel arra, hogy egészségesen táplálkozzon, és rendszeresen sportoljon. „Alapvetően próbálok egészségesen étkezni, emellett a megfelelő mennyiségű vízfogyasztást nagyon fontosnak tartom. Figyelek arra, hogy napi 2-3 liter vízfogyasztásom meglegyen, ez nem csak a bőröm, de az egészségem szempontjából is lényeges. Nem tudok elmenni valahova, úgy hogy ne legyen nálam egy üveggel a táskámban”- árulta el Vivien, majd hozzátette, mostanában egy a hollywoodi sztárok körében is népszerű juhar és pálmaszirup méregtelenítő kúrával tartja formában magát. „A tavaszi és őszi időszak beköszöntével gyakran méregtelenítek, ez segít, hogy a szervezetem kicsit felfrissüljön. Azt gondolom, hogy a tisztítókúra fontos, hiszen rengeteg méreganyagot juttatunk a szervezetünkbe, ami nem egészséges, ilyenkor jót tesz, ha egy kicsit engedjük levegőhöz jutni. Nekem a pálma és juharszirup kúra, avagy Neera kúra vált be a leginkább, most is ezzel készülök a nyári időszakra. Nagyon jó hatással van a szervezetre, nem csak a bőröm lett szebb, de sokkal energikusabbnak is érzem magam tőle. A lényege, hogy 4 napig csakis a pálma és juharszirup, cayenne bors és citrom kombinációjából álló italt lehet fogyasztani, és persze rengeteg vizet. Ez ezért jó, mert amellett, hogy segít megtisztítani a szervezetet, fogyaszt, szinten tartja a vércukrot, így nem érzek farkaséhséget, és nem szenvedek energiahiányban.”






Belépés/Regisztráció

Kosár  

Nincsenek termékek

Szállítás 0 Ft
ÁFA 0 Ft
Teljes 0 Ft

Pénztárhoz