Kategóriák

Gyártók

AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.


TOVÁBB >>

---------------------------------


AJÁNLD
WEBÁRUHÁZUNKAT!

Ajánld webáruházunk barátaidnak és mi barátonként 500 Ft-al honoráljuk ezt neked!
(sőt ajánlásod miatt ők is kapnak 500 Ft kedvezményt!)
Mindketten jól jártok!
(regisztrált vevőnk kell légy ajánláshoz) RÉSZLETEK ITT.

-----------------------------

 

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretne tanácsokat kapni egészségének megóvásához, kérem adja meg nevét és email címét!
Név:*
E-mail cím:*
 

---------------------------------

 

HŰSÉG PROGRAM


Minden vásárlásod után 2% jóváíródik a fiókodban.
(az akciós termékek esetén is!)
Minden 100 Ft után 2db Pont.  2db Pont = 2 Ft

(A pontjaidat bármikor levásárolhatod, nincs vásárlási limit. Összegyűlt hűségpontjaidat a Fiókod menü-ben ellenőrizheted, illetve konvertálhatod kuponná.)

Zöld kávé, a nyár slágere 2013-07-10

A zöld kávé a forradalmian új fogyókúrás termék a természet ajándéka. A vizsgálatok és a klinikai kísérletek alapján kiderült, hogy a zöld kávé klorogénsav tartalmának köszönhetően csökkentheti a bevitt szénhidrátok zsírrá alakulását, valamint kiváló antioxidánsként tartják számon.

A zöld kávét a hagyományos eljárással szemben nem pörkölik meg, ezért tartalmazza azokat az anyagokat (polifenolokat) is, amelyek fokozottan támogatják az immunrendszert, védik a sejteket a káros hatásoktól. A zöld kávét csupán előkezelik, és máris zsákokba csomagolják. Instant változatát megőrlik, vízzel felfőzik, végül fagyasztás útján kivonják belőle a vizet, miközben megmarad a benne levő koffein.

Zöld kávé kapszula - segítség a fogyni vágyóknak

A zöld kávébab kivonat egy olyan új és természetes étrendkiegészítő, ami nagy segítséget jelent az embereknek megoldani a súlyproblémáikat. Most már nem kell túlságosan megerőltető gyakorlatokat végezni vagy egy kíméletlen diétát követni, mert a zöldkávé maximálisan képes megoldani a súlyproblémáinkat. Hatékonysága igen nagyszerű, hiszen nem kell nagymértékben változtatni az életmódunkon ahhoz, hogy látványos eredményeket érhessünk el a fogyás területén. Ezzel a kiegészítővel ugyanis eredményesen fogyhatunk.

A zöld kávé fogyasztó hatásáról már régóta lehet olvasni, de csak idén vált sláger fogyókúrás módszerré. Rengeteg cikket lehet napjainkban olvasni, de mi igaz ezekből és mi a marketing. Ebben próbálunk segíteni kideríteni a zöld kávéval kapcsolatban.

A zöld kávé erős antioxidáns tartalmú a zöld teánál tízszer nagyobb védőhatással bír. Felgyorsítja a zsíranyagcserét. Élénkít, frissít, fiatalít.

A pörkölés során zöld kávé elveszítené biológiailag aktív hatóanyagait. Ezek közül az egyik legfontosabb a klorogénsav, mely felgyorsítja az anyagcserét, így hatékonyan segít a felesleges kilók leadásában.

A zöld kávét bevihetjük kávé formájában és kapszula formában is. Az idei év nagy slágere a kapszula, azonban mint élvezeti cikk igen vonzó lehet kávé formájában is a zöld kávé.

Egy csésze étkezés után elfogyasztott zöld kávé a szénhidrát zsírrá alakulását is képes csökkenteni. A szervezet ilyenkor a korábban elraktározott tartalékaihoz nyúl, melynek egyenes következménye, hogy szinte leolvadnak rólunk a kilók.

A zöld kávé kapszula természetesen nem csodaszer, azonban mindkenképpen egy próbát megér a fogyni vágyóknak.

 



Belépés/Regisztráció

Kosár  

Nincsenek termékek

Szállítás 0 Ft
ÁFA 0 Ft
Teljes 0 Ft

Pénztárhoz