Kategóriák

Gyártók

AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.


TOVÁBB >>

---------------------------------


AJÁNLD
WEBÁRUHÁZUNKAT!

Ajánld webáruházunk barátaidnak és mi barátonként 500 Ft-al honoráljuk ezt neked!
(sőt ajánlásod miatt ők is kapnak 500 Ft kedvezményt!)
Mindketten jól jártok!
(regisztrált vevőnk kell légy ajánláshoz) RÉSZLETEK ITT.

-----------------------------

 

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretne tanácsokat kapni egészségének megóvásához, kérem adja meg nevét és email címét!
Név:*
E-mail cím:*
 

---------------------------------

 

HŰSÉG PROGRAM


Minden vásárlásod után 2% jóváíródik a fiókodban.
(az akciós termékek esetén is!)
Minden 100 Ft után 2db Pont.  2db Pont = 2 Ft

(A pontjaidat bármikor levásárolhatod, nincs vásárlási limit. Összegyűlt hűségpontjaidat a Fiókod menü-ben ellenőrizheted, illetve konvertálhatod kuponná.)

Gyomorbarát vitaminok az optimális egészségért 2014-04-24


Szinte minden ember kénytelen élete során megküzdeni emésztési gondokkal, hiszen az emésztési zavart az egyik leggyakoribb élettani problémaként tartja számon az orvostudomány.

Emésztési zavarok

A felfokozott életritmus, a stressz, a rendszertelen életmód, a mozgáshiány, a nem megfelelő táplálkozás, valamint a lelki problémák is mind kihathatnak emésztésünkre, amelyre nagyon is érdemes odafigyelnünk, hiszen hosszú távon akár komolyabb következményekkel is járhat, ha nem gondoskodunk gyomrunk egészségéről, nyugalmáról. Azonban a rendszeres, egészséges táplálkozással, megfelelő mennyiségű vitamin és tápanyag bevitellel nemcsak, hogy megszüntethetjük az esetleges problémákat, hanem meg is előzhetjük azok kialakulását.

Szinte mindannyian megtapasztaljuk az emésztési zavarokat

Az optimális emésztés elengedhetetlen egészségünk megőrzéséhez. Azonban a mai felgyorsult világban a ránk nehezedő nyomás, a munkahelyi gondok, a fokozott stressz, és az ezek következtében kialakuló lelki problémák mellett gyomrunk nyugalmának, egészségének megőrzése igencsak nehéz feladat. Így nem csoda, hogy a felnőtt lakosság körülbelül 40%-a küzd emésztései zavarokkal élete során.

Gyomrunk egészségét leginkább úgy tudjuk megőrizni, hogy megfelelő mennyiségben fogyasztunk vitaminokat és ásványi anyagokat, különösen kolint és kalciumot.

A B-vitaminok csoportjába sorolható kolin számos létfontosságú biológiai folyamatban vesz részt. Ez a különleges vitamin többek között segít megőrizni a sejthártya épségét, részt vesz a sejt információ- átadásában, az energia ellátásában, a zsírok anyagcseréjében, valamint szabályozza az epe működését, ezen kívül erősíti a hajszálerek falát, ezáltal hozzájárulva a vérnyomás, és a szervezet feszültségének csökkentéséhez. Sőt, újabban az Alzheimer- kór kezelése terén is jelentős eredményeket értek el ennek a vitaminnak az alkalmazásával.

Fogyasszunk kalciumban gazdag ételeket

A kalcium köztudottan az egyik legelemibb ásványi anyag, hiszen minden sejtünk és szövetünk működéséhez elengedhetetlenül szükséges. Jelentős szerepet játszik csontjaink, izmaink, emésztő-, illetve idegrendszerünk megfelelő működtetésében, valamint a véralvadásban, és a kedvező vérnyomás fenntartásában, illetve a csontritkulás csodafegyvereként is számon tartjuk.

Forrás: femcafe.hu
Írta: Balatoni Dóra



Belépés/Regisztráció

Kosár  

Nincsenek termékek

Szállítás 0 Ft
ÁFA 0 Ft
Teljes 0 Ft

Pénztárhoz