Kategóriák

Gyártók

AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.


TOVÁBB >>

---------------------------------


AJÁNLD
WEBÁRUHÁZUNKAT!

Ajánld webáruházunk barátaidnak és mi barátonként 500 Ft-al honoráljuk ezt neked!
(sőt ajánlásod miatt ők is kapnak 500 Ft kedvezményt!)
Mindketten jól jártok!
(regisztrált vevőnk kell légy ajánláshoz) RÉSZLETEK ITT.

-----------------------------

 

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretne tanácsokat kapni egészségének megóvásához, kérem adja meg nevét és email címét!
Név:*
E-mail cím:*
 

---------------------------------

 

HŰSÉG PROGRAM


Minden vásárlásod után 2% jóváíródik a fiókodban.
(az akciós termékek esetén is!)
Minden 100 Ft után 2db Pont.  2db Pont = 2 Ft

(A pontjaidat bármikor levásárolhatod, nincs vásárlási limit. Összegyűlt hűségpontjaidat a Fiókod menü-ben ellenőrizheted, illetve konvertálhatod kuponná.)

Mit tudunk a liposzómás C-vitaminról? 2016-11-30

Mit tudunk a liposzómás C-vitaminról?

A c vitamint mindenki ismeri. Mindenhonnan azt halljuk mennyire fontos az immunrendszerünk, szervezetünk működéséhez. 

Miért van szükségünk a C-vitaminra?

    • az immunrendszer normál működését segíti
    • védi a sejtek oxidatív stresszel szemben
    • a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez
    • az idegrendszer normál működéséhez
    • a normál pszichológiai funkció fenntartásához
    • a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz
    • a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül a bőr, a fogak és fogíny, a csontozat és porcok, valamint az erek normál állapotának, működésének fenntartásához
    • a vas fokozott felszívódásához
    • kutatások bizonyították szerepét a rák megelőzésében és a gyógyulás támogatásában

 

Mit kell tudnunk a liposzómás C-vitaminról?

Először nézzük mi is az a liposzóma: A liposzómák folyadékkal töltött gömböcskék, melyeket kívülről foszfolipid kettős réteg határol. A foszfolipidek alkotják az emberi szervezet sejtmembránjait is, és nélkülözhetetlenek sejtjeink egészséges működésében. A liposzómák a természetben nem ismeretlenek: az anyatejben például ilyen liposzómák szállítják a tápanyagokat, hogy a babák szervezete a lehető legjobban tudja azokat hasznosítani. A kezdeti kutatások során felfedezték, hogy ezek a liposzómális gömböcskék hatékonyan tölthetők meg fontos hatóanyagokkal (például C-vitaminnal), mert a külső foszfolipid réteg megvédi a tartalmat, és képes azt a szervezeten belül oda (azokhoz a sejtekhez) szállítani, ahol arra szükség van. A technológiát ma már számos esetben alkalmazzák. Terápiás értékét azóta is számtalan tudományos vizsgálat bizonyította.

A liposzómás C-vitamin lényege, hogy szinte 100%-ban hasznosul a szervezetben. 

A C-vitaminnak a hasznosulásához el kell jutnia az emésztőrendszerbe és a vérkeringésbe jutva a sejtekhez. Kutatók rájöttek, hogyan hasznosulhat hatékonyan a szervezetünkben a vitamin. Ez a formula a liposzómás vitamin. A liposzómás C –vitamin gyártása során alkalmazott technológia segítségével olyan apró gömbök (liposzómák) jönnek létre, amelyek membránja (külső burka) igen hasonló az élő sejtekéhez, ezért a liposzómákban lévő C-vitamin könnyen bejut a sejtek belsejébe, szelektíven célba juttatva a bennük lévő hatóanyagokat. A liposzóma csomagok növelik a hatóanyagok stabilitását is, így kisebb a hatóanyag bomlás miatti vesztesége is. A hagyományos szájon át szedett C-vitamin jelentős része hasznosulás nélkül távozik a szervezetből. Ez azt jelenti, hogy 1000 mg-nál akár a C-vitamin 80%-a azaz, 800 mg kiürül anélkül, hogy a szervezet hasznosítani tudná.

 

Így készíthetsz otthon liposzómás c-vitamint!

1.) 250 ml vizet és 3 evőkanál aszkorbinsavat turmixgépben 2 percig keverd, majd tedd félre.

2.) 500 ml vizet és 6 evőkanál lecitin granulátumot turmixold 2 percig.

Mindkét keverék esetben desztillált vizet, vagy nagy tisztaságú forrásvizet használunk. Nem csapvizet!

3.) A két keveréket öntsd össze és jól turmixold össze.

4.) Öntsd át az ultrahangos tisztítógépbe, állítsd be 180 másodpercre, hogy az ultrahang a c-vitamin köré létrehozza a liposzóma burkot a lecitin segítségével. A gépbe 2 részletben fog beleférni a keveréked.

5.) Egy világosbarnás, karamellás szinű, lágy folyadék jön létre, az íze savanykás az aszkorbinsav miatt. Nem rossz ízű. 

Üvegbe öntve tárolhatod!

Hűtőszekrényben tartható 1 hétig. Napi javasolt mennyiség: felnőtteknek kb 50ml. 


Szedd minden nap és őrizd meg egészséged!


Belépés/Regisztráció

Kosár  

Nincsenek termékek

Szállítás 0 Ft
ÁFA 0 Ft
Teljes 0 Ft

Pénztárhoz